Pastel Oje 98

49,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
49,90 TL
Kurumsal Fatura
55,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
59,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Oje 98

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tırnaklar da makyaj ve koruma ister Birbirinden çarpıcı renk seçenekleri ve üstün kalitesiyle Pastel Oje, tırnak ve el güzelliğinizi ortaya çıkarıyor Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Pastel Oje 98

Oje çeşitleri kişisel bakımın önemli unsurları arasında yer alır. Günlük hayatın her anında kullanılabilen ojenin rengi ve kalitesi önemlidir. Övgü toplayan Pastel oje 98 nar çiçeği rengi ile şık bir görünüme sahiptir. Oje sürme işlemini oldukça pratik bir hale getiren bu kullanışlı ürün, müşterilerini her anlamda memnun eder. Aynı zamanda hijyenik bir kullanım imkanı sağladığı için de sıklıkla tercih edilir. Kat üstüne kat atmanıza gerek kalmayan bu ürün hemen bitmez, uzun ömürlü bir kullanım olanağı sağlar. Ayrıca hızlıca sürülür. Küçük yapısı ile fazla yer kaplamaz ve alan tasarrufu sağlar. Pastel oje 98 zararlı kimyasalları içermez ve insan sağlığı için uygundur. Her tenden cilde uyum sağlar. Ayrıca birçok farklı zaman diliminde kullanılabilecek kaliteli bir üründür.

  • Canlı ve parlak renk
  • İdeal boyut
  • Hijyenik kullanım

Şık Pastel 98 Numara Oje Özellikleri

Şık Pastel 98 Numara Oje Özellikleri

Canlı ve parlak renkli ojeler her zaman ön plana çıkar. Pastel 98 numara oje sayesinde dışarıya çıkacağınız zaman tırnaklarınıza oje sürmek kolay bir hal alır. Kolay sürülüp kuruduğu için kısa sürede işlemi tamamlayarak başka işlerinizi yapabilirsiniz. Ürün tırnaklarınızın canlı ve parlak gözükmesini sağlayarak her an bakımlı görünmenizi mümkün kılar. Toluene, DBP, Camphor, Formaldehyde Resin gibi insan sağlığı açısından risk teşkil eden maddeleri de içermez. 98 numara olan bu oje, geniş uçlu fırçası ile kullanım kolaylığı yaratır. 13 ml hacme sahiptir. Tek kat sürülmesi yeterlidir; ancak ihtiyaç halinde ikinci kat da sürülebilir. Rengi ile yaz mevsiminin vazgeçilmezi olan bu ürün, tırnaklarınıza güzel ve zarif bir görünüm katar. Günlük kullanımlar ve özel zamanlar için idealdir. Ayrıca ideal ölçüsü ve uzun ömürlü kullanımı sayesinde avantajlı kullanım sunar

Kullanışlı Pastel Oje 98 Nar Çiçeği

Kullanışlı Pastel Oje 98 Nar Çiçeği

İş görüşmesinde, buluşmalarda ve çeşitli gezilere gideceğiniz zaman tırnaklarınızın güzel görünmesini isteyebilirsiniz. Pastel 98 oje ile bu işlemi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu ojenin kullanımı için öncelikle tırnağınızı temizlemeniz, sonra da törpü veya makas yardımıyla şekillendirme işlemini yapmanız gerekir. Bu işlemlerin ardından ojenizi sürüp kurumasını bekleyebilirsiniz. Hızlıca yapılan bu işlemler ile zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Özellikle yaz mevsimi için tercih edilen bu ürün, diğer 3 mevsimle de uyumludur ve rahatlıkla sürülebilir. Bu ürünü kendi kullanımınız ya da sevdiklerinize armağan etmek için tercih edebilirsiniz. Parlak ve canlı rengi ile ilgi çeken nar çiçeği rengindeki bu oje, müşterilerinden de büyük beğeni toplar. Pastel 98 oje kullananlar sahip olduğu bu özellikler ile sağladığı avantajlardan dolayı bu ürünü sık sık tercih eder.

Avantajlı Pastel Oje 98 Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Pastel Oje 98 Fiyatları ve Yorumları

Pastel 98 oje fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Tek kat sürülmesi yeterli olan bu ürün, uzun süreli kullanım sağlar ve ekonomik olma özelliği ile müşterilerinin övgüsünü alır, maddi tasarruf imkanı sunar. Ayrıca zararlı maddeleri içermez ve sağlığınızı etkilemez. İdeal ölçüsü ile fazla yer kaplamaz. Zarafetinizi artıracak olan bu oje, birçok farklı alanda kullanılabilir. Kullanımı bir hayli pratik olan bu ürün sayesinde ojenizi hızlı bir şekilde sürerek kurumasını bekleyebilirsiniz. Ürün şeffaf kalın cam içinde müşterilerine sunulur. Fırçalı kapağı beyaz rengindedir. Bu oje, şık rengi ile ilgi toplamanızı sağlar, stilinizi tamamlar. Ekonomik, pratik ve hijyenik Pastel 98 oje yorumları için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmına göz atabilir, uygun fiyat avantajı ile bu ürüne istediğiniz zaman kolayca sahip olabilirsiniz.