Prowellness Cable Cross

83.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Prowellness Cable Cross

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jüpiter Spor Satıcı Ünvanı: JÜPİTER SPOR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484076009500014 Vergi Kimlik Numarası: 4840760095
    Bu ürün Jüpiter Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 YERLİ ÜRETİM OLAN ÜRÜNLERİMİZDE AVANTAJLI FİYATLAR SUNUYORUZ. ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE! ÜRÜNÜMÜZ 2 YIL GARANTİLİ OLUP NAKLİYE-KURULUM ÜCRETSİZDİR. CABLE CROSS Ürün Özellikleri: *Cihazın şaselerinde kullanılan profil en az 3 mm kalınlığında, kullanım bölgesine göre oval, kare veya eliktik formdadır. *Cihazın hareket ve ağırlık şaseleri birbirine cıvata bağlantısı ile birleşik ve gerektiğinde birbirinden ayrılabilir şekildedir. *Cihazın makaraları darbelere karşı dayanıklıdır ve fiberglas malzeme ile güçlendirilmiştir. *Makara içlerinde kullanılan rulmanlar yüksek kalite kapalı tip rulmanlardır. *Cihaz üzerinde en az 180 kg ağırlık plakası bulunmaktadır, ağırlık plakalarının etrafında el kazalarını önleyici koruyucu saç kapak vardır. * Cihaz aşınmalara, darbeye ve çizilmelere karşı ekstra dayanıklı, yüksek kalite otomotiv sektöründe kullanılan, çift katlı toz boya ile fırınlanarak üretilmiştir. *Cihazda güç aktarımında naylon kaplı çelik halat kullanılmıştır. * Cihazda yer alan tutma kolları kullanıcıya konforlu antrenman yapmak imkanı tanıyan yumuşak kauçuk ile kaplıdır. * Cihaz üzerinde yer alan ayar butonları antrenman snasında kolay fark edilebilmesi için renklidir. * Ağırlık blokları arasında yer alan neopren tamponlar sayesinde spor esnasında ses çıkmaması sağlanmaktadır. * Spor esnasında cihazın kaymasını önleyen ve cihazın yerleştirildiği zemine zarar vermesini engelleyen, cihazın ayaklarında kauçuk kaplamalar bulunmaktadır. * Ağırlık şasesinde ağırlıklar 5 kg. artış ile artmaktadır. Kurulu ebatları: 345 x 100 x 235 cm. Cihazın Ağırlığı: Net: 295 kg. Brüt 318 kg. Plaka Ağırlığı: 90x2kg.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver