Bic Kıds Evolutıon Başlangıç Kalemi Kurşun Kalem 12li Kutu

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
180 TL175 TL
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bic Kıds Evolutıon Başlangıç Kalemi Kurşun Kalem 12li Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BTMARKET Satıcı Ünvanı: BT MARKET KURUMSAL BİLİŞİM HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187062424900014 Vergi Kimlik Numarası: 1870624249
    Bu ürün BTMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bic kıds evolutıon başlangıç kalemi kurşun kalem 12li kutu

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Bic Kıds Evolution Başlangıç Kalemi Kurşun Kalem 12’li Kutu

Çocuklar her şeyi deneyimleyerek öğrenir. Yazı ile tanışma ve kalem tutma alışkanlığı kazanmak ilk etapta zor olabilir. Ancak bu deneyimleme sürecini kolaylaştırmaya yardımcı olacak bazı ürünler vardır. Bic Kids Evolutıon başlangıç kalemi kurşun kalem 12’li kutu bu anlamda öne çıkan ürünlerdendir. Çocukların yazı ve kalemle olan ilişkisini kolaylaştıran kalem, öğretmenler tarafından da sıklıkla önerilir. Çocukların kalem tutuş şekilleri bilindiği üzere yaş ve gelişimlerine paralel olarak farklılık gösterir. Ancak okula başlarken ve düzenli yazı yazma alışkanlığı edinirken doğru kalem tercihi ve tutuşu çocuk gelişimi için oldukça önemlidir. Ancak ebeveynler çocuklarının gelişimlerinde önemli noktalara dikkat etse de bazen bu gibi ufak detaylar fark edilmeyebilir. Bu açıdan Bic Kids markası başlangıç kalemleri ile aslında bir farkındalık oluşturur.

  • HB uç
  • +4 yaş
  • 12’li kuru

Bic Kıds Evolutıon Başlangıç 12’li Kurşun Kalem Özellikleri

Bic Kıds Evolutıon Başlangıç 12’li Kurşun Kalem Özellikleri

Ürün paketinin üzerinde çocukların parmaklarını doğru konumlandırabilmesi için görsel kılavuz bulunur. Öğretmenlerin sıklıkla önerdiği ürün, başlangıç için güvenilir bir tercihtir. Bilindiği üzere alışkanlık edinmek süreklilik gerektirir. Kalem tutuşu ve kullanımı da başladığı gibi devam eder. Bu nedenle ilk etapta doğru bir kalem tercihi ve tutuşu oldukça önemlidir. Aksi halde yanlış kazanılmış bir alışkanlığı geri çevirmek çok daha güç olur. Bic kurşun kalem çocukların kullanımına uygun olması açısından uzmanlar tarafından tasarlanır. Bu yönüyle güvenilir ve sağlıklı bir tercih olan ürün, sol ve sağ el kullanımı için uygundur. Kalemin gövdesi üçgen ve kalındır. Bu da çocuklara daha kolay bir tutuş imkanı sunar. Kırılmaya dayanıklı olan HB uç sayesinde uzun süreli kullanım sağlanabilir. Bic Kids Evolutıon başlangıç kalemi kurşun kalem 12li kutu kullananlar tarafından da beğenilir.

Bic Kıds Evolutıon Başlangıç 12’li Kurşun Kalem Avantajları

Bic Kıds Evolutıon Başlangıç 12’li Kurşun Kalem Avantajları

Kalemin sağladığı tutuş kolaylığı ve paket üzerinde yer alan görsel kılavuz sayesinde çocukların doğru kalem tutuşunu destekler. Bu sayede yazı yazma deneyimi zorlayıcı olmaktan çıkar. Çocuğun el ve kolunun hızlı yorulmasını engeller. Bu da doğru kalem tutma alışkanlığı kazandırır. Dolayısıyla el göz koordinasyonu, küçük kasların gelişimi ve parmakların etkin kullanımı da doğru kalem kavrama ile doğru orantılı olarak gelişim gösterir. Kolay açılabilir uç yapısı ile öne çıkan ürün pratik bir kullanım sağlar. Uzmanlara göre doğru kalem tutuşu baş parmak, işaret parmağı ve orta parmağın birlikte kullanımı ile mümkün olur. Bu tutuş ile ekstra efor harcamayan kaslar ince motor aktivitelerden maksimum keyif alır. Bic kids Evolution başlangıç kalemi kurşun kalem 12'li kutu satın alarak çocuğunuzun doğru kalem tutma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Bic Kıds Evolutıon Başlangıç 12’li Kurşun Kalem Fiyatı

Bic Kıds Evolutıon Başlangıç 12’li Kurşun Kalem Fiyatı

Çocuklara yazma deneyiminde ergonomik tutuş imkanı sunan ürün, sağlıklı bir tercihtir. Uzmanlar tarafından tasarlanmış olması, kolay açılabilir ucu ve tutuş desteği sağlaması süreci kolaylaştırır. Düzenli yazı yazma alışkanlığı edinirken başlangıç evresinde ilk adımı doğru bir kalemle atmak sağlıklı bir tutuş için yardımcı olur. Bic Kids Evolution başlangıç kalemi kurşun kalem 12’li kutu fiyatı uygun aralıklarda olması sayesinde ulaşılabilir bir üründür. Yazma deneyimini daha zevkli ve az yorucu hale getiren bu ürün, bütçe dostu olmasıyla da öne çıkar. Çocukların gelişimi açısından olumlu etkilere sahip olması kaleme olan ilgiyi artırır. Bic Kids Evolution başlangıç kalemi kurşun kalem 12’li kutu yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız bu ürünün kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları Trendyol üzerinden öğrenip satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.