2
Renk Koruyucu Mendil kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Domol Beyazlatıcı Çamaşır Mendili 20 Adet

123 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
8.9
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
300 TL'ye %15 İndirim
Kurumsal Fatura
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domol Beyazlatıcı Çamaşır Mendili 20 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIZLI TOPTAN Satıcı Ünvanı: SADIK YAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9350447623
    Bu ürün HIZLI TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyazlatıcı Çamaşır Mendili 20 Adet

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 10+
Geri Bildirim Ver

Domol Beyazlatıcı Çamaşır Mendili 20 Adet

Kullanım ve yıkama sıklığına göre çamaşırlar zaman içinde kendi rengini kaybederek solabilir. Renk değişimini engellemek ve kıyafetleri ilk günkü gibi kullanmak için çeşitli ürünler kullanılır. Beyaz çamaşırlar için tercih edilen Domol markasının beyazlatıcı çamaşır mendili sayesinde deterjan dışında başka herhangi bir ürün kullanmanıza gerek kalmaz. Ürün çamaşır makinesine giysiler ile bir arada bırakılarak kullanılır. Çamaşırları ilk günkü beyaz rengine kavuşturan bu mendili makinede yıkanabilen her türlü tekstil ürünü için uygundur. Domol çamaşır mendili tek kullanımlıktır. Ürünü kullandıktan sonra atmanız gerekir. Pakette 20 adet mendil yer alır. 20 yıkama boyunca yeterli olan paketin içerisinde yer alan mendiller birçok müşteriden tam not almayı başarır. Ürünü detaylı olarak inceleyerek siparişinizi oluşturabilirsiniz.

  • İlk günkü beyazlık etkisi
  • Kolay kullanım
  • Farklı kumaş yapılarına uygun içerik

Etkisiyle Dikkat Çeken Domol Beyazlatıcı Mendil

Etkisiyle Dikkat Çeken Domol Beyazlatıcı Mendil

Tekstil ürünleri bir süre kullanıldıktan sonra ilk günkü rengini kaybedebilir. Bu gibi durumlarda kıyafet ve çeşitli tekstil ürünlerini ilk rengine geri döndürmek amacıyla çeşitli ürünler kullanılır. Domol markasının ürettiği beyazlatıcı mendil beyaz tekstil ürünlerinde tercih edilir. İç çamaşırı, masa örtüsü, dış giyim ürünleri gibi birçok parçada kullanıma uygun olan beyazlatıcı mendil tek kullanımda gözle görülür farklar ortaya çıkarır. Domol beyazlatıcı mendil içeriğinde 20 adet ürün yer alır. Paket içerisinden çıkan mendiller 20 kullanım için yeterli olur. Çamaşır makinesinde yıkama yaparken bir mendili giysiler ile beraber atmanız gerekir. Domol beyazlatıcı çamaşır mendili 20 adet ürün içeren paketi inceleyerek sipariş verebilirsiniz. Ürünü kullandıktan sonra giysilerde meydana gelen renk farkını görebilirsiniz. Beyaz çamaşırlar, ilk günkü beyazlıkta kalır ve kullanım ömürleri uzar.

Domol Beyazlatıcı Çamaşır Mendili Kullanımı

Domol Beyazlatıcı Çamaşır Mendili Kullanımı

Çeşitli tekstil ürünlerini beyazlatıcı etkiye sahip olan Domol çamaşır mendili, ilk kullanımda bile etkisini gösterir. Ürünün kaliteli içeriğinin yanı sıra kullanım kolaylığı da dikkat çeker. Domol markası tarafından üretilen çamaşır mendili, çamaşır makinesine kıyafetlerle beraber yerleştirilir. Makineye deterjanı da her zaman kullandığınız miktarda ilave edebilirsiniz. Çamaşır makinesi ayarlarında hiçbir değişiklik yapmadan yıkamayı başlatabilirsiniz. Makine bittiğinde giysilerde gözle görülür değişimler olduğunu fark edebilirsiniz. Bu ürün tek kullanımlık olarak üretilir. Bu nedenle pakette yer alan her bir ürünün yalnızca bir sefer kullanabilirsiniz. Bu mendiller giysilerin üzerindeki kir ve lekeleri kolayca temizler. Bu sayede leke çıkarıcı bir ürün kullanmanız da gerekmez. Çamaşırlarınızı makineden çıkardıktan sonra mendili çöpe atabilirsiniz.. Domol beyazlatıcı çamaşır mendili 20 adet kullananlar tarafından yapılan yorumları dikkate alarak alışveriş yapabilirsiniz.

Domol Beyazlatıcı Çamaşır Mendili 20 Adet Fiyatı ve Yorumları

Domol Beyazlatıcı Çamaşır Mendili 20 Adet Fiyatı ve Yorumları

Lekelenen beyaz çamaşırlar sık yıkama sonucu yıpranıp formunu kaybedebilir. Kullanacağınız temizleyicilerin tekstil ürünlerinin yapısını bozmayan bir içeriğe sahip olmasını tercih edebilirsiniz. Domol markası beyaz giysilerde kullanıma uygun beyazlatıcı mendili ile müşterilerin beğenisini kazanır. Leke çıkarma ve kumaş koruma özelliği büyük avantaj sağlar. Ürün farklı kumaş türlerinin yıkanmasında kullanıma uygun olarak üretilir. Özellikle pamuklu çamaşırlarda ve masa örtülerinde güvenle kullanabilirsiniz. Mendillerin yün, ipek ve deri gibi kumaşlarda kullanımı önerilmez. Domol beyazlatıcı çamaşır mendili 20 adet fiyatları ürün içeriği ve kullanım amacına bağlı olarak belirlenir. İçerisinde 20 ürünün yer aldığı çamaşır mendili paketini ve özelliklerini inceleyerek alışveriş yapabilirsiniz. Domol beyazlatıcı çamaşır mendili 20 adet yorumları bölümünde yer alan müşteri düşüncelerini de okuyabilirsiniz. Trendyol’dan aldığınız ürünü, kullanım sonrasında ise giysilerde ve çeşitli tekstil ürünlerinde renk farkını görebilirsiniz.