Solingen Simli Meyve Bıçağı 6'lı Mor

196 TL
(32,67 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
254,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Solingen Simli Meyve Bıçağı 6'lı Mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOLİNGENWORLD Satıcı Ünvanı: KAYAHAN AKAGÜNDÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2878694312000001 Vergi Kimlik Numarası: 0110719630
    Bu ürün SOLİNGENWORLD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solingen Simli Meyve Bıçağı 6'lı MorSolingen Simli Meyve Bıçağı
  • Set İçeriği
  • 6 adet tırtıklı meyve bıçağı Ürün Özellikleri
  • Ürün rengi: mor Tamamı 18 cm. Ağız uzunluğu 8.5 cm. Almanya’da üretilmiştir. Karbon alaşımlı, paslanmaz Alman çeliğidir. Tırtıklı tasarımı ile bilemeye gerek kalmaz. Bıçak sapı gelişmiş ergonomik yapısı sayesinde rahatça kullanılır

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Solingen Simli Meyve Bıçağı 6'lı Mor

Mutfaklarda kesmeyen eskimiş ve paslı bıçaklar ev hanımlarının büyük derdidir. Bu yüzden ikram ya da davet sofralarında istenmeyen durumlar yaşanarak, kullanım zorluğu çekilir. Hem ailenize hem de misafirlerinize bu durumu yaşatmak istemezsiniz. Bu nedenle ürünleri değiştirerek yüksek kaliteli bıçaklara mutfağınızda yer vermeniz sorunu çözmeniz için yeterlidir. Solingen simli meyve bıçağı 6'lı mor ile mutfağınıza şıklık katarsınız. Hem keskin hem de simli parlak şık tasarımı ile tam sofranıza göredir. Özellikle mor rengi göz kamaştırır. Kahvaltı ya da 5 çayı sofralarında ailenize ve misafirlerinize ikram edeceğiniz lezzetlerin servisinde sağlayacağı fayda ile üründen memnun kalırsınız. 6 kişilik set ile sofralarınızı tamamlarsınız. Eski körelmiş bıçaklarınızı değiştirmenin vakti geldiyse siz de bu ürünler ile mutfağınıza şıklık katabilirsiniz.

  • Keskin yapı
  • Simli şık tasarım
  • Konforlu kullanım boyutu

Solingen Simli Meyve Bıçağı 6'lı Mor Özellikleri

Solingen Simli Meyve Bıçağı 6'lı Mor Özellikleri

Solingen 6'lı meyve bıçağı, Almanya’da üretilir. Aynı zamanda Alman çeliği kalitesi taşır. Bu ise ürünün hem paslanmayan hem de uzun ömürlü bir yapısı olduğunu gösterir. Bu sayede sahip olacağınız bıçaklar sofralarınıza yıllarca eşlik eder. Her evin temel ihtiyacı olan mutfak gereçlerinin başında gelen bıçakların en dikkat edilen yanı keskinliğidir. Ürün, yapısı gereği kalitesi sayesinde oldukça keskin bir özelliğe sahiptir. Et ve tavuk gibi kesmesi zor olan ürünleri dahi kolayca kesebilir. Uçlarında bulunan tırtıklı yapısı sayesinde kesilmesi zor tüm ürünler için rahatlıkla tercih edilir. Göstereceği yüksek performans ile hayran bırakır. Bıçakların sapları rahat tutulabilmesi ise ergonomik bir tasarım ile geliştirilir. Bu da ürünün kullanımını oldukça kolaylaştırır. Evinizin temel ihtiyacı olan ve kalitesi son derece önem arz eden bu bıçaklara siz de sofralarınızda yer verebilirsiniz.

Solingen Simli Meyve Bıçağı 6'lı Mor Avantajları

Solingen Simli Meyve Bıçağı 6'lı Mor Avantajları

Solingen meyve bıçağı tırtıklı 6'lı set, meyve soyma konusunda oldukça uzmandır. Sert meyvelerde bile büyük kullanım kolaylığı tanır. Bu sayede memnun edici bir performans sergiler. Her sofra ve ürüne uyum sağlayan bıçaklar, 5 çayları ya da kahvaltı sofralarında dahi yerlerini alır. Geniş kullanım alanı sayesinde vazgeçilmez bir yapıya sahiptir. Ürün, işlevine ek olarak tasarımı ile göz kamaştırır. Mor rengi ve simli sapı ile sofralarınıza şıklık katar. Bıçağın tamamı 18 cm uzunluğa sahip olduğundan konforlu bir deneyim sunar. Bıçağın uç kısmı ise 8.5 cm boyundadır. Bu özelliği de kesilmesi zor ve uğraştırıcı ürünleri kolayca kesmeniz için fayda sağlar. Kullanışlı ürün yapısı ve şık tasarımı sayesinde tercih sıralarında ilk yerini alır. Geniş kullanım alanına sahip şık tasarımı ile dikkat çeken ürün sayesinde konforlu deneyim yaşayabilirsiniz.

Solingen Simli Meyve Bıçağı 6'lı Mor Fiyatları ve Yorumları

Solingen Simli Meyve Bıçağı 6'lı Mor Fiyatları ve Yorumları

Beğeni kazanan bu seçenek, fiyat bilgisi ile de dikkat çeker. Ürün, Alman çeliğine sahip olduğundan paslanmayan uzun ömürlü bir özelliğe sahiptir. Ürünün fiyatı ise bu özellik dikkate alınarak belirlenir. Solingen simli meyve bıçağı 6'lı mor fiyatı bütçelere dost oranı ile yüzleri güldürür. Her mutfak için uygun olan ve sofralarda şıklık yaratan 6’lı bıçak setine ulaşmanız son derece kolaydır. Kaliteli yapısı ile bu ürünü rahatlıkla tercih etmeniz mümkündür. Solingen simli meyve bıçağı 6'lı mor yorumları ise ürünü sofralarına konuk etmiş kişilerden gelen memnuniyetin simgesidir. Bu yorumlar ile kapsamlı şekilde bilgi alabilirsiniz. Keskin ve tırtıklı bıçakları aynı zamanda şık tasarımı ürün yorumlarına da yansır. Mor ve simli sapları ise ürünün göz kamaştıran ayrıntılarıdır. Sofranıza şıklık katmak için bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.