Pastel Oje 315

47,87 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
3 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
50,95 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
50,70 TL
Kurumsal Fatura
54,45 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Oje 315

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Birbirinden çarpıcı moda renkleri, yeni kalın fırçası, yoğun örtücü yapısı ve üstün kalitesiyle Pastel Oje, tırnak ve el güzelliğini ortaya çıkarır. Tek seferde sürüm kolaylığı sağlayan kalın fırçaya sahiptir. Sağlığa zararlı olan
  • Toluene, Phthalate, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Camphor ve Xylene maddelerini, paraben, glüten, hayvansal kaynaklı içerik içermez. Cruelty Free ve vegandır. Helal sertifikalıdır. 13 ml

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Pastel Oje 315 ile Özenle Seçilen Tonlar

Tırnak bakımı genellikle zorlu ve yorucu bir süreç olabilir. Profesyonel yardım almak genellikle en iyi seçenek olsa da buna vakit ve bütçe ayıramadığınız zamanlarda tırnaklarınıza evde kendiniz bakım yaparak tırnaklarınızın ihtiyaç duyduğu bakım ve yenilenmeyi sağlayabilirsiniz. Bakım aşamasına başlamadan önce tırnaklarınızın sağlık durumuyla ilgilenmek hem bakım masrafınızı azaltacak hem de onların daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardım edecektir. Tırnaklarınız çabuk kırılan bir yapıya sahipse bunun muhtemel sebebi vitamin eksikliğidir. Bol bol su içmek, meyve-sebze tüketimini ihmal etmemek ve takviye kalsiyum almak tırnak kırılmalarının önüne geçmenize yardımcı olabilir. Bununla birlikte dış etkenler de tırnak kırılmalarına sebep olabilir. Ellerinizle birlikte tırnaklarınızı da nemlendiricilerle desteklemek onların daha sağlam olmasına yardımcı olabilir. Tırnak bakımınızın son aşaması olarak Pastel 315 oje kullanabilir, sağlıkla parlayan ve güzel görünen tırnaklara sahip olabilirsiniz.

  • Vegan İçerik
  • Cruelty Free
  • Helal sertifikalı

Pastel 315 ile Tırnak Bakımınızı Tamamlayın

Tırnaklarınızın sağlıklı olduğundan eminseniz ve onların bakımını kendiniz üstlenecekseniz öncelikle tırnaklarınızı içerisine bir miktar limon suyu ve zeytinyağı ekleyeceğiniz ılık bir suya batırarak nemlenmesini sağlayabilirsiniz. İyice kurulayıp istediğiniz şekilde, oval veya kare biçiminde kesebilirsiniz. Cam ya da kağıt törpülerden yararlanarak tırnaklarınıza tam istediğiniz şekli verebilirsiniz. Bu işlemin ardından tırnaklarınıza oje bazı sürebilirsiniz, bu baz ojenin renginin tırnaklarınıza bulaşmasını engeller. Bu adımın ardından sırada eşsiz rengiyle Pastel oje 315 ojenizi tırnaklarınıza uygulamak var. Pastel oje 315 özellikleri ile tırnak sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. Pastel oje 315 sahip olduğu vegan içerik sayesinde içerdiği doğal bileşenleri gönül rahatlığıyla tırnaklarınıza uygulayabilirsiniz. Hayvansal katkı maddeleri barındırmayan Pastel 315 ojenin yapım aşamasında gerçekleştirilen deneylerde hiçbir hayvana zarar verilmez bu yüzden ürün Cruelty Free sertifikasına sahiptir. Hayvansal katkı maddeleri barındırmayan Pastel oje aynı zamanda helal sertifikalı bir üründür.

Pastel Oje 315 ile Bakımlı Tırnaklar

Pastel 135 oje koyu pudra rengiyle kombinlerinizi tamamlamanız için ihtiyacınız olan tondaki oje rengini sizlere getirir. Kalın ve geniş fırçası sayesinde tırnaklarınıza tek hamlede ojenizi homojen bir şekilde dağıtabilirsiniz. Ojenizi hafif bir görünüm isterseniz bir kat, daha kalın bir görünüm elde etmek istediğiniz zaman ise iki kat sürebilirsiniz. Pastel oje Çeşitleri, sağlığınıza zararlı olan Phthalate, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Toluene, Camphor, Xylene, glüten, paraben içermeyen sağlıklı bir içeriğe sahiptir. Hayvansal katkı maddelerini içeriğinde bulundurmayan Pastel oje 315 özellikleri arasında Helal sertifikalı olması da var. Pastel oje 315’in üretim aşamasında hayvanlar üzerinde hiçbir deney yapılmaz, Pastel oje çeşitleri Cruelty Free sertifikasına sahiptir. Pastel oje 315 yorumları kullanıcıların bu rengi çok sevdiğini ve uzun süre severek kullandıklarını gösterir. Üründen memnun kaldıklarını belirten kullanıcılar ürünü yeniden alacaklarını da belirtmiştir.

Giysileriniz ile Uyumlu Pastel 315 Oje

Pastel oje 315 benzersiz koyu pudra pembesi rengiyle ellerinizin güzelliğini ortaya çıkaracak. Koyu pudra rengi ojenizi birçok giysinizle birleştirerek güzel kombinler elde edebilirsiniz. Pastel oje 315 pudra ile beyaz renkli elbiselerinizi birleştirerek soft bir görünüm kazanabilirsiniz. Jean pantolonlarınızla şık duracak ojenizi sürdüğünüzde elinize alacağınız beyaz ya da pudra bir çanta da sizi daha şık gösterecektir. Pastel oje 315’i tek başına kullanabileceğiniz gibi çeşitli nail art uygulamalarında da kullanmanız mümkündür. Pastel oje 315 kullanımını oldukça pratiktir. Uzun süreli kalıcılığı ve renk koruması sayesinde 13 ml’lik bir Pastel 315 uzun süreli kullanıma uygundur. Kapağını açık bırakmadığınız takdirde uzun bir kullanım ömrüne sahip olan ojenizi gönül rahatlığıyla hem el hem de ayak tırnaklarınızda uzun süre güvenle kullanabilirsiniz. Pastel oje 315 kullananlar renkten memnun kaldıklarını ve kullanmaya devam edeceklerini söyler. Sizde Pastel 315’i tırnaklarınızda taşıyabilirsiniz. Pastel oje 315 satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz. Bu ürünü Pastel oje 315 1259022 ürün kodu ile anında sipariş verebilirsiniz.