Arçelik Katı Meyve Sıkacağı

6.500 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.650 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik Katı Meyve Sıkacağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEFA Beyaz Eşya Satıcı Ünvanı: BEFA LOJİSTİK NAKLİYE İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160062896400013 Vergi Kimlik Numarası: 1600628964
    Bu ürün BEFA Beyaz Eşya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Katı meyve sıkacağı

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Plastik
  • Model Katı Meyve Sıkacağı
  • Renk Beyaz
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sürahi Kapasitesi 500+ L
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Arçelik K-1578 Katı Meyve Sıkacağı

Arçelik katı meyve sıkacağı K-1578, sade tasarımı ve işlevsel özellikleriyle mutfağınızdaki yetenekli yardımcılardan biri olur. Cihaz, vitamin ve mineral deposu içecekler hazırlamak için tasarlanır. Arçelik K-1578 beyaz meyve sıkacağının 900 ml kapasiteli haznesi, tek seferde çok miktarda içecek hazırlamaya olanak tanır. Sıkım yaparken bardakları doğrudan çıkış ağzının altına yerleştirerek zahmetsizce doldurabilirsiniz. Fonksiyonel tasarıma sahip mutfak gerecinin parçaları kolayca ayrılabilir ve yeniden birleştirilebilir. Bu kompakt dizayn, temizliği ve kullanımı daha pratik kılar. Tasarım ve kullanım özelliklerinin yanı sıra modern bir görünüme sahip olan meyve sıkacağı, mutfağınızın havasını kolayca değiştirir.

  • 2 kademeli hız ayarı
  • 450 watt motor gücü
  • 75 mm besleme tüpü genişliği

Arçelik K-1578 Katı Meyve Sıkacağının Özellikleri

Arçelik K-1578 Katı Meyve Sıkacağının Özellikleri

Modern tasarıma sahip Arçelik K-1578 katı meyve sıkacağı, oldukça şık ve işlevsel bir mutfak aletidir. 2 kademeli hız ayarı sayesinde sert veya yumuşak meyveleri kısa sürede zahmetsizce sıkabilir. Arçelik K-1578 beyaz meyve sıkacağı, otomatik posa atma özelliği ile donatılır. Bu sayede posa birikmeden ideal ölçülerde meyve suyu hazırlamanıza imkân verir ve daha uzun süre zahmetsizce kullanılır. Katı meyve sıkacağında güvenlik kilidi de mevcuttur. Bu mekanizma, bir yandan sıkma işlemi sırasında bozulma ve kapağın açılması gibi sorunları engellerken diğer yandan da etrafın kirlenmesini önler. Özel fırçası sayesinde meyve sıkacağı filtresinin temizliği kolaylıkla yapılabilir. Ayrıca motor ünitesi üzerinde tam monte edilmemiş durumdaki cihazı kullanıcıların kazara çalıştırmasını engelleyen emniyet anahtarları bulunur. Aynı zamanda ön kısımda yer alan ayar butonu sayesinde makine zahmetsizce çalıştırılabilir.

Arçelik K-1578 Katı Meyve Sıkacağı Dayanıklı mıdır?

Arçelik K-1578 Katı Meyve Sıkacağı Dayanıklı mıdır?

K-1578 katı meyve sıkacağı, Türkiye'nin güvenilir beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik kalitesi ile üretilir. Uzun yıllar yüksek performansla çalışma vadeden mutfak aleti, içeceklerin daha sağlıklı ve lezzetli olmasına katkı sağlar ve mutfak işlerinize hız kazandırır. Kaliteli plastik materyalden üretilen Arçelik K-1578 katı meyve sıkacağının parçaları oldukça uzun ömürlüdür. Bakımı kolay olan cihazın temizliği elde ya da bulaşık makinesinde yapılabilir. Arçelik K 1578'in parçaları normal kullanımdan kaynaklı yıpranmaz. Elektrik motorunun bulunduğu ana gövde, sarsıntısız ve sabit çalışmayı sağlayan kaydırmaz ayaklarla desteklenir. Az yer kaplayan tasarımı sayesinde hem makine hem aksesuarları mutfak tezgâhı üzerinde muhafaza edilebilir. Ayrıca cihaz ve tüm parçalar, 2 yıl süreyle üretici garantisi altındadır.

Arçelik K-1578 Katı Meyve Sıkacağı Kimler için Uygundur?

Arçelik K-1578 katı meyve sıkacağı, sağlıklı beslenme alışkanlıklarını benimseyen herkes için uygundur. Elma, havuç, kavun, ananas, armut, üzüm ve pancar gibi pek çok gıdayı kolaylıkla sıkabilir. Üstelik dakikalar içerisinde hazırlanan bu içeceklerin vitamin ve mineral değerlerini de korunur. Bu özellik, Arçelik K-1578 katı meyve sıkacağını çocuklar, anne adayları, öğrenciler ve spor yapanlar için tercih edilebilir kılar. Enerjiye ve değerli besin öğelerine her ihtiyaç duyduğunuzda kendisi küçük ama marifeti büyük mutfak aletini tercih edebilirsiniz. Hem yumuşak hem sert kabuklu meyveleri sıkmaya elverişli olan ürün, evlerin yanı sıra iş yerlerinde de tercih edilebilir. Ofiste kahvaltı yapmayı sevenler için ideal bir yardımcıdır. Ayrıca kafe, kantin gibi küçük işletmeler tarafından da alınabilir. Ürün hakkında daha detaylı bilgi edinmek için Arçelik K-1578 katı meyve sıkacağı yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu kaliteli mutfak gerecini Trendyol'dan istediğiniz anda satın alabilirsiniz.