GÜLEÇKÖY Kuru Domates 1 Kg

197 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GÜLEÇKÖY Kuru Domates 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GüleçKöy Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: GÜLEÇKÖY DOĞAL ÜRÜNLER GIDA LOJİSTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0416076299400001 Vergi Kimlik Numarası: 4160762994
    Bu ürün GüleçKöy Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MEVSİMİNDE YETİŞEN DOMATESLER DALINDAN TOPLANARAK YIKANIP AYIKLANIR VE KADINLAR TARAFINDAN TUZLANARAK GÜNEŞTE KURUTULUR GELENEKSEL YÖNTEMLER KULLANILARAK KURUTULAN DOMATESLER ÖZENLE AYIKLANIP KALDIRILIR DOMATES KURUSUNU TÜM ET,SEBZE VE TAVUK YEMEKLERİNDE KULLANABİLİRSİNİZ AYRICA PİZZA GİBİ HAMUR İŞLERİNDE VE MEZE OLARAKDA TÜKETEBİLİRSİNİZ.ÜRETİLEN ÜRÜNÜMÜZ SEZONLUK OLUP YENİ SEZON ÜRÜNÜDÜR.
Geri Bildirim Ver

Güleçköy Domates 1 kg

Her mutfakta yer alan pek çok yemeğin temel bileşeni hiç şüphesiz domatestir. Domates birçok yönüyle sıklıkla tercih edilen bir sebzedir. Sağlıklı beslenmenin ilkeleri arasında sebzeleri mevsiminde tüketmek gelir. Domatesin mevsimi ise yazdır. Bu mevsim dışında tüketilen domateslerin içerisinde çeşitli kimyasallar bulunabilir. Domatesler, yaz dışında da tüketilebilmesi için kurutulur. Bu sayede yaz güneşinde büyüyüp olgunlaşan domatesleri yılın geri kalanında gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Güleçköy Kuru Domates 1 kg TYC00054572305 mevsiminde yetişen domateslerle yapılır. Geleneksel yöntemler kullanılarak kurutulur. Dalından taze olarak toplanan domatesler tuzlanarak kurumaya bırakılır. Bu işlem sırasında herhangi bir kimyasal madde kullanılmaz. Tuz sayesinde ürünün lezzeti ve kalitesi korunur. Vitamin açısından zengin olan bu besin sıklıkla tercih edilir. Bütün öğünlerinizde kullanabileceğiniz bu ürün lezzetiyle de öne çıkar.

  • Zengin vitamin deposu
  • Organik
  • Geniş kullanım alanı

Organik ve Lezzetli Güleçköy Domates 1 kg Özellikleri

Organik ve Lezzetli Güleçköy Domates 1 Kg Özellikleri

Sağlıklı ve organik beslenmede, besinleri mevsimine göre tüketmek önemlidir. Domates yaz mevsiminde yetişen bir sebzedir. Bu yüzden ürünü diğer mevsimlerde tüketebilmek için kurutma tekniğine başvurulur. Tuzlanarak kurutulan domatesler bozulmaz. Bu sayede diğer mevsimlerde de doğal domates tüketebilirsiniz. Güleçköy Kuru Domates 1 kg, vitamin ve mineraller bakımından zengindir. Bu ürün özellikle A ve C vitamini açısından oldukça zengindir. Mükemmel bir magnezyum kaynağıdır. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu magnezyum miktarını rahatça karşılar. Böylece kemik dokusu sağlığını korur. Bedenin enerji üretimine yardımcı olur. Özellikle soğuk kış günlerinde size enerji verir. Bu özelliğiyle sıklıkla tercih edilen bir üründür. Kalp kaslarının çalışmasında rol oynayan önemli mineralleri içerir. Kurutulmasında kullanılan tuz ürüne mükemmel bir lezzet katar. Bu sayede yaptığınız yemeklere farklı bir tat verir. Özenle paketlenerek taze olarak elinize ulaşır.

Zengin Vitaminleriyle Güleçköy Kuru Domates Avantajları

Zengin Vitaminleriyle Güleçköy Kuru Domates Avantajları

Kurutulmadan önce hafifçe tuzlanan domatesler lezzetini korur. Bu ürün, yemeklerin içerisinde kullanıldığı için sıklıkla tercih edilir. Tadı, birçok yemekle uyumludur. Günlük demir ihtiyacının önemli bir kısmını karşılar. Kuru domatesi direkt yemeklerinize katarak tüketebilirsiniz. Bu sayede hazırladığınız yemeklerin lezzetini artırır. Yemekler haricinde kahvaltıda tüketmek de mümkündür. Damak zevkinize göre baharatlar ekleyerek lezzetli bir sos hazırlayabilirsiniz. Ayrıca peynirin ve kızarmış ekmeğin yanına da yakışan bir üründür. Güleçköy Kuru Domates sandviçlerin hazırlanmasında da kullanılır. Sandviçlere mükemmel bir lezzet katar. Besleyici olmasıyla çocuğunuzun için hazırlayacağınız öğünlerin vazgeçilmez bir parçası olur. Ürün lif bakımından zengindir. Bu sayede sindirim sisteminin sağlıklı olmasını sağlar. Uzun süreli tokluk hissi vererek gereksiz kalori alımını engeller. Çeşitli öğünlerde ve yemeklerde kullanılmasıyla size büyük avantaj sağlar.

Sağlıklı ve Doğal Güleçköy Kuru Domates 1 kg Fiyatı

Sağlıklı ve Doğal Güleçköy Kuru Domates 1 Kg Fiyatı

Güleçköy Kuru Domates 1 kg fiyatı ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kuru gıda olduğu için kolaylıkla bozulmaz. Her mevsim tüketilebilir. Tuzlanarak kurutulduğu için içerisindeki vitamin ve mineralleri kaybetmez. Mevsiminde yetişen domateslerle hazırlanır. Bu süreçte içerisine herhangi bir katkı maddesi veya koruyucu madde eklenmez. Tamamen doğal ve organik bir üründür. Bu özelliğiyle oldukça sağlıklı bir besin olarak karşınıza çıkar. 1 kg kuru domates, zengin bir vitamin kaynağıdır. Bu ürün, günlük almanız gereken A ve C vitamini miktarını rahatça karşılar. Bu da bağışıklık sisteminizin ve görme yetinizin gelişmesini sağlar. Kurutulmasında kullanılan tuz tadına lezzet katar. Bu sayede tüm et, sebze ve tavuk yemeklerinde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda pizza gibi hamur işlerine de yakışır. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Güleçköy Kuru Domates 1 kg yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Çeşitli kullanım alanlarıyla öne çıkan bu sağlıklı ürüne Trendyol’dan indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.