8
Makyaj Süngeri kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Görkito Makyaj Süngeri - Lila

174,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Görkito Makyaj Süngeri - Lila

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Görkito Satıcı Ünvanı: GÖRKİTO MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0410142651400001 Vergi Kimlik Numarası: 4101426514
    Bu ürün Görkito tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgisi: Görkito sünger
  • ıslak ve kuru kullanıma uygun, özel olarak geliştirilmiş bir formüle sahiptir. Ürünü emmeyen gözenek yapısı, kolay uygulama sağlayan yumuşak dokusu ve yüzünüzdeki her bölgeye kolayca ulaşabilen çok fonksiyonlu tasarımı ile kusursuz bir ten makyajının olmazsa olmazlarındandır. Görkito sünger, kirlenme ve bulaşma derdine çözüm olarak üretilen, beraberinde gönderilen kutusu sayesinde her an her yerde sizinledir. Nasıl Uygulanır? - Geniş tarafını yüzün geneline fondöten uygulamak için, sivri tarafını ise burun ve dudak kenarları gibi dar alanlarda, yassı tarafını da alın, göz altı gibi düz bölgelere uygulayabilirsiniz. - Makyaj süngerini ilk kullanımdan önce ve kullanım sıklığına göre haftada 2-3 kez mutlaka sabunla yıkamalı ve iyice durulamalısınız. - Sünger, yapısı gereği ıslandığı zaman kuru haline göre çok daha hassas olur. Bu nedenle, süngerinizin zarar görmemesi için yıkarken veya ıslak kullanırken dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Islak Kullanım - Nemli kullanımda süngerin tamamını mutlaka ıslatmanız gerekmektedir. - Sonrasında bir havlu ya da peçeteye sarıp içinde hiç su kalmayacak şekilde sıkmalısınız. Süngeriniz nemli kullanıma hazır! - Süngerinizi
  • likit ve krem formdaki tüm ürünlerle (kapatıcı, fondöten, allık, aydınlatıcı vs.) kullanabilirsiniz. - Sünger ıslak kullanıldığında, küflenmemesi için kutusuna koyulduğunda kapağı bir süre açık bırakılmalıdır. Kuru Kullanım - Kuru kullanımda, yapı olarak ince ve likit ürünlerde daha güzel sonuçlar alabilirsiniz. - Islatmadan kullandığınız süngerinizi uygulama bittikten sonra sabunla yıkayarak iyice temizlemeyi unutmayınız. Ürün İçeriği: Kauçuk hammaddesi içermez. Ürün Faydaları: - Ürünü emmez. - Kolay uygulama sağlar. - Yüzünüzdeki her bölgeye kolayca ulaşabilen çok fonksiyonlu tasarıma sahiptir. - Kusursuz bir ten makyajı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver