Aly Glutensiz Nachos Cips 425 Gr

169 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aly Glutensiz Nachos Cips 425 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: alyfoods Satıcı Ünvanı: ALYFOODS GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068170702000001 Vergi Kimlik Numarası: 0681707020
    Bu ürün alyfoods tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aly glutensiz nachos cips 425 gr tex-Mex'in vazgeçilmesi glutensiz aly nachos mısır cipsi aly'den tex-Mex mutfağının vazgeçilmezi nachos, glutensiz, %100 mısır unundan üretilmiş çıtır çıtır bir mısır cipsidir. Hazırlayacağınız çeşitli malzemeler ve soslarla üzerine ilave ederek ısıtıldığında bile çıtır yapısını koruduğu için, nachos yapımı için en ideal cipstir. Bunun yanına aly tex-Mex salsa sosu ve diğer çeşitli dip sosları ile aperatif olarak servis edilir, salataların içerisine çıtır bir doku katmak için kullanılabilir. Küçük parçalar halinde ufaladığınız mısır cipslerini, balık, tavuk vs. Panelerinde farklı bir kaplama malzemesi alternatifi olarak kullanabilirsiniz. Içindekiler mısır unu %73 (fransa ve italya'dan),bitkisel yağ(palm), su, tuz. Alerjen uyarısı: Eser miktarda süt(laktoz), kereviz, soya ve bunların ürünlerini içerebilir. Ingredıents corn flour %73(from france and ıtaly), vegetable oil(palm), water, salt. Allergen warning: May contain milk(lactose), celery, soya and products thereof. Besin değerleri enerji ve besin değerleri (100 g/for 100 g) enerji/energy 505 kcal/2100kj yağ/fat 11 g - Doymuş yağ/ saturated fat 68 g -Trans yağ (g) 0g karbonhidrat/carbohydrates 68 g -Şekerler 2,5 g lif/fiber 5 g protein/protein 6,1 g tuz/salt 0,9 g saklama koşulları serin ve kuru yerde mufahaza ediniz.
Geri Bildirim Ver

Aly Glütensiz Nachos Cips Ürünleri Trendyol'da!

Aly 425 g glutensiz Nachos cips, lezzetiyle beğenilen bir atıştırmalıktır. Mısır unuyla hazırlanan çıtır ürün, özel beslenme şekline sahip kişiler için uygundur. Sağlıklı atıştırmalıklar arasında yer alır. Buğday ürünlerine karşı hassasiyeti olan kişilerin rahatlıkla yiyebileceği bir seçenektir. Meksika mutfağının sevilen lezzetlerinden biri olan nachos cips damak tadınıza göre farklı şekillerde tüketilebilir. Söz konusu ürün, yemeklerin yanında, salatalarda veya tek başına yenilebilir. Aly 425 g glutensiz Nachos cips, büyük paketiyle sizlerin beğenisine sunulur. Böylece son tüketim tarihine kadar uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz. Çocukların okul beslenme çantalarına koyabilirsiniz. Bu yiyeceği yanınızda dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Glutensiz atıştırmalık arayışı içindeyseniz Nachos cips lezzetli tadıyla beklentilerinizi karşılar. Ürünü, içeriği sayesinde güvenle tüketme şansınız olur.

  • Gramaj: 425 g
  • Gluten İçermez
  • İçeriği: Mısır unu, su, tuz, bitkisel yağ

Aly Glutensiz Nachos Cipsin Özellikleri Nelerdir?

Aly Glutensiz Nachos Cipsin Özellikleri Nelerdir?

Aly 425 gr glutensiz nachos cips, mısır unundan üretilen bir yiyecektir. Cips, enerji ve besin değerleriyle vücudunuzun ihtiyaç duyduğu ögeleri karşılar. Trans yağ içermeyen cips sağlıklı bir gıda olarak yenebilir. Glutensiz beslenme biçimi; çavdar, buğday, arpa ve yulaf içeren gıdaların tüketilmemesi anlamına gelir. Çölyak hastalığı ve gluten hassasiyeti olan kişiler bu ürünlerden uzak durur. Aly 425 gr glutensiz nachos cips, çıtır yapısı ve yuvarlak şekliyle ilgi çeker. Bunların yanında cips içeriğinde eser miktarda süt, kereviz ve soya ürünleri ihtiva eder. Bu ürünlere karşı alerjisi olanların dikkatle tüketmesi önemlidir. Cips, büyük küçük herkesin sevebileceği atıştırmalık çeşididir. Ürünü kullanmadığınız zamanlarda serin ve kuru bir yerde saklayabilirsiniz. Söz konusu cipsi, kolay ve pratik tariflerde yemeğe lezzet katması için kullanabilirsiniz.

Aly 425 Gr glutensiz Nachos Cips Nasıl Tüketilebilir?

Aly 425 Gr glutensiz Nachos Cips Nasıl Tüketilebilir?

Aly glutensiz nachos cips, damak tadınıza göre soslarla tüketilebilir. Mısır ununun verdiği çıtırlığı uzun süre korur. Böylece salatalarla ve özel mezelerle yerken çıtırlığını hissedersiniz. Dilerseniz fırında veya mikrodalgada birkaç dakika ısıtabilirsiniz. Cips üzerine mozarella, kaşar veya beyaz peynir ekleyerek ürünü daha lezzetli hâle getirme şansınız olur. Tavuk, balık ve köfte yaparken pane harcına cips ekleyebilirsiniz. Bunun için bir miktar ürünü elinizle küçük parçalara ayırabilirsiniz veya rondoda un haline getirebilirsiniz. Aly 425 g glutensiz nachos cips, yemeklerin yanında ekmek gibi de kullanılabilir. Söz konusu ürünün üzerine hazırladığınız sosları ekleyerek küçük kanepeler yapabilirsiniz. Glutensiz öğün alternatifleri için tercih edebileceğiniz avantajlı bir üründür. Özel malzemelerden elde edilen cipsi, outdoor aktiviteleri sırasında enerji vermesi için yanınızda bulundurabilirsiniz.

Aly 425 Gr glutensiz Nachos Cips Kaliteli midir?

Aly 425 Gr glutensiz Nachos Cips Kaliteli midir?

Aly Nachos cips, Fransa ve İtalya'da yetiştirilen mısırların unundan elde edilir. Avrupa Birliği menşeli bir üründür. İçinde kullanılan malzemeler ve üretim şekli sebebiyle kalitelidir. glutensiz beslenen kişilere özel olarak hazırlanan bir cips çeşididir. Glutensiz gıdaların üretiminden paketlenmesine kadar tüm süreçlerde özel işlemlerden geçmesi gerekir. Özellikle buğday ve türevleriyle aynı yerde üretilmemesi önemlidir. Söz konusu ürün, glutensiz logosuyla bu koşulları karşılayan sağlıklı bir atıştırmalık seçeneği olduğunu kanıtlar. Cips; protein, karbonhidrat ve yağ oranı sayesinde beslenmenizde alternatif olarak kullanılabilir. Saklama koşullarına dikkat ettiğinizde güvenle tüketebilirsiniz. Glutensiz besleniyorsanız bu ürün sizin için ideal bir atıştırmalıktır. Aly 425 gr glutensiz Nachos cips yorumlarını inceleyebilir, gerçek kullanıcıların ürün hakkındaki fikirlerini okuyabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol ayrıcalıklarıyla kolayca satın alabilirsiniz.