Doğan Kitap Değersiz Bir Hayat

379,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
346,50 TL
2. Ürüne %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
398,91 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 99 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Değersiz Bir Hayat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üniversiteden tanışan dört erkek arkadaş: Nazik, yakışıklı ve oyunculukta kariyer yapmak isteyen Willem. Sanat dünyasına hızlı bir giriş yapmak isteyen, zeki ama bazen kalpsiz davranabilen JB. Hayallerini gerçekleştirememiş, aileden zengin mimar, Malcolm. Bu arkadaş grubunun merkezinde duran, tam bir kapalı kutu olan avukat Jude. Yıllar içinde dörtlünün dostlukları bağımlılık, şöhret ve kibirle dönüşür ve derinleşir. Üç arkadaşın karşılaştıkları en büyük zorluk, hem bedensel hem de duygusal olarak ağır yaralı arkadaşları Jude'un yanında yer almak olacaktır. Jude'un üstesinden gelemediği çocukluk travmaları tüm yaşamını etkileyecek ve dostları onu hayatta tutmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Dostluk, aşk, kalp kırıklığına dair dokunaklı, müthiş bir hikâye... "Enfes... Bu romanı bir şaheser olarak adlandırmak hiç de mübalağa olmaz. Hatta bu kelime hafif bile kalır." San Francisco Chronicle "Harikulade... Travma ve arkadaşlık öylesine zekice ve derin bir kavrayışla ele alınıyor ki bu roman bundan sonra bu konuda yazılmış tüm romanlar için bir ölçüt olacak." The Wall Street Journal "Değersiz Bir Hayat başka hiçbir romana benzemiyor. Sınırı aşıyor, çizgiden dışarı taşıyor, kısaca unutulmaz." The Independent "İçinize işliyor. Yanagihara insanın davranışının en aşağı ve en yüce uç noktalarını can acıtıcı bir yoğunlukla sorgulayabilme yeteneğine sahip bir yazar." The Times Literary Supplement

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Hanya Yanagihara
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 751-1000
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Hanya Yanagihara Değersiz Bir Hayat Doğan Kitap

Doğan Kitap Değersiz Bir Hayat yazarı Hanya Yanagihara, Japon baba ve Amerikalı annenin bir çocuğu olarak 1974 yılında Amerika’da dünyaya gelmiştir. Kitapları çok sayıda ödüller almıştır. Karton kapaklı 864 sayfadan oluşan Değersiz Bir Hayat (A Little Life) 2015 Man Booker Kurgu Ödülü, 2016 Kadın Kurgu Ödülü ve 2015 Kirkus Kurgu Ödülü'nü kazanmıştır.

 
  • Sıra dışı bir aşk hikayesi
  • 864 sayfa
  • Karton Kapak

Doğan Kitap Değersiz Bir Hayat İçeriği

Doğan Kitap Değersiz Bir Hayat İçeriği

Değersiz Bir Hayat, 4 farklı karakterdeki erkek tiplemesinin okul yıllarından 30 yıl sonra kariyerlerini sürdürmesine kadarki süreci takip eder. Romanın ana teması arkadaşlıktır. Karakterler, özellikle de Jude, yaşamları boyunca pek çok şeye katlanmıştır ve onları boyun eğmekten alıkoyan şey arkadaşlıklarıdır. Doğan Kitap Değersiz Bir Hayat içeriği, aşk ve arkadaşlık ilişkileri, toplumsal cinsiyet, toplumda erkekten ve kadından beklenen roller, bu rollerin zamanla değişmesi üzerinedir. Toplum, bir kadın ve bir erkek olmak üzere ikiye bölünmüş cinsiyetler temelinde inşa edilmiştir. Biz farkında olsak da olmasak da toplumda kadın ve erkek kalıp yargıları sürekli olarak mevcuttur. Bu nedenle tüm toplumlarda cinsiyetlere dair basmakalıp beklentiler vardır. Kitaptaki karakterlerin hepsi çok farklıdır ve farklı niteliklere sahip ilişkilere katkıda bulunurlar. Karakterler özellikleri genellikle hem kadınsı hem de erkeksi olarak sınıflandırılır. Ancak erkeksi niteliklere sahip erkeklerin, kadınsı niteliklere sahip erkeklerden daha ünlü olduğu bir toplumda, roman bu fikre meydan okur.

 

Doğan Kitap Değersiz Bir Hayat Kimler İçin Uygun?

Doğan Kitap Değersiz Bir Hayat Kimler İçin Uygun?

Okuyucu, bu erkek egemen dünyaya çekilir ve erkekliğin bu dünyada ne anlama geldiği üzerine düşünmeye davet edilir. Kitap, her yaş seviyesinden tüm okurlar için uygun sıra dışı bir aşk hikayesidir. Ergenlik öncesindeki gençler romanı algılamakta zorlanabilir. Daha üst seviyedeki herkes için ideal bir kitaptır. Roman, idealize edilmiş ve basmakalıp bir yaşamdan ziyade, günlük yaşamda herkesin karşılaşabileceği olayları içeren yaşamdan bir kesit sunar. Karakterler çok çeşitli niteliklere sahiptir ve hem kadınsı hem de erkeksi olarak sınıflandırılan özellikler sergiler. Karakterler cinsiyet klişeleri dışına çıkan özelliklerle karşımıza çıkar. Onları bu ideal erkeklik görüşünden ayıran bazı nitelikler vardır. Willem'in anaç tarafı, JB'nin eşcinsel olması, Malcolm'un etnik kökeni veya Jude'un sakatlığı buna örnek gösterilebilir. Roman, çeşitli erkekliklerin karmaşık bir görünümünü temsil eder. Bu nedenle bileşik karakterlere ilgi uyandırır. Doğan Kitap Değersiz Bir Hayat yorumları ve değerlendirmelerine göz atarak okuyucuların fikirlerini inceleyebilirsiniz.

 

Doğan Kitap Değersiz Bir Hayat Yorumları

Doğan Kitap Değersiz Bir Hayat Yorumları

Mevcut Batı toplumsal cinsiyet düzeninde erkeğin rolü sürekli değişmektedir. Günümüz Batı toplumunda adam, evde oturan ve çocuk bakan bir baba olarak da karşımıza çıkabilir. Bu anlamda modern toplumlarda anaç özellikler taşıyan erkekler görülmeye başlanmıştır. Bu çeşitlilik, hepsi farklı seviyelerde değer verilen farklı özellik ve nitelikleri canlandıran kitabın karakterlerinde de görülür. Söz konusu karakterlerin hiçbiri tam anlamıyla “klasik” bir erkek olmasa da hepsi nihayetinde içinde yaşadıkları ataerkil toplum nedeniyle erkeksi özellikleriyle üstünlük yapısına bir şekilde dahildir. Kadınsı özellikleri şefkatli, duygusal olma, aslında saldırganlık ve duygusal mesafe dışında bir şeyi tasvir etme gibi niteliklerle karakterlere derinlik katar. Değersiz Bir Hayat (A Little Life) kitabı hakkında yorumları ve değerlendirmeleri sayfa üzerinden okuyabilirsiniz. Doğan Kitap Değersiz Bir Hayat fiyatı ve içeriğine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.