7
Fındık Ezmesi kategorisinde
en çok satılan 7. ürün

Fiskobirlik Fındık Ezmesi 300 gr.

199 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,90 TL
510 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
245,16 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fiskobirlik Fındık Ezmesi 300 gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cebbar Danışmanlık Satıcı Ünvanı: ŞERİF CEBBAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2030032432
    Bu ürün Cebbar Danışmanlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fındık Ezmesi 300 gr.
Geri Bildirim Ver

Fiskobirlik Fındık Ezmesi 300 gr

Türkiye’de yaygın olarak Karadeniz Bölgesi’nde yetişen fındıklar, mevsiminde toplandıktan sonra kabuklarından ayrıştırılır. Ayrışan fındıklar önce kavrulur, sonra da dövülür. Fındıklar püre haline getirildikten sonra sofralarınızın vazgeçilmez bir parçası olan fındık ezmesi, paketlenir ve raflardaki yerini alır. Fiskobirlik fındık ezmesi 300 g, Karadeniz topraklarından özenle toplanan fındıkların vanilya aromasıyla karıştırılması sonucu elde edilir. Ürün, içerisinde yüksek miktarda vitamin, mineral ve enerji bulundurduğu için özellikle gelişme çağında olan çocuklara, disiplinli sporculara ve kısa zamanda yüksek enerjiye ulaşmak isteyen kişilere yönelik bir lezzettir. TSE işareti taşıyan fındık ezmesi ürünü, Türk Standartlarına Uygunluk belgesine sahiptir. Bu sayede ailenizle ve dostlarınızla yaptığınız kahvaltı sofralarında bu lezzeti sunabilir, tadına doyulmaz bir parça olarak güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Etkileyici ve özgün tat
  • Yüksek protein ve enerji kaynağı
  • Besleyici ve doyurucu içerik

Fiskobirlik 300 g Fındık Ezmesi İçeriği ve Özellikleri

Fiskobirlik 300 g Fındık Ezmesi İçeriği ve Özellikleri

Isı değişimi, soğuk aylarda dikkat edilmesi gereken bir konudur. Doyurucu fındık ezmesi, zengin besin değeri sayesinde kış aylarında vücut ısınızı korumanıza yardımcı olan bir gıda maddesidir. Fındık ezmesi 300 g içerisinde yüksek oranda protein, karbonhidrat ve yağ bulundurmasının yanında fosfor, demir, potasyum, E ve B1 vitamini de içerir. Sofralarınıza lezzet katan gıda maddesi, 300 gramlık cam kavanoza konularak raflardaki yerini alır. Ürünü ekmek, pide, lavaş gibi unlu mamullere sürerek tüketebilir veya yulaf dolu bir kaseye ekleyerek de deneyebilirsiniz. Ayrıca hayal gücünüzle ürünü kullanabileceğiniz birbirinden farklı yeni tarifler keşfedebilirsiniz. Kahvaltı yapmayı sevmeyen küçük bir çocuğunuz varsa fındık ezmesini kullanarak ona her sabah kahvaltı yapma alışkanlığını kazandırabilirsiniz. Lezzetine doyum olmayan fındık ezmesini hem kahvaltılarda hem de ara ürünlerde tercih edebilirsiniz.

Fiskobirlik 300 g Fındık Ezmesi Yorumları ve Avantajları

Fiskobirlik 300 g Fındık Ezmesi Yorumları ve Avantajları

Fındık ezmesinin zengin besin içeriği sayesinde insan vücuduna sayısız faydası vardır. Zengin vitaminli içeriğiyle sadece lezzetiyle değil aynı zamanda insan vücuduna kattığı faydalarla dikkat çeker. Fındık ezmesi düzenli tüketilirse kan basıncının kontrol altında tutulmasına, cildin sağlıklı görünmesine ve sinirlerin yatışmasına destek olabilir. Ürün, yüksek miktarda lif içerdiği için kullanımında uzun süre tokluk sağlayabilir. Fındık ezmesi, içerisinde yüksek miktarda vitaminler ve enerji verici besinler bulundurduğundan dolayı özellikle yoğun miktarda çaba, istikrar ve motivasyon gerektiren işlerle uğraşırken gücünüzü artırır. Sporcuların, sınava hazırlanan öğrencilerin, yoğun bir iş temposunda çalışanların ya da keyifli bir kahvaltı arayanların tercih edebileceği bir ürün olarak sunulur. Ürün hakkında bilgi sahibi olabilmek için Fiskobirlik fındık ezmesi 300 g yorumları bölümünden sizden önce kullanmış müşterilerin değerlendirmelerini ve tavsiyelerini inceleyebilirsiniz.

Fiskobirlik 300 g Fındık Ezmesi Fiyatı ve Kampanyaları

Fiskobirlik 300 g Fındık Ezmesi Fiyatı ve Kampanyaları

Fiskobirlik fındık ezmesi 300 g fiyatı belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak değerlendirilir. Fiskobirlik tarafından üretilen fındık ezmesi sağlıklı olan cam kavanozda sunulur. Net miktarı 300 gram olan ürün, %70 fındık oranı ve hafif yapısıyla keyifle tüketilebilir. Taze ürünü, lezzetini koruması için cam kavanozuyla serin ve kuru bir ortamda muhafaza edebilirsiniz. Ürün tamamen fındık kullanılarak üretildiği için alerjisi olan bireylere zarar verebilir. Alerjik reaksiyonu olmayanların tercih edebileceği fındık ezmesini kahvaltı tabağınıza ilave edebilirsiniz. Gerçek müşteriler tarafından paylaşılan yorumlar, alışveriş öncesi yol gösterici olabilir. Yorumlar kısmından müşteri deneyimlerini okuyabilir ve ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de kendi değerlendirmenizi yapıp tecrübenizi yorumlar bölümünde anlatabilirsiniz. Trendyol ile ürünü hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilir, sevdiklerinizle beraber bu benzersiz lezzeti deneyimleyebilirsiniz.