Arçelik P 27 YI Inox Davlumbaz

5.099 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
10.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.149 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.249 TL
1.100 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik P 27 YI Inox Davlumbaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: karyapikurumsal Satıcı Ünvanı: KARYAPI KURUMSAL ÇÖZÜM VE EV İHTİYAÇLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0526140820500001 Vergi Kimlik Numarası: 5261408205
    Bu ürün karyapikurumsal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik P 27 YI Davlumbaz Genel Özellikler Minimum Ses Seviyesi 53 dBA Maksimum Çekiş Gücü 400 m³/h

Ürün Özellikleri

  • Davlumbaz Şekli Piramit
  • Genişlik 60 - 75 cm
  • Davlumbaz Tipi Duvar Tipi
  • Maksimum Emiş Gücü 500 m³'den düşük
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Filtre Tipi Alüminyum
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Arçelik P 27 YI Inox Davlumbaz

Yemek yapımı sırasında ortaya çıkan duman, koku ve buharın mutfağı ele geçirmesine engel olmak konusunda en iyi yardımcıların başında davlumbazlar gelir. Arçelik P 27 YI davlumbaz, havayı rahatsız edici unsurlardan arındırmak için yoğun bir çalışma performansına sahiptir. Bu ürün, özellikle ocak üzerinde yapılan yemek kokularının tüm mutfağı sarmasını engellemek için çalışır. İnox rengiyle her tarza ve dekorasyona uyum sağlayan davlumbaz, doğrudan ocak üzerinde yer alır. Duvara monte edilerek kullanılan bu ürün, farklı çekim güçleriyle mutfakta çalışmayı son derece kolaylaştırır. Oldukça düşük çalışma sesine sahip davlumbaz, siz tariflerinizi hazırlarken mutfağı daha konforlu ve temiz bir ortama dönüştürür.

  • Hava debisi: 400 m3/sa
  • Boyut: 59.8 cm x 74 cm x 49 cm
  • Fonksiyon: 3 ayrı çekim kademesi

Arçelik Davlumbaz Boyutları Nelerdir?

Arçelik Davlumbaz Boyutları Nelerdir?

Arçelik P 27 YI davlumbaz, şık tasarımı ve inox rengiyle her mutfağa uyum sağlar. Özellikle inox renk, tüm ankastre ürünlerle mükemmel uyumu yakalayarak mutfağın bir bütün hâlinde görünmesine yardımcı olur. Ankastre duvar tipi davlumbaz, dünya standartlarına uygun boyutlarda üretilir. P 27 YI ankastre duvar tipi davlumbaz 59.8 cm genişliğe, 49 cm derinliğe ve 74 cm yüksekliğe sahiptir. Arçelik davlumbaz, dünya standartlarına uygun boyutu sayesinde mutfakta kendisi için ayrılan bölüme rahatça monte edilir. Bu ürün, ideal derinliği ile ocak başında çalışmayı son derece güvenli ve konforlu hâle getirir. Duvar tipi davlumbaz, piramit modeliyle klasik veya modern tüm mutfaklara uyum sağlar. Dayanıklı materyalleri ve yüksek çekim gücüyle öne çıkan ürün, halojen lambalarıyla ortam aydınlatma özelliğine de sahiptir.

Arçelik Davlumbaz Hangi Filtrelere Sahiptir?

Arçelik P 27 YI davlumbaz, şık tasarımıyla her tarza hitap ederken performansıyla mutfakları keyifli, ferah ve konforlu alanlara dönüştürür. Arçelik davlumbaz, iki adet alüminyum kaset filtreye sahiptir. Bu filtre, makinede yıkanarak her an hijyenik bir şekilde kullanılabilir. Kolayca davlumbazdan sökülen filtre, elde deterjanla yıkamaya da son derece uygundur. Arçelik davlumbaz filtresi, çok yüksek sıcaklıklara rağmen formunu ve sağlamlığını koruyarak havayı temizler. Ocaktan yükselen duman ve buharın içindeki kristalleri tutarak sertleştirir. Filtre, bu sayede davlumbazı da havayı da zararlı yağ kalıntılarından korur. Alüminyum filtre, havayı temizlerken yağ gibi artıklar nedeniyle kirlenebilir. Kaset filtrenin belli aralıklarla çıkarılarak elde veya makinede yıkanması gerekir. Davlumbazın her an yüksek performansla çalışabilmesi, şık ve hijyenik görünümünü koruması için filtreler son derece önemlidir.

Arçelik Davlumbaz Nasıl Kullanılır?

Arçelik P 27 YI davlumbaz, ocak başında çalışırken yükselen keskin yemek kokularının, buhar ve dumanın çevreye yayılmasına engel olur. Ağır yağ, soğan, sarımsak ve salça gibi kokuların mutfak eşyalarına sinmesini ve diğer odalara ulaşmasını engellemek için davlumbaz kullanımı önerilir. Arçelik P 27 YI inox davlumbaz, pratik kullanımı ile yemek yaparken eviniz ve sizin için son derece kurtarıcıdır. Davlumbaz, geniş çerçevesi üzerinde yer alan dört ayrı buton ile mekanik şekilde kullanılır. Butonlardan biri açma kapama işlevi görürken diğer üçü farklı çekim güçleri arasında geçiş yapmaya yardımcı olur. Üç kademeli çekim gücü, davlumbazı koku ve buhar yoğunluğuna göre çalıştırabilme imkânı verir. 68 dB sese sahip davlumbaz, yalnızca bir tuşla kolayca çalıştırılır. Davlumbaz hem karanlık hem de yoğun koku ve duman problemlerini ortadan kaldırır. Arçelik P 27 YI inox davlumbaz yorumlarını inceleyerek ürünün çalışma performansı ve kullanım özellikleriyle ilgili bilgi edinebilirsiniz. Bu ürünü en uygun fiyatlarla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.