Arçelik Ocak Düğmesi Seti 4 Adet

98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik Ocak Düğmesi Seti 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ak-kum Beyaz Eşya Yedek parça Satıcı Ünvanı: AK KUM BEYAZ EŞYA ISITMA VE SOĞUTMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0011126011700001 Vergi Kimlik Numarası: 0111260117
    Bu ürün Ak-kum Beyaz Eşya Yedek parça tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik ocak düğmesi seti, Arçelik marka ocakları için özel olarak tasarlanan tam uyumlu kaliteli düğmelerden oluşur. Arçelik ocakların sunduğu performanstan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar.
  • Orijinal Arçelik ocak düğme seti, ocak kullanımını kolaylaştıran fonksiyonel bir aksesuardır. Uygun montajıyla kolayca ocaklarınıza takılabilir ve kullanıma hazır hale gelir.
  • Kaliteli materyaliyle öne çıkan ocak düğme seti, kişilerin ocaklarını daha rahat ve hassas bir şekilde kontrol etmelerini sağlar. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olan ocak düğme seti dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
  • Pratik ve şık tasarıma sahip ocak düğme setini mutfak dekorunuzla uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Yüksek ısıya dayanıklı olan düğmeleri yenileyerek ocaklarınızı ilk günkü haline dönüştürebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Arçelik Arçelik150244157 4 Adet Ocak Düğme Seti

Arçelik 4 adet ocak düğme seti, eskiyen ocakların yepyeni görünüm kazanmasını sağlayan önemli bir aparattır. Ürünün takılması ve çıkarılması oldukça kolaydır. Arçelik 4 adet ocak düğme setini kullanarak servis çağırmanıza gerek kalmadan ocaklarınızın görünümünü yenilemeniz mümkün olur. 4 adet gönderilen bu ocak düğmeleri, Arçelik marka pek çok ürün ile uyumlu bir biçimde kullanılabilir. Üstelik şık yapısı da ocağınıza hoş bir görünüm kazandırır. Arçelik 4 adet ankastre ocak düğme seti, uygun fiyat ile kaliteyi bir araya getirir. Takım hâlinde gönderildiği için ocağınızın komple yenilenmesini sağlar. Eskisini aratmayacak olan bu düğmeler, her daim şık ve temiz görünen ocaklara sahip olmanız için özenle tasarlanır. Söz konusu ocak düğme setinin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Ürün Rengi: Gri
  • Uyumlu Marka: Arçelik
  • Ocak Türü: Ankastre

Arçelik 4 Adet Ocak Düğme Setinin Özellikleri

Arçelik 4 Adet Ocak Düğme Setinin Özellikleri

Kullanıma bağlı olarak her eşyanın bir ömrü olduğu gibi ocak düğmeleri de belli bir zaman sonra eskimeye başlar. Arçelik 4 adet ankastre ocak düğme seti, eskiyen ocaklarınızın daha işlevsel bir hâle gelmesine katkı sağlar. Basınç, sıcaklık ve deterjan kullanımı gibi nedenlerden ötürü ocak düğmeleri kırılıp çatlayabilir. Bu durumda da ocaklarda hoş olmayan bir görüntü meydana gelir. Söz konusu ürün, düğme yuvalarına takılarak kullanıma hazır hâle gelir. Son derece dayanıklı bir yapıya sahip olan Arçelik 4 adet ocak düğme seti, deformasyonlara karşı direnç gösterir. Bunun yanı sıra ocak üzerinde ekstra bir ağırlığa da neden olmaz. Daha yeni ve şık görünümlü bir ocağa sahip olmak için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Arçelik 4 Adet Ocak Düğme Seti Nasıl Kullanılmaktadır?

Arçelik 4 adet ocak düğme seti, kullanıcı tarafından kolaylıkla monte edilebilecek özellikte tasarlanır. Bunun için ilk olarak eski düğmeleri yuvalarından çıkarmanız gerekir. Eski düğmeleri yukarı doğru çekerek kolayca yerinden sökebilirsiniz. Daha sonra temizliği maksimum seviyeye çıkarmak için yuva kenarlarını yumuşak bir bezle silmeniz gerekir. Bunun sebebi, kullanıma bağlı olarak ocak düğmelerinin altında da yemek kalıntılarının birikmesidir. Temizlik işlemini bitirdikten sonra yeni düğmelerinizi nazik bir biçimde yuvalara yerleştirebilirsiniz. Söz konusu 4 düğme, her bir yuva için uyumlu yapıdadır. Bu sayede takma esnasında dikkat etmeniz gereken herhangi bir durum yoktur. Arçelik 4 adet ankastre ocak düğme seti, kolayca dönebilen ve ocağınızı işlevsel bir biçimde kullanmanızı sağlayan dayanıklı bir yedek parçadır.

Arçelik 4 Adet Ocak Düğme Seti Kaliteli midir?

Arçelik 4 adet ankastre ocak düğme seti, kalitesi ile göz doldurur. Rengi ve dayanıklılığı sayesinde kullanıcılardan tam not almayı başarır. Ürünün rengi, kullanıma bağlı olarak solmaz. Söz konusu düğmeleri ağır kimyasallardan ve tel gibi çizilmeye neden olabilecek materyallerden uzak tutmanız tavsiye edilir. Bu ayrıntılara dikkat edildiği sürece ürün, uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Arçelik 4 adet ankastre ocak düğme seti; çatlama, kırılma ve erime gibi problemlerin yaşanmasına da engel olur. Yeni nesil ev aletleri arasında yer alan ankastre ocak hassasiyetine uygun bir biçimde üretilir. Grinin hoş bir tonu ile üretilen bu düğmeler, pek çok mutfak unsuru ile bütünlük oluşturur. Dilerseniz Arçelik 4 adet ocak düğme seti yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu şık ve kaliteli düğmelere sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.