Buzdağı Yayınevi Akış Mutluluk Bilimi

348 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
386,14 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Buzdağı Yayınevi Akış Mutluluk Bilimi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burdur Kitabevi Satıcı Ünvanı: SELMA TOPRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8540360360
    Bu ürün Burdur Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutluluğun bir sırrı olmadığını mı düşünüyorsunuz? Çağımızda yaşayan ortalama bir insanın sahip olduğu lüks ve konfora yüz yıl öncesinin kral ve kraliçeleri bile sahip değildi. Ancak tüm bu konfor artışına ve reel milli gelirlerin birkaç katına çıkmasına rağmen mutluluk oranları değişmiyor. Sayısız bilimsel araştırma paranın, daha lüks ve daha konforlu bir hayatın mutluluk getirmediğini net bir şekilde ortaya koymuş durumda. O zaman insanı gerçekten mutlu eden nedir? Yaşam kalitemizi ve hayattan aldığımız tadı artıracak bir yöntem var mı? Dünyaca ünlü Akış teorisi, insanın gerçekte nasıl mutlu olacağını açık bir biçimde ortaya koyuyor. Mutluluk kontrolsüzce bir haz arayışından değil, bilinçli bir adanmışlıktan geçiyor. Diğer bir deyişle
  • Akış deneyiminden. Akış deneyiminin ne olduğunu açıklayan ve bu deneyimi nasıl yaşayabileceğimizi sayısız örnekle bize sunan bu kitap, Akış teorisinin sahibi Prof. Dr. Mihaly Csikszentmihalyi'
  • nin mutluluğu araştırmaya adanmış 25 yıllık çalışmasının bir sonucudur. AKIŞ: Mutluluk Bilimi kitabı, akademik dünyayla birlikte yaşamına değer katmak, hayatı daha derinden keşfetmek ve öz farkındalığını artırmak isteyen herkes içindir. Mutluluğun gerçekten de bir sırrı var.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mihaly Csikszentmihalyi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Akış Mutluluk Bilimi - Mihaly Csikszentmihalyi | Buzdağı Yayınevi

Akış Mutluluk Bilimi Prof. Dr. Mihaly Csikszentmihalyi’nin 25 yıllık çalışmalarının sonucudur. Yazar 25 yıl boyunca kişinin mutluluğunu etkileyen faktörleri inceler. Bu faktörler üzerinde kapsamlı araştırmalar yapar. Elde ettiği sonuçlar doğrultusunda “akış teorisi”ni oluşturur. Akış Mutluluk Bilimi kitabında da yazarın oluşturduğu teorisi üzerine detaylı açıklamalar yer alır.

  • Buzdağı Yayınevi tarafından yayınlanmıştır.
  • Akış içinde kalmanın, yani dengeli bir yaşam kurmanın öneminden ve tekniklerinden bahseder.
  • Psikolojiye ilgisi olanların severek okuyacağı bir kitaptır.

Akış Mutluluk Bilimi Kitabının Yazarı Kimdir?

Buzdağı Yayınevi Akış Mutluluk Bilimi - Mihaly Csikszentmihalyi

Mihaly Csikszentmihalyi Macar asıllı Amerikalı bir psikologdur. Oluşturduğu Akış Teorisi başta olmak üzere psikoloji bilimine sayısız katkısı olan başarılı bir bilim insanıdır. Dünyanın en önemli psikologlarından biri kabul edilir. Okuyucuya sunduğu kitaplarda, elde ettiği önemli bilimsel veri ve gözlemlerden faydalanır.

Mihaly Csikszentmihalyi, çok sayıda eser kaleme almıştır. Her biri önemli birer psikolojik rehber olan eserlerinden bazıları Türkçeye çevrilmiştir. Akış Mutluluk Bilimi, Türkçeye çevrilen en önemli eserlerinden biridir. İnsan psikolojisi konusundaki tecrübeleri sayesinde Mihaly Csikszentmihalyi kitaplarını okuyucuyu sıkmayan bir dil kullanarak hazırlar.

Akış Mutluluk Bilimi Kitabının Konusu Nedir?

Akış Teorisi, Mihaly Csikszentmihalyi tarafından oluşturulan bir pozitif psikoloji kuramıdır. Kişiler meşgul oldukları işleri içsel bir motivasyon ile yaptıklarında ortaya çıkan kendini kaptırma, dış dünyadan kopma veya kaybolma hâli akış olarak tanımlanır. Yüksek oranda odaklılık ile yapılan işlerin tümünde akışa dahil olmak mümkündür. Yazar bu kitabında Akış Teorisi ile ilgili detaylı açıklamalarda bulunur.

Akış Mutluluk Bilimi, kolay anlaşılır dili sayesinde herkes tarafından okunabilir bir kitaptır. Ayrıca psikoloji bilimi ile ilgilenenler için de ideal bir kaynaktır. Bir psikoloji kuramına dair açıklamalarda bulunması ile benzer alanlarda çalışmalar yapanlara yardımcı olabilir.

Mihaly Csikszentmihalyi akışın ekstra bir çaba sarf ederek değil doğal olarak ortaya çıktığında kişilere mutluluk getirdiğini söyler. Kitabında günlük yaşantı içinde akışta kalma oranını artırmaya yönelik önerilerde bulunur. Bu sayede kişilerin yüksek verimlilik ile çalışmalarına ve mutlu bir hayatlarının olmasına katkı sağlar. Akış Mutluluk Bilimi özeti sürekli mutlu bir hayat yaşamaktır.

Akış Mutluluk Bilimi Kitabının Türü Nedir?

Akış Mutluluk Bilimi - Mihaly Csikszentmihalyi psikoloji türünde bir kitaptır. Dünyaca ünlü bir psikolog tarafından kaleme alınan eser, insan psikolojisi üzerinde yapılan detaylı çalışmaların sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Psikoloji bilimine yazar tarafından kazandırılan Akış Teorisi de kitabın temelini oluşturur. Psikoloji alanında bir eser olmasına karşın dili teknik ağırlıklı değildir.

Akış Mutluluk Bilimi okuyucuların hayat kalitesini yükseltmeyi hedefler. İçerisindeki psikolojik veriler ve teknikler, okuyucular tarafından verimli bir şekilde kullanıldığında etkili sonuçlar alınmasına yardımcı olur.. Bu açıdan ele alındığında Akış Mutluluk Bilimi kişisel gelişim kitabı olarak da değerlendirilebilir.

Trendyol’da gerçek kullanıcılar tarafından yapılan Akış Mutluluk Bilimi yorum ve tavsiyelere göz atarak, bu kitaba dair merak ettiğiniz sorulara kolayca yanıt bulabilirsiniz. İndirimli fiyat seçeneklerinden yararlanarak dilediğiniz ürünü kolayca satın alabilirsiniz. Birkaç tıklama ile alışveriş yapmanın keyfine ve sunduğu zaman tasarrufuna sahip olabilirsiniz.