Electronic Arts Need For Speed 2015 Ps4 Oyun Onlıne

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Electronic Arts Need For Speed 2015 Ps4 Oyun Onlıne

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANAL TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: BARIŞ ONUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6430430044
    Bu ürün SANAL TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.
  • Oyun internetsiz oynanmaz.
  • Başlıktada yazdığı üzere oyun ONLINE' DİR !!!

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Yarış
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts Need For Speed 2015 Ps4 Oyun Online

Ps4 Need For Speed fiyat araştırması yapan oyun severler, oyunu da son derece merak etmektedir. İnternet bağlantısı ile oynanan bu oyun çokça seveceğiniz yarış oyunlarından olacaktır. Son derece gerçekçi olan bu oyunun bir kahramanı olarak sen de sokaklara hükmedebilirsiniz. Oyunda ikonik olan araçlar yer almaktadır. Bu araçların direksiyonlarında da sizler oturacaksınız. Genişleyen bir oyun alanının bu araçlar ile tadını çıkarın. Bu oyunları oynayarak itibar kazanırken aynı zamanda birbiri ile art arda dizilmiş ve bağlantılı olan hikayelerin de tadına verin. Yarışarak sizler de adeta bir yarış ikonu haline gelebilirsiniz. Kazanmak için tekrar tekrar oyunu oynayabilirsiniz. Çünkü kazanmak için 5 farklı yol bulunuyor. Online olarak oynanan bu oyuna başlamak için internet bağlantınızın olması gerekiyor.

  • Gerçekçi Oyun Deneyimi
  • Yarış İkonu Olabilirsiniz
  • Stil ve Performans Paketleri

Electronic Arts Need For Speed 2015 Ps4 Oyun İçerikleri

Electronic Arts Need For Speed 2015 Ps4 Oyun İçerikleri

Electronic Arts Need For Speed 2015 Ps4 oyun online olarak oynanan oyunlardan bir tanesidir. Oyunun henüz başlangıç aşamasında sizlere son derece şık bir araç verilecektir. Stil ve performans paketleri ile kendinizi yenileyebilirsiniz. Araçlarda özel kaplamalar bulunmakla olup bu oyunlar bilgisayarlar için de optimize edilmektedir. Kare hızı ve 4K çözünürlük ile sizler de bu oyunu tecrübe edebilirsiniz. Sokak yarışlarının aksiyonunu direksiyon başında yaşamak isteyenler için tasarlanan bu oyunda özgün ve zengin olan özelleştirmeler de yer almaktadır. Görsellik ve performans açısından kullanıcılara ayrıntı sunan bu oyunda tercih edeceğiniz araç da sizlerin karakterinizi yansıtmada önemli olacaktır. Electronic Arts Need For Speed 2015 Ps4 oyun online yorumları incelendiğinde pek çok kişinin de oyundan son derece memnun olduğu görülmektedir.

Electronic Arts Need For Speed 2015 PS4 Oyun Online Heyecanı

Electronic Arts Need For Speed 2015 PS4 Oyun Online Heyecanı

Electronic Arts Need For Speed 2015 PS4 oyun online içeriği itibari ile heyecan verici oyunlardan bir tanesi olmaktadır. Sizlerin performansınızın aracınızın performansına da yansıyacaktır. Oyun alanı batı yakasında bulunmaktadır. Vantura Bay kentini bu oyun ile yeniden keşfedebilirsiniz. Yoğun şehir sokaklarının yanı sıra, liman ve kanyonlara açılan yollar da oyun içinde yer almaktadır. Her yerde oyun oynama imkanı sunan bu oyun ile adeta oyunu yaşayacaksınız. Eddie tarafından verilen görevler sayesinde bu kentte yarış halinde olan diğer oyunculara da meydan okuma fırsatı elde edebilirsiniz. Sizler de usta bir fotoğrafçı olun ve oyun esnasında fotoğraf çekin. 30 GB kullanılabilir depolama alanında oynanacak olan bu oyunda Windows 7 ve üzeri işletim sistemleri gerekli olmaktadır.

Electronic Arts Need For Speed 2015 PS4 Oyun Özellikleri

Electronic Arts Need For Speed 2015 PS4 Oyun Özellikleri

Electronic Arts Need For Speed 2015 PS4 oyun online fiyatı ekonomik olması sebebi ile de tercih edilmektedir. Oyun tutkunları bu oyunlarla heyecan dolu dakikalar yaşamaktadır. Sizler de keyifli bir araba yarışı oyunu arıyorsanız bu oyun tam da sizlere göre olacaktır. Online bir şekilde oynanabilen bu oyunda çeşitli sistem gereksinimleri bulunmaktadır. Bu gereklilikleri karşılayarak oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Görüntü açısından da kullanıcısına üstün bir performans sunan bu oyun araba yarışlarından beklentilerinizi karşılamak adına özel olarak tasarlanmıştır. Sizler de detayları oluşturarak Vanture Bay kentine adım atabilirsiniz. Electronic Arts Need For Speed 2015 PS4 oyun online kullananlar tarafından yazılmış olan yorumları da okuyabilirsiniz. Bu eğlenceli ve aksiyon dolu yarış oyununu 5030944113738 kodu ile Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.