5
Nintendo Oyunları kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

Nintendo Super Smash Bros Ultimate Switch Oyun

1.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nintendo Super Smash Bros Ultimate Switch Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestij Elektronik Satıcı Ünvanı: MUHARREM CORUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120469069
    Bu ürün Prestij Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Dövüş
Geri Bildirim Ver

Super Smash Bros Ultimate Nintendo Switch Oyun Game Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Boş zamanların en keyifli aktivitelerinden biri, oyun oynamak olarak bilinir. Oyun oynamak hem beyin gelişimi açısından hem de keyifli vakit geçirmek için en eğlenceli aktivitelerden biridir. Nintendo Super Smash Bros Ultimate Switch oyun 45496422899 sıklıkla tercih edilen ve oldukça sevilen oyunların başında yer alır. Serinin vazgeçilmezi olan oyun, harika grafikleri ve canlı renkleriyle oyun dünyasına giriyormuş hissi uyandırır. Efsanevi oyun, savaş görevleriyle ilerler. Büyük küçük her yaştan insanın severek oynadığı savaş oyunları arasında yer alır. Uzun yıllardır merakla takip edilen ve beğeni kazanan oyunun efsanevi serisi Ultimate Switch birçok kişinin vazgeçilmezleri arasındadır. Oyun dünyasında sürükleyici olan bu kaliteli yapım birçok kişinin vazgeçilmezi olur. Birçok detayıyla öne çıkan oyunda savaş özellikleri oldukça sevilir. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Kaliteli grafikler
  • Canlı renkler
  • PC uyumu

Nintendo Super Smash Bros Ultimate Switch Oyun Özellikleri

Nintendo Super Smash Bros Ultimate Switch Oyun Özellikleri

Büyük küçük her yaştan kişinin tercih ettiği efsanevi oyun, birçok özelliğiyle oldukça beğenilir. Kaliteli ve büyük bir özenle oluşturulmuş grafikleri, kişileri oyun dünyasının içerisine çeker. Canlı ve uyumlu renk tonlarıyla bu deneyim son derece akıcı ve keyifli ilerler. Bilgisayarınızda kolaylıkla oynayabileceğiniz Nintendo Switch Super Smash Bros hem pratik hem de eğlenceli bir serüvendir. Boş zamanları değerlendirmenin en güzel yanı bu evrenine dalıp tadını çıkarmak olur. Yapımın sevilen özellikleri arasında, kişilere sürekli ödüllendirmesi vardır. Bunun yanı sıra zengin karakter çeşitliliği ve her arenada değişiklik gösteren müziklerle canlı bir evren yaratılır. Eğlence odaklı bu kurgu, kişiye uzun oynayış süresi tanır. Nintendo'nun tüm karakterlerinin bir araya geldiği bu eğlenceli ve keyifli Nintendo Super Smash Bros Ultimate Switch oyununu siz de deneyimleyebilirsiniz.

Kaliteli Nintendo Super Smash Bros Ultimate Switch

Kaliteli Nintendo Super Smash Bros Ultimate Switch

Nintendo Switch Super Smash Bros Edition evreni dövüş oyun olarak yaratılır. Son derece farklı bir tarzda geliştirilir. Oyun içerisinde bir arena vardır. Kişiler, bu arenalarda dövüş yapar. Bu arenadan karşısındaki karakteri uzaklaştırabilen kişi, bölümü kazanmış olur. Oyunda Smash ve Spirits olmak üzere iki farklı mod bulunur. Smash modu ilk oyun modudur. Burada kişiler diledikleri karakterler ile arenada kapışabilir. Bu mod maksimum dört kişi ile oynanabilir. Arkadaşlarınızla ya da ailenizle birlikte severek oynayabileceğiniz bu evrende, son derece keyifli vakit geçirebilirsiniz. Dilediğiniz karakteri seçerek istediğiniz karakter ile dövüşme imkanı bulabilirsiniz. Hem canlı hem de renkli olan bu evren oldukça pratiktir. Gereksiz karışıklıktan uzak olan, oynaması basit ve keyifli olan bu eğlence odaklı oyunu sevdiklerinizle birlikte oynayabilirsiniz. Dilerseniz turnuvalar da düzenleyebilirsiniz.

Nintendo Super Smash Bros Ultimate Switch Avantajları

Nintendo Super Smash Bros Ultimate Switch Avantajları

Eğlencesi ve keyfi ile vazgeçilmeziniz olacak Nintendo Super Smash Bros Ultimate Switch oyun fiyatları, ürünün sunduğu özellikler kapsamında şekil alır. Yakınlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bu dövüş modunun Spirits kısmında asıl hikaye başlar. Galeem adında bir ışığın efendisi vardır. Bu efendi yeni bir dünya yaratmak adına, tüm karakterleri ortadan kaldırır. Ardında da onları ruha çevirir. Karakterlerin aslını yok eden Galeem bunların kopyasını yapar. Sonra da kendi kuklaları olarak kullanır. Galeem’ın saldırısından kurtulan tek bir karakter vardır. Saldırıdan kurtulan Kirby, bu yeni ve kötü dünyayı eski haline getirmek için çabalar. Oyunun hikayesi de oynaması kadar zevkli ve eğlencelidir. Nintendo Super Smash Bros Ultimate Switch oyun yorumlarını inceleyerek müşteri memnuniyetine tanık olabilirsiniz. Birçok kişi bu yapımı oynamayı ve hikayesini oldukça sever. Her yaş grubundan insanların tercih ettiği bu efsanevi oyunun özelliklerini Trendyol ile inceleyebilirsiniz.