Bambum Pinoli Nihale

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bambum Pinoli Nihale

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AtabeyHome Satıcı Ünvanı: ATABEYHOME TEKSTİL ZÜCCACİYE BİLİŞİM İNTERNET HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0093058163100001 Vergi Kimlik Numarası: 0930581631
    Bu ürün AtabeyHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
Geri Bildirim Ver

Bambum Pinoli Nihale

Nihale, ocak ve fırınlardan çıkan sıcak ürünlerin zemine yapışmasını veya zemine zarar vermesini önlemek için kullanılan bir üründür. Tencere, tava, çaydanlık gibi eşyalara altlık olan nihaleler, her evde bulunması gereken ihtiyaçlardan biridir. Gelişmekte olan teknoloji nihale çeşitlerine de yansır. Bu ürünler kaymayan yüzeyleriyle üzerine konulan nesneleri sabit tutar. Özgün doğal rengi ve materyal özellikleri nedeniyle mutfak gereçleri arasında bambu kullanımı yaygındır. Bambum Pinoli nihale sayesinde ısısını dışarıya yayan tüm gereçlerin soğuyana kadar başka bir yapıya zarar vermediğini gözlemleyebilirsiniz. Bu ürünler sadece ev ortamında değil çay demlenen ve yemek pişirilen iş yerlerinde de kullanıma uygundur. Deri, tekstil, cam ya da ahşap yüzeyli masalarınızı sıcağın olumsuz etkisinden korumak için doğal yapılı bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Isı geçirmez
  • Kaliteli materyal
  • İdeal boyut

Kaliteli Bambum Pinoli Nihale Özellikleri ve Avantajları

Kaliteli Bambum Pinoli Nihale Özellikleri ve Avantajları

Nihaleler, çeyiz setlerinin içine de dahil edilen ürünlerdir ve çeşitleri de oldukça zengindir. Bambu kullanılarak yapılan ürünler, bakteri ve mikrop barındırmazlar. Bambu nihale, uygun fiyatlı bir materyalden imal edildiği için her gelir grubunun mutfağında yer edinebilen bir mutfak malzemesidir. Nihale kullanmadan bir masaya veya parlak zemine sıcak malzeme koymak maddi hasarlara neden olabilir. Bu nedenle her mutfakta el altında bulunması gereken nihale önemli gereçlerden biridir. Modern tarz Bambum Pinoli nihale kullananlar her sofra takımına uyum sağladığını belirtir. Bambum Pinoli nihalenin makul fiyatları sayesinde birden fazla sipariş vererek yemek takımınızla beraber rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu ürün sayesinde sıcak olarak servis etmeniz gereken yiyecek ve içecekleri masaya getirerek usulüne göre sunum yapmanız kolaylaşır. Ürünü satın alan müşterilerin büyük çoğunluğunun memnuniyetini yorumlardan inceleyebilirsiniz.

Bambum Pinoli Nihale Müşteri Yorumları

Bambum Pinoli Nihale Müşteri Yorumları

Bambu antibakteriyel etkiye sahiptir ve mikroorganizma içermez. Bambu materyalinin suya dayanıklılığı, ıslatıldığında suyu emmemesi yönünden çok avantajlıdır. Buna karşın temizliği de oldukça kolaydır ve uzun süre dayanıklılık gösterir. Çevre dostu olan bu malzemenin gıdalarla temas etmesinde herhangi bir sakınca yoktur. Doğal ahşap malzeme ile üretilen ve kolayca temizlenebilen Bambum Pinoli nihale fiyatları her kesim müşteriye hitap eder. Her evde bulunması gereken nihale ürününü Bambum Pinoli seçeneği ile tercih ederek ekonomik bir alışveriş yapabilirsiniz. Bambum Pinoli nihale yorumları sizlere objektif bir fikir sağlamakla birlikte zaman geçse bile kullanımında bir değişiklik olmadığını gösterir. Ürüne doğru bakımı uyguladığınız takdirde mutfağınıza uzun süre eşlik ettiğini görebilirsiniz. Sıcak materyallerin masa üzerinde servisini kolaylaştıran, işlevsel ve uygun fiyatlı olan Bambum Pinoli nihaleyi siz de satın alabilirsiniz.

Bambum Pinoli Nihale Fiyatları ve Kampanyaları

Bambum Pinoli Nihale Fiyatları ve Kampanyaları

Bambum Pinoli nihale BNHP1-1, mutfaktaki bambu konseptini şık bir görünümle tamamlar. Ürün, sıcağa dayanıklı yapısı sayesinde ısıyı yalıtarak mutfak gereçlerinin mobilyalara zarar vermesini engeller. Bambum Pinoli nihale üretiminde kullanılan malzeme, sanılanın aksine ağaç değil odunsu bir bitki türüdür. Yemek sunumunda kolaylık sağlayan nihale ölçüleri standart tencere, tava ve çaydanlık gibi gereçlerle uyumludur. Bambum nihale ürün boyutu 18x18x1.2 ebatlarındadır. Yer kaplamayan ürün, çekmecelerde, tezgah veya masa üzerinde konumlandırılabilir. Modelin yapısal özelliklerinin bozulmaması adına bulaşık makinesinde yıkanması önerilmez. Ahşap nihale, tüm sofra takımını ve yemek masasını tamamlayan parçalardan biridir. Bambum markası tarafından sunulan Pinole model nihale çeyiz hazırlığı yapan yakınlarınız için kullanışlı bir hediye alternatifi de olabilir. Ürünün fiyatlarını ve yorumlarını Trendyol’da inceleyerek güvenli ödeme sistemi ile kolay şekilde sipariş verebilirsiniz.