Edovital Siyah Sarımsak 1 Kg

1.000 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Edovital Siyah Sarımsak 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elif Yöresel Ürünler Satıcı Ünvanı: ZAFER BÖCEKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Vergi Kimlik Numarası: 1860584183
    Bu ürün Elif Yöresel Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah sarımsağı geleneksel yemeklerinizde kullanabileceğiniz gibi isterseniz her gün bir kaç diş yiyerek de tüketebilirsiniz . Siyah sarımsak yediğinizde normal sarımsak gibi vücudunuzda koku yapmaz. Siyah sarımsak ile birbirinden lezzetli salatalar yapabilirsiniz . Siyah sarımsağın tadı normal sarımsaktan tamamen farklıdır. Hafif tatlı ve kurutulmuş meyve tadındadır. Uzun süren proses sayesinde tekrar pişirmeden salatalarınızın üzerine serpiştirebilirsiniz .
Geri Bildirim Ver

Edovital Siyah Sarımsak 1 kg

Siyah sarımsak, beyaz sarımsağın fermente edilmesiyle elde edilen ve kokusu normal sarımsaktan farklı olan bir besin ürünüdür. Fermantasyon, sarımsağın acılığının kaybolmasını ve besin değerinin artmasını sağlar. Sağlık açısından yararlı bileşikler içermesi sebebiyle zengin bir mineral, protein ve vitamin kaynağıdır. Antioksidan özelliği sayesinde toksik maddelerin vücuttan uzaklaştırılmasını sağlar ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Bakteri, virüs ve mantar kaynaklı hastalıkların önlenmesinde oldukça etkilidir. Edovital siyah sarımsak 1 kg, antialerjik özellikte olmasıyla öne çıkar. Mide asit dengesinin düzenlenmesine yardımcı olduğundan doğal bir mide koruyucudur. Klinik semptomların iyileşmesinde destekleyici bir unsurdur. Kalp sağlığının korunmasında etkili bir faktördür. Beyin hücrelerinin hasar görmesini engelleyerek hafıza bozukluklarına dair belirtileri azaltır. Bu ürünü kullanarak sağlığınıza olumlu yönde katkıda bulunabilirsiniz.

  • Antioksidan içerik
  • Hastalıklara karşı koruyucu
  • Kokusuz ve şekerli tat

Zengin İçeriği ile Siyah Sarımsak

Zengin İçeriği ile Siyah Sarımsak

Edovital siyah sarımsak, sağlıklı yapısıyla beğeni toplayan bir üründür. Diyabet semptomlarının iyileştirilmesi konusunda hissedilir derecede etkilidir. Sindirim ve dolaşım sistemini rahatlatması sebebiyle vücudun işlevsel şekilde çalışmasına öncülük eder. Tansiyonun düzenlenmesine yardımcı olur. Kan şekerinin yükselmesine neden olan hipergliseminin önlenmesinde rol oynar. Saç ve cilt sağlığını koruyarak yaşlanmanın etkilerini geciktirir. Rengi sebebiyle dikkat çeken ürün, Uzak Doğu ülkelerinde sıklıkla kullanılır. Bu yiyecek, geleneksel yemeklerde kullanılmasına ek olarak günde birkaç diş yiyerek de tüketilebilir. Hücrelerin yenilenmesi sürecinde olumlu katkıları bulunduğundan birçok hastalığa yakalanma riskini azaltır. Düzenli tüketilmesi halinde hücrelerin yenilenmesine destek olmaya devam eder ve yaşlanma karşıtı etkiler bırakır. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu mineralleri ve vitaminleri içinde barındırır. Siz de bu faydalı ürünü deneyimleyebilir, hastalıklara karşı vücut direncinizi kolay bir şekilde artırabilirsiniz.

Edovital Siyah Sarımsak 1 kg Yorumları

Edovital Siyah Sarımsak 1 kg Yorumları

Antienflamatuar etkisinin yardımıyla inflamasyonu ve ödemi azaltan bu ürün, hafif tatlı ve kurutulmuş meyve tadındadır. İltihapların hızlıca iyileşmesine destek olur ve vücudu bakterilere karşı korur. Kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini azaltan bir içeriğe sahiptir. Antioksidan zengini olan bu ürün strese bağlı uykusuzluk ve yorgunluk hissini önlemede yardımcı olur. Vücutta koku yapmayan bu ürünü salatada yan ürün olarak kullanabilirsiniz. Renginden ve tadından faydalanarak lezzetli soslar hazırlayabilirsiniz. Üretimi esnasında geçtiği aşamaların etkisiyle pişirmeden tüketmeniz mümkün. Normal sarımsağın nem ve ısı altında kontrollü şekilde kurutulmasıyla elde edilir. Beyaz olan sarımsağın dişleri bu fermantasyonun etkisiyle siyaha döner. Asya mutfağında sıklıkla tüketilen bu ürün, fermantasyon sonucu hastalıklar ile mücadele eden özelliklerini yoğunlaştırır. Ürünün farklı kullanım şekilleri için Edovital siyah sarımsak 1 kg yorumlarına göz atabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Edovital Siyah Sarımsak Fiyatı

Bütçenize Uygun Edovital Siyah Sarımsak Fiyatı

Edovital kalitesiyle sunulan bu ürün, antiviral ve antibakteriyel içeriğiyle enfeksiyonlara karşı koruyucudur. Zararlı bakterilerin vücuda ve cilde vereceği olası zararlara karşı savaşır. Dolaşım sistemi hastalıklarına karşı oldukça etkilidir. Damar sertliğinin tedavisinde fayda sağlar. Bu sebeple kalp ve damar sağlığının korunmasında önemli bir aktördür. Kurutulmuş meyve tadında olduğundan ağızda şekerli bir tat bırakır. Bu şekerli tat ve içeriği sebebiyle ağız kokusuna neden olmaz. İnsan sağlığına olan katkıları sebebiyle bilim dünyası tarafından yakından incelenir ve faydaları sıklıkla dile getirilir. Baş kısmı olgunlaşan beyaz sarımsakların seçilmesi ve bunlara ısıl işlem uygulanması sonucu elde edilir. Üretim aşamasında karamelize olarak siyah rengini kazanır. Edovital siyah sarımsak 1 kg fiyatı ürünün tüm özelliklerine göre belirlenir. Siz de bu ürüne Trendyol aracılığıyla kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.