ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse

749 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vizyon Bilgisayar Satıcı Ünvanı: MUHSİN GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1850315252200015 Vergi Kimlik Numarası: 4140478819
    Bu ürün Vizyon Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tek bir tuşla dpı seviyeleri arasında geçiş yapın
  • Normal tıklama sesine göre 10 kata kadar daha sessiz
  • Pil ömrünü uzatmak için özelleştirilmiş güç yönetimi
  • Ergonomik tasarım, özel kaplama
  • #özel ürün: Haftanın fırsat ürünü
  • Pil kutuya dahil
  • %100 orijinaldir

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse ile Hakimiyeti Hisset

Satın almak istediğiniz ASUS WT425 modelleri birden fazla kategori ile müşterilerine sunulmaktadır. Bu kategoriler kullanıcıların deneyim ve zevklerini doğrudan yansıtmayı başarır. ASUS WT425 Kablosuz üretimi yaparken kullanıcıların zevk ve beğenilerine oldukça önem vermektedirler. Farklı kategorilerde ASUS WT425 mouse sunulan bu ürünleri satın almadan dikkat etmeniz gereken belli başlı noktalar bulunmaktadır. Ürünü satın almadan önce bu ürünü nerede ve hangi amaçla kullanacağınızı belirlemeniz gerekmektedir. ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse Kablosuz tasarıma sahip olan mouselar sıklıkla yer değiştiren ya gün içerisinde seyahat etmek zorunda kalan kişiler için hayat kurtarıcı bir ürün özelliğidir.

  • Kullanışlı
  • Kablosuz
  • Siyah renk

ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse 210125263 Özellikleri

ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse 210125263 Özellikleri

Sessiz ortamda çalışanlar ya da mouse sesinden rahatsız olan kişiler için DPI standartları çerçevesinde üretilen mouselara göz atmanız tavsiye edilmektedir. DPI değeri günlük kullanım için bir değere sahip olmasa da kullanıcı performansını en üst noktaya taşıdığı durumlarda farkını ortaya koymaktadır. DPI değeri genel olarak fare imlecinin daha hızlı hareket etmesini sağlayan faktördür. Tasarımcılar, grafikerler gibi modellemelerde çalışan kişiler için oldukça avantajlı bir ürün seçeneğidir. Sunulan kategoriler arasından kendinize ve çalışma prensibinize uygun ürün modellerini tercih edebilir, daha rahat ve konforlu bir mouse kullanımı oluşturabilirsiniz. ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse Hızlı refleksleri ve kullanım konforunu en üst düzeye taşıyacak ürün seçenekleri arasından kendinize uygun modeli kolaylıkla seçerek, ürününüzü satın alabilirsiniz.

ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse 210125263 Yorumları

ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse 210125263 Yorumları

ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse Bluetooth kullanımı ile çalışan kablosuz mouse seçenekleri, kullanıcılarına daha rahat kullanım avantajı sağlamaktadır. Bu avantajlar kullanıcının üründen aldığı performansı doğrudan arttırmayı başarmıştır. Asus wt425 inceleme tapıldığında, kullanıcıların beğenisine sunulan ürünün siyah renk seçeneği ile de kullanıcılarından tam not almayı başardığı görülür. ASUS WT425 siyah ürün kullanımda memnuniyeti arttıran seçeneklerden bir tanesi de ürünün birden fazla cihaza aynı anda bağlanma özelliğidir, bu özellik sayesinde kullanıcılar cihazlar arasında daha hızlı geçiş yapabileceklerdir. ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse 210125263 Ürün hafif ve ergonomik tasarımı ile kullanıcıların ellerini hiç yormadan uzun saatler kullanımı onaylamaktadır. Oyuncu mouseları ve normal mouselar genel olarak iki farklı grup içerisinde değerlendirilmektedir. Oyuncu mouseları normal mouseların sahip olduğu özelliklerin dışına çıkmaktadır. Bu özellikler DPI değerinin daha yüksek olması ya da makro tuşların daha ergonomik bir özelliğe sahip olması olarak aktarılan bilmektedir. Oyuncu ve oyun ilişkisi kapsamında üretilen bu ürünler kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. DPI ölçeği markanın yayınlamış olduğu model seçeneklerine göre ayrılabilmektedir. DPI ölçeği kullanıcılar tarafından kolaylıkla ayarlanabilmektedir. Asus wt425 yorum ve görüşlerini inceleyebilir, ürün kullanımı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse 210125263 Fiyatı

ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse 210125263 Fiyatı

Bluetooth teknolojisi ile çalışan bu ürün kullanıcıların zamandan tasarruf etmelerine de yardımcı olmaktadır. Cihaz üzerinde yaşanan kablo karmaşaları görüntü ve kullanışlılık bakımından kullanıcıları hayli yormaktadır. Bu karmaşayı en aza indiren kablosuz mouse seçenekleri de kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. Minimal tasarıma sahip olan bu modeller ilk kullanımdan itibaren kullanıcıların vazgeçilmez ürünleri arasında yer almayı başaracaktır. Kablosuz mouse seçeneklerinin sahip olduğu DPI ölçekleri genellikle 1.000 ve 3.000 değerleri arasında değişim göstermektedir. Böylelikle satın alacağınız ASUS WT425 Kablosuz Siyah Mouse seçenekleri hem günlük hayattaki kullanımlarınız için ideal bir seçenek olacaktır, hem de oyun oynadığınız zaman hızlı refleksleri karşılayabilecek ürün seçenekleri arasında yer alacaktır. ASUS WT425 siyah Minimal tasarımlara sahip olan bu ürünler kablolu tasarımların aksine sadelikten yana tasarlanmıştır. Günlük hayatta her nereye giderseniz gidin rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz bu Asus wt425 dpi ayarı ile ayrılmaz parçanız haline gelmeyi başaracaktır. Asus wt425 fiyat ve performans olarak kullanıcılarını tatmin eder. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.