Ogansia Diş Macunu 75 ml

124,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
600 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ogansia Diş Macunu 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BarisTrend Satıcı Ünvanı: BARIŞ CAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2350484654
    Bu ürün BarisTrend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?İçeriğindeki propolis,reishi mantarı ve çay ağacı yağı sayesinde gün boyu diş ve diş etlerinizi korumaya yardımcı olurken, etkili bir ağız temizliğinde en büyük destekçinizdir. Naneli tadı ile ağzınızda ferahlık hissi yaratır.
  • DİŞ ETİ ÇEKİLMESİ DİŞ ETİ KANAMASI AFT VE AĞIZDA OLUŞACAK YARALARA KARŞI KORUMA SAĞLAR

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver

Ogansia Propolis ve Çay Ağacı Özlü Diş Macunu

Ağız ve diş bakımı konusunda birçok insanın kendine özel yöntemleri olsa da genel olarak macun kullanımı rutin bakım yöntemlerinden biridir. Kişiye özel tercih edilen macun ile sağlıklı dişlere sahip olabilirsiniz. Ogansia Propolis içerdiği propolis sayesinde ağız yaralarının iyileşmesine yardımcı olurken düzenli kullanım sonucunda diş taşı oluşumunun engellenmesine de katkı sağlar. Kimyasal içerikli olmaması ve doğal maddelerden üretilmiş olması da birçok müşterinin tercih etme sebeplerindendir. Ogansia Propolis ve Çay Ağacı Özlü Diş Macunu bitkisel içeriğe sahip olması sayesinde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Hem bitkisel hem de diş sağlığını göz önünde bulundurarak üretilen bu ürün sayesinde siz de evde kendi bakımınızı yapabilirsiniz. Birbirinden farklı özelliğin yanı sıra müşterilerine sunduğu faydaları şu şekilde sıralanabilir:

  • Nane ve mentol aroması
  • Bitkisel özler
  • Temiz içerik

Ogansia Propolis Diş Macununun Faydaları

Ogansia Propolis Diş Macununun Faydaları

Diş macunu rutin olarak kullanılan ağız bakım ürünlerinden bir tanesidir. Diş yüzeyinde oluşan plakları ve bakterileri yok etmeye yardımcı olur. Diş eti hastalıklarına karşı korunmanıza yardımcı olan Ogansia diş macunu, doğal içeriği sayesinde dişlerde görülen birçok rahatsızlığın oluşmasına ve önlenmesine destek olur. Plak oluşumunu önleyerek dişlerin renginin açılmasına da katkı sağlar. Ogansia diş macunu özellikleri arasında kimyasal maddeler olmadığı için Paraben, SLES ve Florür içermediği görülür. Ogansia diş macunu kullananlar birçok farklı konuda memnun olduklarını dile getirir. Sahip olduğu bitkisel özler sayesinde gönül rahatlığı ile kullanılan bu macun, birçok müşteri tarafından tercih edilir. Düzenli kullanımda diş renginde gözle görülür bir açılma olduğu fark edilir. Ağız ve diş sağlığı için faydalı olan bu macununa siz de sahip olabilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ogansia Propolis Diş Macununun Özellikleri

Ogansia Propolis Diş Macununun Özellikleri

Ogansia propolis kullananların tercih etmesinin öncelikli sebebi çay ağacı ve propolis içermesidir. Ogansia diş macunu yorumlarında da genellikle doğal içeriğinden bahseden müşterilerin tercihleri bu sebeple olur. İçeriğindeki çay ağacı bakterileri azaltarak dezenfektan görevi görür. Birçok sebepten dolayı görülen ve ciddi bir rahatsızlık olan diş eti çekilmelerinin tedavisinde de gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. İltihapları ve kanamaları azaltmaya yardımcı olmasının yanı sıra ağız bakımını da etkili bir şekilde gerçekleştirir. Propolis sayesinde antibakteriyel etki yaratır. Ağız içinde bakteri üremesini önleme konusunda fayda sağlar. Çürükleri önlemeye ve diş etlerinde bulunan ödemin giderilmesine yardımcı olur. Şekersiz olduğu için ağızda istenmeyen bir tat bırakmaz. Ogansia diş macunu fiyatı içeriğinde bulunan tüm maddeler göz önüne alınarak belirlenir. Doğal yağlar ve özler Ogansia Propolis fiyatını etkiler.

Ogansia Propolis ve Çay Ağacı Özlü Diş Macunu Fiyatları

Ogansia Propolis ve Çay Ağacı Özlü Diş Macunu Fiyatları

Ağız ve diş sağlığı konusunda dikkat edilmesi gereken birçok önemli konu olsa da macun seçimi bu unsurların başında gelir. Size uygun olanla düzenli bakımınızı yapabilir, ağız sağlığınızı kontrol altına alabilirsiniz. Bütün bu faydalarının yanı sıra sağlıklı ve bitkisel içeriğe sahip olması müşterilerin tercih etme sebeplerinin başında gelir. Ogansia propolis diş macunu sayısız faydası ve kimyasal içermeyen formülü ile ihtiyacınız olan tüm faydaları size sunar.Ogansia Propolis ve Çay Ağacı Özlü Diş Macunu yorumları ve müşteri değerlendirmeleri sayesinde ürünü satın almadan önce hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Sizden önce satın alan müşterilerin yorumlarını okuyabilir, deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ogansia Propolis ve Çay Ağacı Özlü Diş Macunu fiyatı hakkında Trendyol’dan inceleme yapabilir, dilerseniz kolayca satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.