Arifoğlu Civan Perçemi 70g

99,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Civan Perçemi 70g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil Baharat Satıcı Ünvanı: NİL BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631018214300010 Vergi Kimlik Numarası: 6310182143
    Bu ürün Nil Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arifoğlu'ndan alacağınız her Şifalı Bitki, memleketimizin ve Dünyanın en kaliteli topraklarında ve en temiz coğrafyalarında yetiştirilmektedir
  • Toplanan her bitki için özel etken madde analizleri yapılmaktadır ve bu analizler sayesinde etken maddesi düşük ve kalitesiz olan ürünler ayıklanmaktadır.
  • Bu işlemlerden sonra satışa uygun vaziyette olan bitkiler sterilize edilir ve siz değerli müşterilerimize sunulur..
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Civanperçemi 70 gr

Civanperçemi uzun süredir faydalanılan ve geniş bir kullanım yelpazesi olan faydalı bir bitkidir. Bu ürün, sıklıkla çay şeklinde tüketilir. Arifoğlu Civanperçemi 70 g, pek çok hastalığın tedavisinde yardımcı olabilecek bir üründür. Civanperçemi hemen hemen her bölgede yetişebilir. Sindirim sistemi üzerinde olumlu etkiler yaratır. Gastrit, ülser ve benzeri birçok mide problemlerinde tüketilmesi önerilir. Sinir sistemi üzerinde etkileri olduğu bilinir, aynı zamanda ateş düşürme ve iştah açıcı etkileri de vardır. Civanperçemi genellikle kadın hastalıklarında ve hormonal problemlerin tedavisinde önerilir. Bu bitkiden en iyi şekilde yararlanmak için toplama ve kurutma yöntemlerinde dikkat edilmesi gerekir. Ürün; güneşin en yüksekte olduğu zamanda toplanır, sonrasında kurutulur. Siz de ürüne sahip olarak sağladığı faydalardan yararlanabilirsiniz.

  • 24 ay kullanım süresi
  • Her bitkiye özel etken madde analizi
  • Düzenli sterilize edilir

Kullanışlı Arifoğlu Civanperçemi 70 gr Özellikleri

Kullanışlı Arifoğlu Civanperçemi 70 G Özellikleri

Uzun süredir tüketilen ve bilinen Civanperçemi Otu, şifalı bir bitkidir. Kullanılan ilk medikal bitkilerden biridir. Papatyagiller ailesine ait olan bu bitki potasyum açısından zengindir. Böylece kansızlık üzerinde faydalı bir etkiye sahiptir. Kendine ait bir kokusu vardır. Kökü çıkarılarak bahçelerde yetiştirilebilir. Birçok toprakta rahatlıkla yetişir, yemeklerde ise farklı aroması ile baharat olarak kullanılabilir. Uzun yıllardır alternatif tıp alanında bu tarz şifalı bitkiler kullanılır. Sindirim sistemi sorunları, iltihaplanma problemleri, ciltteki yaralar için kullanılan faydalı bir bitkidir. Hafif acı bir tadı ve kendine has kokusuyla bilinir. Civanperçemi vücudun ihtiyacı olan birçok mineral ve vitamini bünyesinde bulundurur. Kurutulan yapraklar kaynatılır, çay haline getirilir ve birçok hastalığın tedavisinde kullanılır. Özellikle çay olarak kış aylarında tüketildiğinde soğuk algınlığı, nezle gibi hastalıkların tedavisinde yardımcı etkendir.

Pratik Kullanımı ile Arifoğlu Civanperçemi 70 gr

Pratik Kullanımı ile Arifoğlu Civanperçemi 70 G

Bilinen birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılan civanperçemi farklı opsiyonlarda tüketilebilir. Çay olarak kullanıldığında; hazımsızlık, mide problemleri, nezle, grip, ateş ve öksürüp gibi problemleri çözmeye yardımcı olur. Önemli kadın hastalıklarında, regl, dönemlerinde, hormon bozukluklarında kadınların düzenli tüketmesi önerilir. Bu sayede çeşitli rahim rahatsızlıkları ve regl gecikmelerinin önüne geçilir. Aynı zamanda civanperçemi çayı rahatlatıcı ve faydalı bir etkiye sahiptir. Civanperçemi çayı yapılırken bir tatlı kaşığı kurutulmuş civanperçemi bir fincan kaynar suyun içine konulur. Yaklaşık 10-15 dk aralığında kaynatılır, demini çekmesi beklenir ve sonrasında tüketilir. Civanperçemi çayı iki şekilde de tüketilir. Özellikle belirli rahatsızlıklar için kullanılacaksa uzman kontrolünde denenebilir, günde 2 bardaktan fazla içilmemelidir. Bu uyarıları dikkate alarak kullanılması tavsiye edilir. Siz de Arifoğlu Civanperçemi 70 g yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Arifoğlu Civanperçemi 70 gr

Bütçenize Uygun Arifoğlu Civanperçemi 70 G

Sağlığınız için şifalı çay ve bitki almadan önce dikkat edilmesi gereken önemli kıstaslardan biri de bütçedir. Vücudunuzun ihtiyaçlarına ve kronik rahatsızlıklarınıza göre belirli tercihleri sıralayabilir, seçim yapabilirsiniz. Civanperçemi tüketmek farklı rahatsızlıklarla mücadele ederken kullanılan bir yöntemdir. Halk tarafından sıklıkla tercih edilir. Civanperçemi çayının hemen hemen günün her saatinde içilmesi uygundur. Mide krampları, kadın hastalıkları, halsizlik gibi durumlarda halk arasında yaygınlıkla tüketilir. Vücuttaki kanı temizler, vitamin ve mineral kaynağıdır. Farklı deneyimler ve kullanım biçimlerini incelemek için müşteri deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Arifoğlu Civanperçemi sağladığı faydalı özellikleri sayesinde müşteriler tarafından beğeni toplar ve tercih edilir. Arifoğlu Civanperçemi 70 g fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de bu ürüne Trendyol üzerinden kolay bir şekilde sahip olabilir, ürünün sunduğu faydalı özelliklerden yararlanabilirsiniz.