Pal Işıklı Mini Vın Vın /

590 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pal Işıklı Mini Vın Vın /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bees Dış Ticaret Satıcı Ünvanı: BEES ULUSLARARASI NAKLİYAT TURİZM VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160149385300001 Vergi Kimlik Numarası: 1601493853
    Bu ürün Bees Dış Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Işıklı Mini Vın Vın uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir.
  • Oyuncağın üzerinde bulunan butona basıldığında neşeli müzikler çalar ve ışıklar yanıp söner.
  • Uzaktan kumanda kontrolü ile oyuncağımız ileri geri harekep ettirilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Pal Işıklı Mini Vın Vın

Bebekler renkli desenli, ışık detayı olan ve göz alıcı oyuncaklara karşı büyük bir ilgi gösterirler. Özellikle hareket halinde olan Pal ışıklı mini vın vın bebeklerin ilk uzaktan arabası olması özelliği ile ilgilerini toplayan renkli bir üründür. Ebeveynleri emekleyen ya da yeni yürüyen bebekleri için bu oyuncağa farklı yönler vererek onları yürümeye heveslendirir. Daha farklı bir şekilde kullanım sağlamak isteyen ebeveynler ilk uzaktan kumandalı aracın kullanımını göstererek eğlenceli bir ortam kurmayı sağlarlar. İlgi çekici müzikleri de içinde bulunduran oyuncak çocuklar için özel tasarımı göz alıcı renkleri ile bir bütünlük oluşturur. Yanında bulunan kumandası ile birlikte hareket ettirerek ürünü ileri geri sağa veya sola doğru hareketini sağlarsınız. Böylece bebeğin hareket alanını artırarak eğlenmesini sağlarsınız.

  • İlgi çekici müzikler
  • Kaliteli tasarım
  • Kumandası ile hareket edebilme

Bebeklerin İlk Uzaktan Kumandalı Arabası

Bebeklerin İlk Uzaktan Kumandalı Arabası

Çocukların ilk uzaktan kumandalı arabası olan Işıklı mini vın vın kaliteli malzemelerden üretilerek düşürmelere ve vurmalarına karşı dayanıklılık sağlar. Bu kaliteli malzemeden üretilen yapısı ile çocuğunuza zarar vermeden eğlenceli bir kullanım imkanı sağlar. Kumandası sayesinde farklı yönler vererek mini vın vını istediğiniz yöne doğru hareket ettirebilirsiniz. Diğer oyuncaklardan farklı olarak sağa, sola, aşağı ya da yukarı yönlerine verilen hareketli yapısıyla çocuklarınızın bolca keyif aldığı oyun arkadaşı olur. Pal Baby ışıklı mini vın vın hareket ettikçe ardından giden bebeklerin yürümesinde büyük gelişmeler olurken hareketlerinde ve adımlarında ilerlemeler gerçekleşir. Üzerinde bulunan tuşlar ürün içindeki müziklerin çalmasını sağlar. Bunu öğrenen çocuklar sürekli olarak düğmeye basar böylece vın vını kullanırken müzikleri dinler. Çocukların oyun arkadaşı haline gelen ürün keyifli vakitler geçirerek öğrenimine de katkı sağlar.

Çocukların Gelişimine Katkı Sağlayan Mini Vın Vın

Çocukların Gelişimine Katkı Sağlayan Mini Vın Vın

Oyuncakların çocukların gelişiminde destekleyici öğeler olmasının yanı sıra aynı zamanda eğlenmesinin ve mutlu olmasının da sebebidir. Bu eğitici ve keyif veren Pal Baby uzaktan kumandalı ışıklı mini vın vın sayesinde çocukların yeni bilgiler edinerek geliştiğini görürsünüz. Sahip olduğu kontrol kumandası oyuncağa yön vererek çocuğunuzun çeşitli hareketler yapmasını sağlar. Bebeğinizin ince motor becerilerini geliştirerek pek çok alanda daha geliştirir. Ürün sayesinde bebeğinizin odaklanma süresinin arttığını ve el göz koordinasyonun geliştiğini görürsünüz. Hareket halindeki oyuncağın ardından koşması ve yürümesiyle adımlarını yere daha doğru bir şekilde basmayı öğrenir. Dengeli adımlar ve doğru bir duruş sayesinde vücut yapısında gelişmeler sağlar. Üzerindeki düğmelerde çalan neşeli müzikleri dinleyerek daha pozitif ve eğlenceli bir ortam kurmanıza yardımcı olur. Böylece çocuğunuz hareketli yapıya ve pozitif enerjiye sahip olur.

Uygun Fiyatlı Pal Mini Vın Vın Trendyol'da

Uygun Fiyatlı Pal Mini Vın Vın Trendyol'da

Uzaktan kumandalı mini vın vın pek çok ebeveyn tarafından beğenilerek kullanılan bir oyuncaktır. Çocuklara sağladığı gelişim ve değişim göz önüne alınarak müşterilerin beğenisini üzerine toplamayı başarır. Araba ve kontrol kumandanın sahip olduğu mekanizma pil ile çalışır. Pili hapseden yerin kapalı kapağı sayesinde çocuklarınızın açamayacağı bir şekilde tasarlanarak üretilen oyuncak onların sağlıklarını korumayı hedefler. Özel mekanizması sayesinde hareket halinde olan, sesler ve ışıklar saçan ürün içeriğinde bulunan öğelere uygun fiyatla satışa sunulur. Pal mini vın vının yorumlar kısmına giderek satın alan kişilerin yorumlarını okuyabilir alacağınız oyuncağın çocuğunuzun yaşına uygun olup olmadığını burada test edebilirsiniz. Pek çok fikir arasından uygun yorumlar ışığında filtreleme yaparak karar verebilirsiniz. Kişilerin yorumlarını okuduktan sonra yaptığınız fikir alışverişi sonucunda istediğiniz ürünü sepete ekleyerek alışverişinize devam edebilirsiniz.