Electronic Arts The Sims 4 Ps4 Oyun

1.099 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149,99 TL
1.400 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL

Ürün Bilgileri

Electronic Arts The Sims 4 Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Konsol Satıcı Ünvanı: ÖMER GÜLSÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210637859
    Bu ürün Trend Konsol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Simülasyon
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts The Sims 4 Ps4 Oyun 5035223122401

Serinin önceki oyunları gibi bir simülasyon oyunu olan Electronic Arts Sims 4 başarılı bir simülasyon oyunu olarak öne çıkar. Özellikle The Sims’in PS4 konsoluna getirilmesiyle hiçbir kural içermeyen sanal bir dünyada karakterler yaratmayı ve onları kontrol edebilmeyi el altına taşır. Yaratıcılığı en güzel şekilde ifade etmeyi sağlayan The Sims serisinin son oyunu olan Sims 4 5035223122401 kodlu oyun PS4 konsoluna uyumlu olmasıyla çokça tercih edilir. 12 yaş ve üzeri için uygun olan oyun hayali bir kurguda gerçekleşen ve oyunculara sanal gerçeklik sunan bir oyundur. Serinin son oyununun gelişmiş özellikleriyle karakter tasarlayabilir, karakterinizi hayal gücünüze göre özelleştirebilir ve kişiselleştirmenin keyfine varabilirsiniz. Gençlik ve simülasyon kategorisinde bulunan oyunun son teknoloji grafikleri ile sanal gerçekliğin içine girmenin tadını alabilirsiniz.

  • PS4 Konsoluna Uyumluluk
  • Gelişmiş Özellikler
  • Sınırsız Yaratım ve Tasarım Seçeneği

Gelişmiş Özellikler ile Eğlenceli Bir Oynayış

Gelişmiş Özellikler ile Eğlenceli Bir Oynayış

Electronic Arts The Sims 4 PS4 oyun içeriği The Sims serisinin önceki oyunları gibi sevilen bir yaşam simülasyonu oyunudur. Oyuncular sims karakterleri yaratarak oyun içinde farklı sims kişilikleri keşfeder ve sınırsız hayal gücü ile oyuna kendilerince yön verebilirler. Yanı sıra simslerin modları oyun akışını değiştirebilir. Örneğin heyecanlı veya sinirli bir sim, verilen bir görevi çok daha hızlı yapar. Electronic Arts The Sims 4 PS4 oyun kullananlar da serinin son oyununda, diğerlerine göre ciddi farklılıklar olduğunu ifade etmiştir. Özellikle de oyuna getirilen duygu öğeleri oyunu daha gerçekçi hale getirmiş, oyuncuların konsol başında geçirdikleri saatleri daha keyifli hale getiren önemli bir detay olmuştur. Simlerin birbirleri ile olan ilişkisini geliştirebilir, oyuna getirilen çeşitli mekanlar ile sosyalleşmenin tadını çıkarabilir ve yeni kariyerlere atılabilirsiniz.

Pratik Build Mode ile Keyifli Tasarımlar

Pratik Build Mode ile Keyifli Tasarımlar

Odalara göre özel olarak ayrılmış yeni bir özellik olan “Build Mode” Electronic Arts The Sims 4 PS4 oyun özellikleri arasından en dikkat çeken özelliklerden biridir. Yenilenmiş ve geliştirilmiş inşa modları ile en sevdiğiniz dekor ve tasarımları seçebilir ve kolayca hayalinizdeki muhteşem evi tasarlayabilirsiniz. Electronic Arts The Sims 4 PS4 oyun yorumları incelendiğinde en sevilen özelliklerden birinin, satın alma ve inşa modunun birleştirilerek aynı seçenek altında sunulmuş halde ekrana gelişi olduğu görülebilir. Bu iki modun da peyzaj düzenleme eşyaları mevcuttur. Bazı kilitli öğeler ise kariyer ilerleme seviyesine göre açılır. İnşa modu içinde arsadaki ayrı oda veya yapılar, bütün şekilde taşınabilme özelliği içerir. Duvar yükseklikleri ise üç farklı biçimde sunulur. Mod içinde eşyaların kolayca bulunabilmesi için arama özelliği gelmiştir.

Eğlenceli Özellikler ile Sim Yaratma Ekranı

Eğlenceli Özellikler ile Sim Yaratma Ekranı

Serinin önceki oyunlarına göre Electronic Arts The Sims 4 PS4 oyun içerisinde çarpıcı olan en büyük değişiklik mouse ile simlerin vücutlarının, oyuncuların tercih ettiği orana göre ayarlanabilmesidir. Özellikle yüz bölgesinde yapılan ayarlamalar oyunu seleflerinden ayıran en keskin özelliktir. Simler için kırkın üzerinde saç stili, farklı etnik köken imkanı ve farklı vücut şekilleri sunulur. Bunun yanı sıra simlerin tasarımında yalnızca feminen veya maskülen özellikler değil akışkan cinsiyet özelliğinden yararlanabilirsiniz. Simlerin birbirinden farklı olan görünüş ve karakteristik özelliklerinin yanı sıra çeşitli saç şekilleri ve moda tarzları da kullanıcı çeşitliliği sağlar. Bunu yaparken hayal gücünüzü serbest bırakabilir ve benzersiz görünüşe sahip dünyalar tasarlayabilirsiniz. Oyunun sunduğu yerel konumları ziyaret ederek simlerinizi yeni kişiler ile tanıştırabilir, güçlü ve özgür hissedebilirsiniz. Electronic Arts The Sims 4 PS4 oyun fiyatı da kullanıcı bütçesine hitap eder niteliktedir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu oyunu hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.