İlgili Kategoriler
Fiyat
Fiyat Geçmişi
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

2000 Parça Puzzle

" araması için 655 sonuç listeleniyor

2000 Parça Puzzle

Her yaş aralığından bireylere hitap eden eğlenceli aktivitelerden biri, puzzle yapmak olarak bilinir. Puzzle modelleri, farklı temaları ile satışa sunulan ürünlerden biridir. Parçaların birleştirerek bütün haline getirilmesi ile yapılan çeşitli temalarda puzzle modelleri bulunur. 2000 parça puzzle, günlük hayatta vaktinizi iyi değerlendirmek ve keyifli zaman geçirmek için satın alınan oyunlardan biridir. Çeşitli temalara sahip olan bu ürünler, 2000 parçadan oluşur. Puzzle oyunları sadece keyifli vakit geçirmek için değil, zeka gelişiminde de oldukça etkilidir. Birbirinden farklı parçaların birleştirilerek bütün haline getirilmesi ile oynanır. Puzzle, oldukça vakit harcanan ve üzerinde düşünülen oyunlardan biridir. 2000 parça puzzle çerçevesi; ahşap, metal ve plastik olmak üzere farklı malzeme yapılarına sahiptir. Bu çerçeveler, puzzle içerisine koymanızı sağlar. Çerçeve içerisine koyduğunuz ürünü evinizde dilediğiniz alana asabilir ve dekoratif bir eşya olarak kullanabilirsiniz. Farklı boyut seçeneklerine sahip olan çerçeveler, oldukça şık görünümü ile dikkat çeker. Aynı zamanda puzzle modelinin renk temasını göre çerçeve seçimi yapabilir ve dilediğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz. 2000 parça puzzle çeşitleri, çocuklardan yetişkinlere geniş yaş kitlesine hitap eden oyunlar arasında bulunur. Özellikle zeka gelişiminde oldukça yararı bulunan bu oyunlar çocukluktan itibaren oynanır. 2000 parçadan oluşan bu oyunların bitirilmesi, belirli bir zaman alır. Birbirinden çeşitli temalara sahip olan ürünler arasında Trendyol üzerinden inceleme yaparak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eğlenceli İçeriği ile 2000 Parça Puzzle Modelleri

Eğlenceli İçeriği ile 2000 Parça Puzzle Modelleri

Çeşitli markalar üzerinden satılan puzzle modelleri, farklı renk ve tasarımlara sahiptir. Doğa, çiçek, deniz, orman başta olmak üzere çeşitli tasarımları ile ön plana çıkan temalar bulunur. Aynı zamanda ünlü ressamların eserleri, Atatürk portresi, kelebek etkisi gibi görsellerde bulunan modeller satışa sunulur. Ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte zamanınızı değerlendirmek ve keyifli vakit geçirmek için çeşitli puzzle modellerini satın alabilirsiniz. 2000 parça puzzle modelleri, ayrıntılı ve ince detay isteyen parçalara sahiptir. Parçaları renk tonlarına göre birleştirerek kısa sürede bitirebilirsiniz. Ürünü masa üzerine koyarak rahat şekilde parçaları birleştirebilirsiniz. Birbirinden çeşitli temalar ile geniş müşteri kitlesine hitap eden bu oyunları Trendyol üzerinden sipariş ederek deneyimleyebilirsiniz. Atatürk puzzle 2000 parça, çok fazla tercih edilen oyun seçenekleri arasında bulunur. Atatürk’ün portresi ve çeşitli resimlerinin bulunduğu modeller, tasarımı ile oldukça beğenilir. Aynı zamanda Atatürk ile ilgili çeşitli görsellerin yer aldığı seçenekler satışa sunulur. Atatürk’e olan sevginizi ve bağlılığınızı kalıcı hale getirmek için bu ürünleri tercih edebilir ve odanızın en değerli alanına asabilirsiniz. Ahşap puzzle 2000 parça, kullanışlı tasarımıyla dikkat çeken modellerden biridir. Ürünün parçaları, ahşap malzemeden üretilir. Oldukça kaliteli olan ahşap ürünler, bitirildikten sonra çerçeve içerisine konularak kullanılır. Kaliteli parçalardan oluşan bu ürünler, kullandıkları zeminde estetik bir görünüm oluşturur. Dayanıklılığı ile ön plana çıkan ahşap modelleri, uzun süre kullanabilirsiniz. 2000 parça çiçek puzzle, dikkat çeken renk seçenekleri ile beğenilen tasarımlar arasında bulunur. Çiçek tasarımlarına sahip olan ürünler, görünümleri ile oldukça dikkat çeker. Aynı zamanda estetik tasarıma sahip olan bu modeller, yaşam alanlarında dekoratif eşya olarak kullanılır. Göz alıcı renk seçeneklerine sahip olan çiçek figürlerini satın alarak çeşitli alanlarda değerlendirebilirsiniz. Çiçek figürlerinin tasarımında sap ve yaprak detayları bulunur. Parçaları yaprak ve sap bölümlerinin renk tonlarına göre ayırt ederek birleştirebilirsiniz. Renk tonlarına göre ayırdığınız parçalar sayesinde ürünü kısa sürede bitirebilirsiniz. Trendyol sayesinde eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan birbirinden çeşitli oyun seçeneklerini satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu 2000 Parça Puzzle Fiyatları

Bütçe Dostu 2000 Parça Puzzle Fiyatları

Osmanlı puzzle 2000 parça, tarihi görsel temalarına sahip olan modeller arasında bulunur. Osmanlı dönemine ait padişahların portrelerinin yer aldığı çeşitli modeller bulunur. Aynı zamanda Osmanlı tarihinde yapılan çeşitli savaşların anlatıldığı temaların yer aldığı modeller, oldukça ilgi çeker. Farklı renk geçişlerinin bulunduğu bu ürünlerin yapım aşaması, oldukça zaman alır. Özellikle birbirine çok yakın renk tonlarında yer aldığı parçaları yerleştirmek belirli zaman ister. Yetişkinler için tasarlanan bu modeller, dekoratif görünümü ile dikkat çeker. Osmanlı dönemine ait çeşitli figürlerin bulunduğu tasarımları satın alabilirsiniz. Kelebek etkisi 2000 parça puzzle modelleri, modern ve estetik tasarımları ile dikkat çeker. Kelebek tasarımının yer aldığı bu modeller, tamamlandıktan sonra dekoratif eşya olarak kullanılır. Kelebek etkisi filminden esinlenerek tasarlanan ürünler, müşterilerin beğenisini kazanır. Farklı renk seçeneklerine sahip kelebek figürlerine ait modelleri Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Harry Potter puzzle 2000 parça, oldukça rağbet görülen seçeneklerden biridir. Harry Potter, dünyaca ünlü olma özelliğine sahip kitap ve film serisinden oluşan bir hikayedir. Harry Potter karakterlerinin yer aldığı çeşitli figürler bulunur. Harry Potter hayranlarının beğenisi kazanan ürünler, geniş müşteri kitlesine hitap eder. Harry Potter her yaş aralığından hayran kitlesine sahip olduğu için Trendyol üzerinden çok fazla satın alma puzzle modelleri arasında yer alır. 2000 parça puzzle fiyatları, ürünün tasarımına göre değişiklik gösterir. Farklı fiyat seçeneklerinde satılan bu ürünler, kaliteli malzemelerden üretilir. Kutu içerisinde satılan modeller, hafif yapısı ile kolay taşınabilir özelliğe sahiptir. Bu sayede dilediğiniz alanda oynayabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Trendyol üzerinden puzzle ve çerçeve modellerini satın alarak evinizin çeşitli alanlarında kullanabilirsiniz. Trendyol sayesinde indirimli fiyatlarla siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

2000 Parça Puzzle Satın Alanlar ve Memnuniyetleri

2000 Parça Puzzle Satın Alanlar ve Memnuniyetleri

İstanbul puzzle 2000 parça, modern tasarımı ve şık duruş ile çok beğenilir. Galata Kulesi, Kız Kulesi, Sultanahmet Camii, Taksim Meydanı, Eminönü olmak üzere İstanbul’u simgeleyen birçok temada modeller bulunur. Dünyaca ünlü şehirlerden biri olan İstanbul temasının yer aldığı ürünleri satın alarak oynayabilirsiniz. Dilerseniz İstanbul temasının yer aldığı tasarımları sevdiklerinize hediye olarak verebilir ve onları mutlu edebilirsiniz. Eşsiz mavi tonlarının yer aldığı boğaz manzarası modelleri de oldukça fazla tercih edilen seçeneklerden biridir. Kaplumbağa Terbiyecisi, dünyaca ünlü ressam Osman Hamdi Bey’in eserlerinden biridir. Dünya çapında tanınan bu eser, puzzle temalarında da kullanılır. Bu ürünün tasarımında kaplumbağalar ve terbiyecisi yer alır. Oldukça estetik görünüme sahip olan Kaplumbağa Terbiyecisi 2000 parça puzzle ürününü satın alarak keyifle kullanabilirsiniz. Kırmızı ve yeşil renk tonlarını hakim olduğu bu modeller, 2000 parçadan oluşur. Ayrıca çocuklarınızla birlikte oynayabileceğiniz modellerden biridir. Dünya haritası 2000 parça puzzle, oldukça ayrıntılı ve dikkat isteyen tasarıma sahiptir. Dünya haritası tasarımına sahip olan bu modellerde mavi renk tonları hakimdir. Üründe bulunan parçaların üzerinde dünyada bulunan ülkelerin isimleri yazar. Ülkelerin konumlarına göre parçaları birleştirerek bütün hale getirebilirsiniz. Zaman Köprüsü puzzle 2000 parça; saat, köprü şelale figürlerinin yer aldığı tasarıma sahiptir. Sarı ve kahve tonlarını hakim olduğu zaman köprüsü modellerinin yapım aşaması oldukça ayrıntılı olduğu için zaman alır. Özellikle şelale tasarımının yer aldığı modeller estetik görünümü ile çok beğenilir. Modern ve tarz tasarıma sahip olan zaman makinesi modellerini Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz. 2000 parça puzzle satın alan müşteriler, keyifli ve eğlenceli bir süreç geçirir. Aynı zamanda insan zekasını gelişmesini sağlayan bu ürünler, çocukluktan itibaren oynanır. Alışverişinizi Trendyol üzerinden yaparak çeşitli tasarıma sahip modelleri sipariş edebilirsiniz.

2000 Parça Puzzle Kaç CM'dir?

2000 parça puzzle 96 ile 98 cm uzunluk, 66 ile 68 cm genişliğe sahiptir. Bu ölçüler; ortalama şekildedir. Puzzle yapmak, boş zamanları verimli şekilde değerlendirmek için ideal bir aktivitedir. Bilişsel becerileri güçlendirmeye yardımcı olan puzzle aynı zamanda sabır gerektirir. Belli başlı stratejiler izleyerek süreç çok daha kolay hale getirilebilir. Puzzle parça sayısına göre bitme süresi ve izlenen yöntemler farklılık gösterir. Görsel hafızayı güçlendiren ve daha sık yapıldıkça hız kazanılan bir aktivitedir. Bu nedenle puzzle içinde belli seviyeler vardır. Bu seviyeler yaş aralığına ve başlangıç düzeyine göre değişir. Parça sayısı da seviye üzerinde belirleyicidir.

2000 Parça Puzzle Kaç Günde Biter?

2000 parça puzzle için bitirme süresi gün içerisinde ona ayıracağınız zaman ile doğrudan ilişkilidir. Her gün düzenli olarak bir saatinizi ayırmanız durumunda yaklaşık iki ayda bitirebilirsiniz. Bu süreçte doğru stratejileri izlemek de önemlidir. İlk etapta puzzle için ideal büyüklükte ve rahat edeceğiniz bir zemin seçmelisiniz. İkinci aşama renk ve dokulara göre parçaları sınıflamaktır. Bu sayede hem puzzle parçalarına karşı bir göz aşinalığı kazanıp hem de birbiri ile uyan parçaları çok daha rahat tamamlarsınız. Bir sonraki adımınız mutlaka köşe parçaları ayırmak olmalıdır. Bu işlemden sonra puzzle yapmaya başlayabilirsiniz. İlk olarak köşe parçaları tamamladığınız kenarlardan başlayarak ilerleyebilirsiniz. Bu işlemleri yaparken kutu üzerinde yer alan görselin yanınızda olması gerekir. Puzzle odaklanma gerektiren bir aktivite olduğu için molalar vererek yapmak daha iyi performans göstermenizi sağlar.

2000 Parça Puzzle Nereden Alınır?

2000 parça puzzle çeşitlerini Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz. Puzzle yapmak düşünsel becerileri geliştirmenin yanı sıra kişilere keyifli zaman geçirme imkanı da sunar. Bu deneyimi sevdiklerinizle beraber yaşayabileceğiniz gibi kendi başınıza zihninizi boşaltmak için de değerlendirebilirsiniz. Puzzle; istikrar, sabır ve strateji gerektiren bir zihin egzersizidir. Bu açıdan düşünüldüğünde keyifli vakit geçirmekten çok daha fazlası olduğu söylenebilir. Puzzle satın alırken parça sayısı ve kaç cm olduğu gibi bilgilere de kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Alternatif resim ve renk seçenekleriyle pek çok puzzle mevcuttur. Bu sayede aradığınız ürüne çok daha rahat ulaşabilirsiniz. Farklı niteliklere sahip birçok ürün bu anlamda tercih kolaylığı sunar. Trendyol üzerinden dilediğiniz çeşidi satın alabilirsiniz.