Tuğba Kuruyemiş Draje Mix 238 Gr

183 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tuğba Kuruyemiş Draje Mix 238 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuğba Kuruyemiş Satıcı Ünvanı: TUĞBA KURUYEMİŞ ŞEKERLEME GIDA MEŞRUBAT İNŞAAT TURİZM YERLİ ÜRN.İMAL.SAN.TİC.İTH.VE İHR.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0860005294500111 Vergi Kimlik Numarası: 8600052945
    Bu ürün Tuğba Kuruyemiş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çikolatalı Çakıl Taşı Çikolatalı Fındık Draje Prenses Kahveli Fıstık Draje Çikolatalı Badem Draje Çikolatalı Antep Darje Çikolatalı Portakal Draje
Geri Bildirim Ver

Tuğba Kuruyemiş Draje Mix 238 gr

Evinizin rahatlatıcı ortamında bir fincan çay ile birlikte iyi giden çikolata kaplı drajenin lezzeti adeta damağınızda kalır. Özel çikolata kaplaması ve çeşitli aroma seçenekleri Tuğba kuruyemiş draje mix 238 gr ağırlığında ürün paketi sizi ve sevdiklerinizi memnun eder. Enfes kuruyemiş ve meyvelerden oluşan bu ürün paketinin içeriğinde bulunan kuruyemişler ve çikolata kalitesiyle öne çıkar. Kutuda yer alan bölümlerin içerisindeki drajeler sizler için modern tesislerde düzenlenerek paketlenir. Bu ürün paketi 6 çeşit drajeden oluşur. Son derece kaliteli olan ve özenle seçilen kuruyemişlerden oluşan bu ürün paketi misafirliğe gelen tanıdıklarınız için harika bir ikram seçeneğidir. Bu ürün paketi, özel günlerde aileniz ve sevdiklerinizle birlikte keyifli ve unutulmaz anlar yaşamanıza da olanak tanır.

  • Çeşitli tatlarda drajeler
  • Anlamlı bir hediye
  • Misafirler için ikram

Tuğba Kuruyemiş 238 gr Draje Mix İçeriği

Tuğba Kuruyemiş 238 Gr Draje Mix İçeriği

Sevdiklerinizle güzel bir vakit geçirirken bulundurduğu draje çeşitliliğiyle birçok kişinin damak zevkine uygun lezzetler sunan bu ürün paketinde 6 farklı çeşit draje bulunur. Prenses kahveli fıstık, badem, portakal, fındık, Antep ve çakıltaşı drajelerinden oluşan bu mix, aroma çeşitliliği ve zenginliği açısından muazzam bir üründür. Fıstıklı draje aromalarının prenses kahve, kahve ve kuruyemişlerle muhteşem bir ustalık ve özenle birleştirilmesiyle eşsiz bir lezzet yaratılır. Ayrıca portakal aromalı drajelerin de yer aldığı Tuğba kuruyemiş draje paketi, kuruyemiş çeşitlerinin yanı sıra meyve aromalı çikolatayı tercih edenler için iyi bir seçenektir. Bu çeşitlere ek olarak klasik kuruyemiş drajeleri olan badem ve Antep fıstığı gibi çeşitler de leziz çikolata ile kaplıdır. Altıncı çeşit olan çakıltaşı rengarenk görünümüyle gözünüze, kakaolu tadıyla da damak zevkinize hitap eder.

Tuğba Kuruyemiş Draje Mix 238 gr Kullanımı

Tuğba Kuruyemiş Draje Mix 238 Gr Kullanımı

Evde günün yorgunluğunu atarken, bir fincan kahvenin yanında Tuğba kuruyemiş draje mix paketini açarak damağınızda büyüleyici bir tat hissedebilirsiniz. Bu ürün paketi içerisinde bulunan tüm çeşitler için kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Ağızda eriyen çikolata ile kaplı bu drajeler mükemmel ve lezzetli bir temel besin kaynağına sahiptir. Evinize gelen misafirlerinizi hoşnut etmeniz için bu ürün paketi oldukça yeterlidir. Aroma çeşitliliği ve ustalıkla kaplanan çikolatası ile bu drajeler hem sizi, hem de misafirlerinizi lezzet açısından memnun eder. Aynı zamanda bu draje paketi kafe gibi alanlarda müşterilere kahvenin yanında ikram etmek için de kullanılabilir. Türk kahvesinin yanında servis edilebilen bu ürün çeşitliliği sayesinde farklı beğenileri olan müşterilerinizin damak tadına uygun olur. Buna ek olarak, ustalıkla paketlenen bu ürün ailenize veya tanıdıklarınıza özel günler için hediye olarak kullanabileceğiniz bir seçenektir.

Tuğba Kuruyemiş Draje Mix 238 gr Fiyatı ve Yorumları

Tuğba Kuruyemiş Draje Mix 238 Gr Fiyatı ve Yorumları

Paketleme kalitesi ve lezzeti açısından incelendiğinde 238 gr ağırlığında olan Tuğba draje mix ürünü ihtiyacınızı karşılar. Bir kuruyemiş draje karışımında bulunan bütün faydaları ve özellikleri barındıran bu ürün paketi müşterilerin beğenisini kazanır. Tuğba kuruyemiş draje mix 238 gr fiyatı değerlendirildiğinde sahip olduğu draje çeşitliliği, enfes çikolatası ve kaliteli paketlenişi ile birlikte oldukça hesaplı bir ürün olduğu görülür. Bu ürün paketi hem misafirlerinizi ağırlama, hem de sevdiklerinize hediye verme konusunda oldukça makul bir seçenektir. Müşteriler ürünle ilgili detaylı bilgilere ürün paketi üzerinden besin değerleri ve içeriklerinden ulaşabilir. Özenle paketlenen, güzel lezzetiyle birlikte içindeki draje çeşitliliğiyle memnuniyet sağlayan ve uygun fiyatlı olan bu ürüne indirim avantajlarıyla Trendyol üzerinden ulaşarak satın alma işlemini gerçekleştirebilir, kısa süre içerisinde sahip olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Tuğba kuruyemiş draje mix 238 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.