2
Kaşe Istampa kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

EDİP BASKI Kıyafet Kaşesi Penguen

199,90 TL

Ürün Bilgileri

EDİP BASKI Kıyafet Kaşesi Penguen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EDİP BASKI Satıcı Ünvanı: EMRAH ÇÖREKÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2630334815
    Bu ürün EDİP BASKI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocukların kıyafetlerinin kaybolması, çocukların aktif yaşamları ve oyuncu doğaları nedeniyle sıkça karşılaşılan bir durumdur. Kıyafetler evde, okulda, parkta veya diğer yerlerde kaybolabilir. Bunun önüne geçmek için, size harika bir ürün sunuyoruz. Çocuklarınızın kıyafetleri sürekli karışıyor veya kayboluyorsa bu ürün tam size göre. Sadece kıyafetin üzerine baskı yapmanız yeterli. Kullanılan mürekkep yıkamaya dayanıklı özel mürekkeptir . Kurumasını bekledikten sonra, makinede defalarca yıkayabilirsiniz. Pamuklu ve polyester kumaş ürünlerine rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kaşmir, ipek,dantel gibi ürünlerde kullanmamanızı öneririz. kıyafeti yıkamadan öncemürekkebin kuruması için 24 saat beklenmesi tavsiye edilir. Sip ariş verdikten sonra "SİPARİŞ SORUSU" ya da "MAĞAZAYA SORU SOR" kısmından SİPARİŞ NO ile birlikte ürün üzerine yazılacak AD - SOYAD ve seçtiğiniz İKONu belirtebilirsiniz. Her bir set için tek isim yazılabilir.
Geri Bildirim Ver