GanoExcel Gano Misty

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.100 TL'ye 125 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL

Ürün Bilgileri

GanoExcel Gano Misty

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEM STAR SHOPPING Satıcı Ünvanı: SEMA BİLGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0050514071
    Bu ürün SEM STAR SHOPPING tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gano reishi misty kırışıklık önleyici ve yaşlanma karşıtı organik serum 50 ml yaşlandırmayı geciktirmeye yardımcı ve kırışıklığı giderici etkili üründür. Kısa sürede etkisini gösterir ve kalıcı bir cilt güzelliği sağlar. Çok kısa sürede cildiniz 10 yaş gençleşir. Alın kırışıklıklarına, gözaltı torbalarına ve boyun kırışıklıklarına kadar kalıcı kaldırma ve germe etkisi yapar. Cildinizi aydınlatır. Kısa sürede etkisini gösterir ve kalıcı bir cilt güzelliği sağlar. Çok kısa sürede cildiniz 10 yaş gençleşir. Kaz ayaklarından, alın kırışıklıklarına, gözaltı torbalarına ve boyun kırışıklıklarına kadar kalıcı kaldırma ve germe etkisi yapar. Cildinizi aydınlatır.Alın ve göz kenarlarındaki kırışıklıkları ve ince çizgileri giderir,gevşek cildi sıklaştırır, dudak kenarındaki ve göz altındaki koyu halkaları azaltır,cilt sorunu ve sivilce izlerini azaltır,çiller için etkilidir,cildi nemlendirir ve aydınlatır.
Geri Bildirim Ver