Genç Timaş Başarısızlar Kulübü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
88,74 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genç Timaş Başarısızlar Kulübü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Satıcı Ünvanı: EVREKA İNOVASYON VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383068339600001 Vergi Kimlik Numarası: 3830683396
    Bu ürün Smart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Bir kişi görünmeyendir. Ya iki kişi? Görünen, koca bir destektir!" Çimen, Yağmur ve Polen… Birbirini tanımayan üç çocuğun yolu 'Başarısızlar Kulübü'nde kesişiyor. Peki, bu kulübe kimler katılabilir? Başarısız olma korkusuyla yüzleşmek isteyen herkes! İşte, bu hikâye kendilerini derslerde, sporda, sanatta veya aklımıza gelebilecek her alanda başarısız hisseden herkesi kucaklıyor. Sen de başarı yarışında kendini geride kalmış hissediyorsan bu kitap sana 'Pes etme!' diye fısıldıyor. Ürün Adı: Başarısızlar Kulübü Ürün Kodu: 9786050843743 Yazar: Anıl Basılı Basım Yılı: 2022 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 160 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar A. Altan Ekşioğlu
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 751-1000
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Genç Timaş Başarısızlar Kulübü - Anıl Basılı

Çocuklar için yazılan okuma kitapları, değerlerin öğretilmesi ve onlar tarafından kavranması noktasında önemli bir yere sahiptir. İlgi çekici ve eğlenceli olay örgülerinin içerisinde yer alan değerler, çocuklara etkili bir şekilde sezdirilir. Eğlenceli kurgusuyla dikkat çeken Genç Timaş Başarısızlar Kulübü içerisinde yer alan olaylar çocukların keyifli bir şekilde zaman geçirmelerini sağlar. Küçük yaşlardan itibaren okuma alışkanlığı kazanmaları noktasında etkili bir adım olan kitap, üç arkadaşın başından geçen olayları anlatır. Birliğin kuvvet getirdiği düşüncesi ekseninde kurgulanan olaylar, çocuklar için heyecan verici bir niteliğe sahiptir. Kitap kapağı üzerinde yer alan renkli çizim küçüklerin dünyasına hitap eden renkli detaylara sahiptir. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız kitapla çocuğunuzun okuma zevkini tatmasını sağlayabilir, eğlenirken değerleri öğrenmesine yardımcı olabilirsiniz.

  • Kaliteli baskı
  • Eğlenceli olay örgüsü
  • Gelişimi destekleyen kurgu

Okuma Zevki Sunan Genç Timaş Başarısızlar Kulübü

Okuma Zevki Sunan Genç Timaş Başarısızlar Kulübü

Çocukların hayatı keşfederken çeşitli olaylar hakkında fikir sahibi olması, okuma yoluyla kazandırılabilecek durumlardan bir tanesidir. Anıl Basılı tarafından ele alınan olay örgüsü çocukların arkadaşlık, başarı, dayanışma, sosyal sorumluluk ve öz güven gibi çeşitli konular hakkında fikir sahibi olmasını sağlar. Üç arkadaşın maceralarını anlatan Başarısızlar Kulübü kitap çeşitli durumlarda kendini başarısız ve geride kalmış hissedenler için bir yardım eli niteliği görür. Pes etmemenin sonucunda elde edilen başarıyı nitelikli bir şekilde ele alan olay örgüsü çocukların örnek alabileceği olumlu durumlarla desteklenir. Üç arkadaş etrafında gelişen olay örgüsü üzerinden başarısızlığın da normal olduğu, önemli olanın bunlardan ders almak gerektiği sezdirilir. Birlik olmanın insana iyi gelen tarafını keşfeden üç arkadaşın maceraları keyifli bir şekilde ele alınır. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız kitapla çocuğunuzun kütüphanesine renk katabilirsiniz.

Eğlenceli Olay Örgüsü ile Öne Çıkan Başarısızlar Kulübü

Eğlenceli Olay Örgüsü ile Öne Çıkan Başarısızlar Kulübü

Kaliteli bir baskıya sahip olan kitap, okuma zevki sunan yapısıyla dikkat çeker. 160 sayfalık hacmi ve küçük boyutlarıyla çanta içerisinde taşınabilecek bir yapıya sahiptir. Parkta, okulda ve dış mekanlarda ihtiyaç duyulan anlarda okuma yapılmasına fırsat tanır. Çizer Emre Karacan tarafından renklendirilen kitap eğlenceli olay örgüsüyle bir bütünlük kurar. Üç arkadaşın dayanışmayı ve birlikte olmanın getirdiği güzel hisleri anlatan kitap, çocukların dostane duygularının pekişmesini sağlar. Çocuklar kadar yetişkinlerin de dikkatini çeken kitap zengin şahıs kadrosuyla öne çıkar. Çocuk gözünden anlatılan kurgusal olaylar onlarla empati kurabilmenizi sağlar. Eğlenceli bir olay örgüsü üzerinden anlatılan olaylar, keyifli bir okuma saati imkanı sunar. Renkli dünyası ve eğlenceli yapısıyla dikkat çeken ürün hakkında yazılan Genç Timaş Başarısızlar Kulübü yorumlarına göz atarak deneyimli müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Başarısızlar Kulübü Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Başarısızlar Kulübü Fiyatları

Bir çocuğun gözünden anlatılan olaylar, okuyucuların çeşitli olaylar hakkında fikir sahibi olmasını sağlar. Çeşitli değerlerin ve hayatta karşılaşılabilecek durumların anlatıldığı kitap okuma sevgisini geliştirecek bir yapıya sahiptir. Keyifli okuma sunan kaliteli baskısıyla öne çıkar. Kaliteli kağıtların kullanımıyla tasarlanan ürün, sayfalardaki dengeli zemin ve yazı rengiyle gözleri yormayan bir yapıya sahiptir. Okuma serüvenine yeni başlayan minikler göz önünde bulundurularak tasarlanır. Takım çalışması ve iletişim gibi günlük hayatta önem arz eden çeşitli konuların çocuklar tarafından kavranmasını sağlar. Eğlenceli olay örgüsü üzerinden minikleri hayata hazırlayan kitap, okuma sevgisi kazanmalarına yardımcı olur. Renkli kurgusu ve zengin anlatımıyla dikkat çeken ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Genç Timaş Başarısızlar Kulübü fiyatları üzerinden satın alacağınız kitapla bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Renkli kurgusuyla dikkat çeken ürünü satın alarak çocuğunuzun kütüphanesini zenginleştirebilirsiniz.