Otantik Dekoratif 3d Duvar Saati

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
174,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,80 TL

Ürün Bilgileri

Otantik Dekoratif 3d Duvar Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOOALL STYLE Satıcı Ünvanı: EGELA TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325111914000001 Vergi Kimlik Numarası: 3251119140
    Bu ürün TOOALL STYLE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolay montaj için hazır montajlı mekanizma 120 cm çapa kadar uygulanabilir 70 ila 120 cm arası çapa kadar uygulanabilir rakamlar 7 cm uzunlukta akrep : 13 cm yelkovan : 18 cm mekanizma 10 cm (çiviye asılıyor) rakam kalınlığı 8 mm malzeme ahşap aynalı pleksi (sticker değildir - Deforme olmayan dayanıklı malzeme) rakamlar yapışıyor (kaliteli yapışkan) saat mekanizması : Sessiz akar saniye (silent sweep movement) özel tasarım lazer kesim akrep ve yelkovan metaldir. 1 adet aa kalem pil ile çalışmaktadır. Montaja hazır. Parçaların arkasındaki koruyucuyu kaldırarak direk duvara uygulama yapabilirsiniz. Pleksilerin önünde de koruyucu jelatin mevcuttur. Temizleme sırasında nemli bez kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 120
  • Renk Gümüş
  • Tema / Stil Doğa
  • Şekil Yuvarlak
  • Materyal Metal
Geri Bildirim Ver

Dekoratif 3d Duvar Saati ile Evinin Havasını Değiştir

Ev dekorasyonunda oldukça etkili bir görünüme sahip olan 3d duvar saati modelleri, fonksiyonel olarak da kolaylık sağlamaktadır. Ofisinizi ve evinizi eşsiz kılan dekoratif duvar saati farklı modelleri ile birçok alternatif sunuyor. Metal, ahşap ve plastik gibi hammaddelerden üretilen klasik tarzlardan modern tasarımlara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Ölçü ve modeline göre değişebilen bu ürün duvarınıza modern bir hava katabilir. Büyük duvar saatleri, boş duvarlarınızı doldurmak için harikadır ve evinize veya ofisinize şık bir görünüm kazandırmanıza yardımcı olabilir. Yaşam alanınıza farklı ürünler katmak için birçok model bulunmakta ve yenilikçi tasarımları ile detaylara yansımaktadır. Metal duvar saati modern çizgilerle evinizi süslüyor. Estetik olarak çok farklı grafiklerle zenginleştirilmiş bir görsel efekt tercih edilebilir. Siz de dekoratif 3d duvar saati çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

  • Montaja hazır
  • Ahşap aynalı pleksi doku
  • Nemli bez ile temizliğe uygun

Otantik Dekoratif 3d Duvar Saati Modelleri

Duvar saatleri; fotoğraf çerçeveleri, tablolar veya abajurlar gibi ev dekorasyonunda önemli bir yer tutar ve hemen hemen her evde bulunabilir. Duvar resmi şeklinde bir saat arıyorsanız 5 parçalı duvar saati kanvas modelini tercih edebilirsiniz. 3 parçalı duvar saati seçeneği yuvarlak, kare veya dikdörtgen tasarımların yanı sıra tekli bileşenleri de içeriyor. Duvara asılabilen saatlerin yanı sıra duvara asılabilen modelleri de bulunmaktadır. Hem işlevsel hem de dekoratif olmalıdır. Çalışma odaları, bebek odaları gibi yerler sessiz tutulmalıdır. Bunun için sessiz akış mekanizmalı bir ürün tercih edebilirsiniz. Oturma odanız için dekoratif 3d duvar saati çeşitlerinden ahşap türünü seçmek doğru olabilir. Dekoratif 3d duvar saati yorumlarını kolaylıkla inceleyebilir, evinize ve stilinize en uygun modellerini kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

En Beğenilen 3d Duvar Saati Modelleri

Son zamanlarda kullanılan teknolojide, 3D ürünlerde kullanılan yüzey yapısında ve kullanılan hammaddelerde farklılıklar bulunmaktadır. Zamanlayıcılardan bahsetmişken ürün listesinden ihtiyacınıza uygun birçok model bulabilirsiniz. Duvar saati 3d modelleri her eve, her çalışma ortamına uygun çeşitlere sahiptir. Büyük bir oda ölçüsü ve genişliği olan bir mekânda, geniş tasarımlı bir ürün seçebilirsiniz. Bu aksesuarlar hediyelik aksesuarlar için de ilk tercih olabilir. Hediye seçerken kullanıcının ev dekorasyonu, kişiliği ve tarzı göz önünde bulundurulmalıdır. Ev dekorasyonuna uygun taş duvar saati çeşidi, retro tarzı ile hoş bir uyum oluşturmanıza yardımcı olur. Çok seçenekli ürün kategorilerinde LED'li alanlara, parçalara, aynalara veya aile fotoğrafları ekleyebileceğiniz alanlara sahip olabilirsiniz. Bu ürünler doğru seçildiğinde ev tasarımına damga vuran objeleri tamamlayabilir. 3d duvar saati kullananlar üründen memnuniyetlerini dile getirir. Siz de zevkinize uygun 3d duvar saati alternatiflerini geniş ürün yelpazesi ile inceleyebilirsiniz.

3d Duvar Saati Fiyatları

Duvar saati ürünleri genellikle dayanıklıdır, uzun süre kullanılabilir, çarpma veya düşme gibi olası durumlara karşı korunaklıdır. Her saat modelinin işlevleri de farklıdır. Görünüm en belirgin özellik olarak ilk fark edilendir. Farklı cam yapılarına sahip saatler arasında kavisli cam kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Bu malzemenin kalitesi fiyat aralığında bazı değişikliklere neden olabilir. Ayrıca uzun vadeli ürünler maliyetten tasarruf ettirebilme özelliğine sahip olsa da bu ürünlerin büyük miktarda işçilikten dolayı fiyatlandırması farklı olabilir. Ayrıca teknik özelliklerden dolayı fiyat aralığı değişiklik gösterebilir. Standardın dışında özel ürünlerin fiyatlarında fark vardır. El yapımı ürünlerde fiyat farklılıkları olabilir. Satın almayı tercih edeceğiniz modele göre 3d duvar saati nasıl takılır nasıl ayarlanır sorularının cevabı değişiklik gösterecektir. Trendyol'da yer alan bu ürünü satın almak isterseniz hemen sipariş verebilirsiniz.