EVİNİZİNRİTMİ 3 Boy Metal Gold Şamdan Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EVİNİZİNRİTMİ 3 Boy Metal Gold Şamdan Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Malzeme: Metal üzeri Gold Kaplama
  • Ürün Ölçüleri: 21x8 cm / 18x8 cm /15x8 cm (Mum yuvası çapı 2 cm)

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Altın
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

3 Boy Metal Gold Şamdan Seti ile Küçük Dokunuşlar

Evinizin ve yemek masalarının olmazsa olmazı olan 3 lü metal mumluk, hem misafirleriniz için hem de sizin için görsel bir şölen olacak. Dostlarınızla geçireceğiniz güzel bir gecenin aydınlanmasına yardımcı olacak bir ürün sizleri bekliyor. 3 boy metal gold şamdan seti sayesinde çok ufak bir dokunuş ile masalarınız çok şık bir masa haline gelecek. 3’lü şamdan mumluk gold kaplaması ile metal bir ürün üzerine işlenmiştir. Bu sayede sağlamlığı konusunda akıllardaki sorunu ortadan kaldırır. Metal yapısı sizlere kalitenin yanında sağlamlığı da sunmaktadır. Gerek uzunluğu gerekse boyutu sayesinde masanızda şık bir görüntüyü beraberinde getirecek bir ürün olan 3’lü gold şamdan vazgeçilmeziniz olacaktır. 3’lü şamdan gold renginin şıklığı ile arkadaşlarınız için, aileniz için hazırladığınız masaların beğenisini toplayacak ve herkes tarafından merak edilecektir.

  • Metal Üzerine Gold Rengin Uyumu
  • Şık Tasarım
  • Ergonomik Yapı

3 Boy Metal Gold Şamdan Setinin Getirdiği Zarafet

Yemek masalarınızın yanı sıra odalarınızda dekorasyon olarak da kullanım için oldukça uygun olan ürün evinizin havasını anında değiştirecek. 3 boy metal gold şamdan seti yorumlarından da anlaşılacağı gibi şıklığı ve görselliği sayesinde çok sevilen bir mumluktur. Her yorumda şıklığından ve zarifliğinden bahsettiren 3 boy metal gold şamdan seti fiyatı ile de herkesin yüzünü güldürmektedir. Cebinizi düşünen fiyatı, şıklığı ve sağlamlığı ile birleşerek sizlere vazgeçilmez bir deneyim sağlamaktadır. Ekonomik bir alışveriş yapmanızın yanında evinizin dekorasyonu için şık bir seçim olacaktır. Yemek masalarınız ve ev dekorasyonunuzun yanında ofisleriniz için de çok şık bir seçimdir. Ofisinizin havasını anında değiştirecek ve ofisinize aydınlığın yanında zarafeti de getirecektir. 3’lü şamdan setinin iyi enerjisi ve güzel görüntüsü sayesinde gününüz güzel geçecek ve motive bir şekilde işinizi yapabileceksiniz.

3 Boy Metal Gold Şamdan Setinin Ergonomik Yapısı

3 boy metal gold şamdan seti satın aldıktan sonra evinizde veya ofisinizde çok yer kaplayacak mı diye endişelenmenize asla gerek olmayacaktır. Çünkü 21x8 cm, 18x8 cm ve 15x8 cm olan ebatları sayesinde az yer kaplayan şahane bir ürün sizlerin olacaktır. Ergonomik bir ürün olması sayesinde dilediğiniz yerde dilediğiniz şekilde kullanıma hazır bir üründür. Aldığınız andan itibaren herhangi bir monte işlemi gerektirmemesi de anında kullanım için önemli bir özelliktir. Evinizin, masanızın veya ofisinizin her yerinde kolaylıkla kullanım özelliği sağlar. Mum yuvası çapı 2 cm’dir. Bu sayede kullanmak istediğiniz her renkle ve her uzunlukta mumu tercih edebilirsiniz. Kolaylıkla bulabileceğiniz mum çapı olması gold detaylı şıklığını dilediğiniz mum ile taçlandırmanıza imkan sağlamaktadır. İsterseniz dekor olarak isterseniz aydınlanmak için tercih edebileceğiniz bir deneyim sizleri beklemektedir.

3 Boy Metal Gold Şamdan Setinin Şık Tasarımı Sizleri Büyüleyecek

En sevdiğiniz arkadaşınıza hediye bulmakta zorlandığınız bir anda, annenizin anneler gününü kutlamak için çiçek gibi alışılmışın dışında bir armağan almak istediğinizde 3’lü metal mumluk sizleri bekliyor olacak. Şık tasarım ve zarafetin bir arada kullanılması ile oluşan mükemmel bir hediye seçeneği olarak tercih edebilirsiniz. Hem çok sevilecek bir hediye olacak hem de şık tasarımı sayesinde evlerin güzelleşmesini sağlayacak görsel bir şölen olacaktır. Ayrıca metal olmasının sağlamlığı yanında getirdiğini de unutmamak gerekir. Metal yapısı, kullanım sırasında eğilme olmasını engeller. Bunun yanında eriyen mum sıcaklığında herhangi bir deformasyonun meydana gelmez. 3’lü gold şamdanın boyu ile mum birleştiğinde ideal boyda bir görsel olacaktır. Bu sayede gereksiz bir uzunluk veya kısalık olmayacak ve görsel şölen bir bütün halinde sizleri bekliyor olacaktır. 3 boy metal gold şamdan seti indirimlerini takip ederek bu ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle Trendyol'dan satın alabilirsiniz.