3
Banyo Perdesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

DIGERUI Banyo Köşe (l) Duş Perde Borusu

199 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
258,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
310,44 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DIGERUI Banyo Köşe (l) Duş Perde Borusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beyazşehir Yapı Market Satıcı Ünvanı: CİHAN ARSLANTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3472986094200001 Vergi Kimlik Numarası: 0850423968
    Bu ürün Beyazşehir Yapı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BANYO KÖŞE (L) DUŞ PERDE BORUSU Köşeli alanlarda kullanıma uygundur. Duş perdesi halkaları paketin içinde gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Takma Şekli Halkalı
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Digerui Banyo Köşe (L) Duş Perde Borusu

Perde çeşitleri ev içerisinde kullanılması gereken ürünlerden biridir. Banyo gibi alanlarda da sıklıkla tercih edilen perdeler, duşakabinin içinin görünmesini engeller. Duş ortamları genellikle ıslak olduğundan kaliteli bir biçimde perdelerin monte edilmesi önemlidir. Bu nedenle müşteriler sıklıkla özel tasarımlı boruları satın alırlar. Markanın satışa sunduğu duş perde borusu köşeli tasarımıyla oldukça kullanışlı bir özellik gösterir. Dayanıklı malzemelerden imal edilen bu model, herhangi bir dış darbeye karşı direnç gösterir. Uyumlu yapısı ile birbirinden farklı perdelerle kullanılabilir. Siz de bu modeli satın alarak kurulum işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilir ve hızlıca kullanmaya başlayabilirsiniz. Böylelikle duşakabininizi konforlu bir biçimde kaplayabilirsiniz. Aynı zamanda iç kısmın görünmesini engelleyerek güvenli bir deneyim elde edebilir, konforlu kullanım gerçekleştirmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

  • Dayanıklı malzeme kalitesi
  • Uyumlu tasarım
  • Kolay kurulum imkanı

Dayanıklı Malzeme Kalitesiyle Digerui Banyo Duş Perde Borusu

Dayanıklı Malzeme Kalitesiyle Digerui Banyo Duş Perde Borusu

Banyo içerisinde genellikle duşakabin ya da küvet gibi ürünler kullanılır. İç kısmının görünmesini engelleyebilmek amacıyla da perde modelleri tercih edilir. Perdelerin güvenli bir biçimde banyonun etrafını kaplayabilmesi için L duş perde borusu tercih edilmelidir. Markanın satışa sunduğu bu model dayanıklı malzemelerin birleşmesiyle oluşur. Sert plastik malzemelerden imal edilen bu çeşit, kullanım konforunuzun artmasına imkan tanır. Herhangi bir su ile temas ettiğinde üründe bir bozulma ya da soyulma meydana gelmez. Böylelikle formunu uzun süre koruyabilir. L şeklini verebilmeniz için iki parça şeklinde satışa sunulur. Digerui banyo köşe (L) duş perde borusu kullananlar ürünün dayanıklı yapısından son derece memnun olduklarını belirtirler. Banyo bölümlerinde gönül rahatlığıyla tercih ederek duş sistemleri güvenli bir hale getirebilirler. Siz de bu modeli satın alabilir ve dayanıklı kullanıma sahip olabilirsiniz.

Uyumlu Yapısıyla Digerui Banyo Duş Perde Borusu ve Yorumları

Uyumlu Yapısıyla Digerui Banyo Duş Perde Borusu ve Yorumları

Mahrem alanlarının güvenli bir biçimde korunması son derece önemlidir. Özellikle banyo çeşitleri mahrem alanları arasında yer alır. Bu nedenle perde gibi kapatıcılık düzeyi yüksek bir ürünle kaplamak oldukça önemlidir. Duş boruları da bu perdelerin kolaylıkla açılıp kapanabilmesine yardımcı olur. Digerui banyo köşe (L) duş perde borusu uyumlu yapısı sayesinde her banyoya monte edilebilir. Bununla birlikte her türlü banyo perdesinin de geçirilebileceği bir sisteme sahiptir. Paket içerisinde ikili boru ve halkalar bulunur. Bu halkalar ürünün takılacağı kısımdır. Her perdenin takılmasına yardımcı olan bu çeşitler sayesinde mahrem alanlarınızı koruma imkanı elde edebilirsiniz. Bununla birlikte iç kısmının görünmesini engelleyebilirsiniz. Digerui banyo köşe (L) duş perde borusu yorumları sayesinde ürünün yapısı hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Böylelikle güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Avantajlı Digerui Banyo Duş Perde Borusu Fiyatı

Avantajlı Digerui Banyo Duş Perde Borusu Fiyatı

Banyolarda kullanılacak duş perde borularının kolaylıkla monte edilmesi son derece önemlidir. Banyolarda genellikle köşe duş perdesi kullanılır. Bu perdelerin kaliteli bir biçimde borulardan geçirilmesi gerekir. Hem perdenin uzun süreli kullanımı hem de boruların dayanıklılığı açısından bu nokta son derece önemlidir. Rahatlıkla kurulumu gerçekleştirilen boru çeşitleri müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Herhangi bir ek malzeme ya da usta gerekmeden kendiniz kurulum işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Perdelerin takılması ve kolaylıkla açılıp kapanabilmesi açısından tavan ile boru arasında hafif bir mesafe bırakmanız gereklidir. Bu sayede sorunsuz bir deneyim elde edebilirsiniz. Digerui banyo köşe (L) duş perde borusu fiyatı son derece avantajlıdır. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilir ve bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Böylelikle kaliteli ve konforlu bir kullanım deneyimi elde edebilirsiniz.