AROW Chef Silikon 8 Parça Servis Takımı Tr-2408

752 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.7
merchant-badge-image
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

AROW Chef Silikon 8 Parça Servis Takımı Tr-2408

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markam Burada Satıcı Ünvanı: KURT HOME ZÜCCACİYE İTHALAT İHRACAT TEMİZLİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0596138858400001 Vergi Kimlik Numarası: 5961388584
    Bu ürün Markam Burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Adet Silikon Kevgir
  • 1 Adet Silikon Büyük Spatula
  • 1 Adet Silikon Servis Kaşık
  • 1 Adet Silikon Makarna Kepçesi
  • 1 Adet Silikon Çorba Kepçe
  • 1 Adet Silikon Çırpıcı
  • 1 Adet Silikon Küçük Spatula
  • 1 Adet Silikon Fırça
  • AROW Marka 8 Parça Beyaz Seri Silikon ve Bambu Set Beyaz seri 1.kalite ultra kalite silikon setimiz süt beyazdır. Kesinlikle YEMEK SALÇA LEKESi TUTMAZ. Her zaman beyaz kalır. Sıcaktan kaynaklı erime yaşanmaz. Renk değiştirmez .leke tutmaz. 8 farklı parçadan oluşmaktadır. 1.kalite suya dayanıklı bambu kullanılmıştır. Elde yıkanması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

AROW Chef Silikon 8 Parça Servis Takımı

Yemek sunumlarını kolaylaştıran Arow Chef silikon 8 parça servis takımı, mutfaktaki en büyük yardımcınız olmaya adaydır. Sofralarda servis yapmayı pratik bir hâle getiren Arow silikon servis seti, çok farklı işlevleri yerine getirebilir. Bu ürün hem yemek yaparken hem de sunum esnasında size yardımcı olur. Şık bir tasarıma sahip olan ürün, mutfağınızı ve sofralarınızı güzelleştirir. Bambu detaylar içeren Arow Chef silikon 8 parça servis takımı, her zevke hitap etmeyi başarır. Özellikle kalabalık gruplar hâlinde misafir ağırlayan kullanıcıların bir hayli beğenisini kazanmış bir üründür.

  • Ürünün İçeriği: Büyük spatula, servis kaşığı, makarna kepçesi, çorba kepçesi, çırpıcı, küçük spatula, silikon fırça
  • Malzeme: Silikon
  • Renk: Beyaz

Arow Chef Silikon 8 Parça Servis Takımı İçeriği Nedir?

Arow Chef Silikon 8 Parça Servis Takımı İçeriği Nedir?

Mutfakta zaman geçirmeyi ve yemek yapmayı seven kişiler için sürekli kullandıkları mutfak gereçlerinin kullanışlı olması önem arz eder. Pişirilen yemekleri doğru ekipmanlar kullanarak sunmak, lezzetli tarifler hazırlamak kadar önemlidir. Arow Chef silikon 8 parça servis takımı, bu bağlamda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ürünleri içerisinde barındırır. Set içerisinde birer adet büyük ve küçük spatula, servis kaşığı, makarna kepçesi, çorba kepçesi, çırpıcı ve silikon fırça yer alır. Bu gereçler sayesinde dört dörtlük bir sofra hazırlamak oldukça basit bir hâl alır. Örneğin çorba ve komposto gibi yiyeceklerin sunumunda kullanılan çorba kepçesi, kâselere sorunsuz bir şekilde servis yapılmasını kolaylaştırır. Yüksek kalite standartları gözetilerek üretilen bu ürünler, uzun süre boyunca mutfağınızı ve sofralarınızı süsleyebilir.

Arow Chef Silikon 8 Parça Servis Takımı Dayanıklı mıdır?

Söğütlü Silver Baget Taşlı Kolye Hangi Renkleri Mevcut?

Mutfak gereçleri seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan biri de ürünlerin dayanıklı olmasıdır. Kepçe ve kaşık gibi mutfak gereçlerinin yüksek sıcaklıklara direnç gösterebilecek materyaller kullanılarak üretilmiş olması gerekir. Aynı zamanda çok sık yıkanacakları göz önünde bulundurulmalıdır. Bu nedenle ancak kolay kolay çizilmeyen ve güçlü temizlik malzemelerinden etkilenmeyen ürünlerin tercih edilmesi durumunda sağlıklı bir kullanım mümkün olur. Arow Chef silikon 8 parça servis takımı bu anlamda oldukça başarılı bir üründür. Takım içerisinde yer alan parçalar, birinci kalite silikon ve yüksek dayanıklılığa sahip bambu malzemeden üretilmiştir. Sete dâhil olan tüm parçalar, tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ve temizlendiğinde ilk günkü formunu korur. Sıcağa karşı bir hayli dayanıklı olan bu ürünler, erime veya büzülme gibi deformasyon belirtileri göstermez.

Arow Chef Silikon 8 Parça Servis Takımı Nasıl Kullanılır??

Bu takım sayesinde sofralarınızın sunumu güzelleştirebilir, yemeklerinizin lezzetini şık bir görüntü ile destekleyebilirsiniz. Masanızda etkileyici bir atmosfer yaratacak olan Arow Chef silikon 8 parça servis takımı, oldukça konforlu kullanım özelliklerine sahiptir. Günlük kullanım için ideal olan bu ürün setini misafir ağırlarken ya da aileniz ile birlikte şık bir akşam yemeği yemek için kullanabilirsiniz. Elde kolay bir biçimde temizlenen parçalar, zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Ayrıca birçok tarifte kullanabileceğiniz 8 adet ürün içeren bu set; tatlı, hamur işi ve ana yemek hazırlarken yardımınıza koşar. Birçok kullanıcı, ürün setinin sunduğu çok yönlü kullanım imkânının yarattığı memnuniyeti vurgulamıştır. Bu servis takımı, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Arow Chef silikon 8 parça servis takımı yorumlarını inceleyerek yemeklerinizin ve sofralarınızda yaptığınız sunumların daha da güzelleşmesini sağlayacak olan bu ürün setini kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.