Skinceuticals Clarifying Clay Masque 67g

2.295 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.943 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.940 TL
3.000 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.400 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.399,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Skinceuticals Clarifying Clay Masque 67g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermoland Satıcı Ünvanı: DERMOLAND SAĞLIK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097164500001 Vergi Kimlik Numarası: 2930971645
    Bu ürün Dermoland tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Skinceuticals Clarifying Clay Masque 60mL Ürün Adı: Skinceuticals Clarifying Clay Masque 60mL Ürün Markası: SkinCeuticals Ürünün Boyutu: 60mL Etki Alanı: Gözenek arındırıcı kil maskesi Uygun Cilt Tipleri: Tüm Cilt Tipleri İçin Ürünün Faydaları: Yağlı, gözenekli ciltler ve lekeli ciltlerde önerilir. Doğal killer tıkalı gözenekleri açar ve kirlerden arındırır. Meyve asitleri kompleksi cildi hafifçe soyup tazeler. Bitkisel özler ve mineraller cildi sakinleştirir.Yüksek konsantrasyonlu doğal killer Kaolin ve Bentonit sayesinde fazla yağı emer ve hidroksi asitler sayesinde meyve asitleri cildi ince bir tabaka halinde soyup cilde yeniden parlaklık sağlar.Aloe ve Papatya sayesinde cildi yatıştırır ve yumuşatır. Kullanım Sıklığı: Haftada 1 ya da 2 kez ürünü daha önceden temizlenmiş yüz, boyun ve dekolte bölgesi üzerine ince bir tabaka olarak uygulayınız, 10-15 dakika sonra ılık suyla durulayınız ve yavaşça kurulayınız. Göz çevresinden ve dudaklardan uzak tutunuz. Ürün Bileşimi: Aqua Water, Kaolin, Aloe Barbadensis/Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Glycerin CI77891/Titanium Dioxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Vaccinum Myrtillus Fruit Extract, Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Saccharum Officinarum Extract/Sugar Cane Extract, Sodium Hydroxide, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water/Orange Fruit Water, Citrus Limon Extract/Limon Fruit Extract, Acer Saccharrinum Extract/Sugar Maple Extract, Chamomila Recutita Extract/Matricaria Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil/Rosemary Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Lavandula Hybrida Oil, Cucumis Sativus Fruit Extract/Cucumber Fruit Extract, Cucumis Sativus Juice/Cucumber Fruit Extract, Curcuma Longa Extract/Tumeric Root Extract, Sclareolide, Rosa spp/Rose Flower Oil, Jasminum Officinale Extract/Jasmine Extract.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver