Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-grossmarket Satıcı Ünvanı: ES-AY İHTİYAÇ MADDELERİ TURİZM GIDA İNŞAAT NAKLİYAT ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377043897500014 Vergi Kimlik Numarası: 3770438975
    Bu ürün e-grossmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kakaolu Fındık Ezmesi Çokokrem 330 gr
Geri Bildirim Ver

Abdurrahman Tatlıcı ALCP20 Tadıbu

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi güvenilir içeriğiyle tüketicilerine sunulur. İçerisinde % 35 oranında fındık bulundurur. Tüketicilerine Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu 330 gr 3’lü set halinde ulaştırılır. İçerisinde sadece fındık, fındık yağı, süt tozu, toz şeker ve kakao bulunur. İçeriğinde hiçbir zararlı katkı maddesi bulundurmayan Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 3 adet oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir. Kavanoz kapağı açıldıktan sonra mutlaka buzdolabında saklayınız. Alerjen olarak fındık ve süt tozu içermektedir. Yüksek fındık oranıyla sofralarınızın vazgeçilmez lezzeti olur. Gluten içermemektedir. Gluten hassasiyeti ve alerjisi bulunan insanlar için doğru tercihtir. Oda sıcaklığında muhafaza edilir. Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu 3 adet olarak gönderilir ve açılan bu cam kavanozlar, buzdolabında kapağı sıkı bir şekilde kapatılıp muhafaza edilebilir.

  • Katkısız ve koruyucusuz
  • Evde yapılmış gibi
  • %35 oranında fındık

Abdurrahman Tatlıcı 3 Adet Tadıbu Fındık Ezmesinin İçeriği Nedir?

Abdurrahman Tatlıcı 3 Adet Tadıbu Fındık Ezmesinin İçeriği Nedir?

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi içerisinde %35 oranında fındık bulundurur. İçeriği sadece fındık, süt tozu, toz şeker, fındık yağı ve kakaodan oluşur. Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermeyen Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 3 adet halinde tüketicilerine gönderilmektedir. Benzeri markalar arasında en az şeker oranı %23 ile Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu’ya aittir. Trans yağ içermez. Gluten ve emülgatör içermez. Alerjen belirtisi olarak fındık ve süt tozu içerir. Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu 3 adet, içerisinde hiçbir katkı maddesi bulundurmaması sebebiyle çocuklar için ideal bir kahvaltılıktır. 7’den 70’e herkesin en sevdiği sürmeliktir. İster kızarmış ekmeklere isterseniz pankeklere sürüp servis edin. Yüksek fındık oranından gelen olağanüstü lezzetle ihtiyacınız olan keyifli atıştırmalığın tadını çıkarın. Güvenilir içeriği evinizde yapabileceğiniz bir tadı tüketicilerine sunar.

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Fındık Ezmesi Nasıl Muhafaza Edilir?

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 330 gr 3’lü Set olarak tüketicilere gönderilir. Bu cam kavanozlar oda sıcaklığında muhafaza edilir. Kavanoz kapağı açıldıktan sonra sıkı bir şekilde kapatılıp mutlaka buzdolabında saklanmalıdır. Düşük nem ve kuru ortamlarda saklanmalıdır. Saklanılan ortamın kokusuz olmasına dikkat edilmelidir. İçeriğinde bulunan kakao ve fındık yağı sıcaklığın yüksek olduğu ortamlarda kristalleşir ve yüzeye çıkar. Yüzeye çıkan bu kristaller fındık ezmesinin üstünde beyazlığa sebep olur. Tadında herhangi bir değişim söz konusu değildir. Sadece Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi’nin görüntüsünü etkilemektedir. Kakaonun kokuyu çekmez özelliği sebebiyle kokusuz ve havasız bir ortamda saklanması Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 3 adetin kullanım süresini uzatacaktır. Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu 3 adet yorumları için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.

Abdurrahman Tatlıcı 3 Adet Tadıbu Fındık Ezmesi Faydalı mıdır?

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi, fındık bakımından son derece zengindir. İçerisinde gluten, koruyucu, tatlandırıcı, trans yağ, emülgatör, peynir altı suyu tozu bulunmamaktadır. Yüksek fındık oranıyla oldukça lezzetli olmasının yanında güvenilir içeriğiyle de tüketicilerin tercihleri arasında ilk sırada yer almaktadır. Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi’nin içerisinde bulunan kakao, halsizlik ve yorgunluk gibi durumlara karşı iyi gelmektedir. Uzun süre verdiği tokluk hissiyle iştahın kontrolü açısından fayda sağlar. Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 3 adet cam kavanozların her birinde % 35 oranında fındık bulunur. Fındık hem tokluk hissi vermesi bakımından hem de sağlığa olan faydası bakımından son derece önemli bir besindir. Fındık E vitamini açısından zengindir. İçerisinde bulunan E vitamini bağışıklık sistemi için son derece önemli bir vitamindir. Aynı zamanda içerisinde bulunan B6 vitamini sinir sisteminin düzenli çalışması konusunda yardımcı olur. Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu 3 adet fiyatı performansı bakımından karşılığını veren bir besindir.