Gündoğdu Dil Peynir 1000g

580,90 TL
(580,90 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gündoğdu Dil Peynir 1000g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lezzetarayanlara Satıcı Ünvanı: GND SÜT ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396086292000001 Vergi Kimlik Numarası: 3960862920
    Bu ürün Lezzetarayanlara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Gündoğdu Dil Peynir 1000 gr

Dil peyniri, başta Kars ve Erzurum olmak üzere çeşitli Doğu illerinde sütün işlenmesiyle üretilir. Taze sütten yapılan Gündoğdu dil peynir 1000 g tel tel ayrılan yumuşak yapısı ve süt aroması ile müşterilerin beğenisini kazanır. Ayrıca düşük tuz oranına sahip olması tuz tüketmeyen müşteriler için bir avantaj oluşturur. Sütte bulunan mineral ve vitaminleri içermesi sebebiyle sağlığa faydalıdır. Az tuz oranına sahip olan bu peynirin paketinin açıldıktan sonra kısa bir süre içinde tüketilmesi tavsiye edilir. Ayrıca ürünü hava alan bir ortamda saklayarak çabuk bozulmasının önüne geçebilirsiniz. Kremsi kıvama ve kolay eriyen yapıya sahip bu ürünü kahvaltının yanı sıra börek ve poğaça gibi hamur işlerinde de kullanabilirsiniz. Gündoğdu dil peyniri ile yemeklerinize ve kahvaltı sofralarınıza lezzet katabilirsiniz.

  • Yumuşak kıvam
  • Az tuzlu yapı
  • Yüksek besin değeri

Yumuşak Kıvamlı Gündoğdu Dil Peynir 1000 g Özellikleri

Yumuşak Kıvamlı Gündoğdu Dil Peynir 1000 g Özellikleri

Tam yağlı olan bu peynir çeşidi tel tel ayrılabilen bir yapıya sahiptir. Tam yağlı olması besin değerini arttırır. Yumuşak kıvamlı olması ve az tuzlu yapısı ile özellikle çok tuz tüketmemeye dikkat eden kişiler ile çocuklar tarafından rahatça tüketilebilir. Yüksek besin değerine ve kullanım çeşitliliğine sahip bu ürünü kahvaltılarınızda ve yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Dil peyniri hem az tuzlu hem de taze olması sebebiyle uzun süre saklayabileceğiniz bir besin değildir. Bu sebeple paketini açtıktan sonra çok bekletmeden tüketmeniz önerilir. 1 kg ağırlığındaki bu ürün, plastik ambalajın içinde bulunur. Gündoğdu dil peynir 1000 g kullananlar peynirin lezzetini oldukça beğenir. Yerken süt aromasını yoğun bir şekilde hissedeceğiniz bu peynir, kahvaltı sofralarının olmazsa olmaz besinlerinden biri haline gelir. Doğal ve kaliteli sütten üretilen peyniri, yemeklerinize lezzet katmak için de kullanabilirsiniz.

Az Tuzlu Gündoğdu Dil Peynir 1000 g Yorumları

Az Tuzlu Gündoğdu Dil Peynir 1000 g Yorumları

Yöresel bir peynir türü olan dil peynirini her yaştan birey severek tüketir. Genellikle inek sütü veya koyun sütünden üretilir. Düşük tuz oranı sebebiyle diyet yapan kişilerin tercih edebileceği bu ürün içerdiği yüksek kalsiyum ile kemik gelişimine katkıda bulunur. Lifli yapısı ile bağırsakların çalışmasına destek veren bu ürün makarna ve salatalara eklenmesinin yanı sıra tatlı yapımında da kullanılır. Erime özelliği sayesinde pizza, tost, kuymak ve künefe yapımına uygundur. Kahvaltılarda kızartarak da tüketebileceğiniz bu ürün, protein ihtiyacınızı destekler. Sütlü aroması sayesinde her türlü yemeğe uyum sağlayarak lezzet katar. Hem doyurucu hem de besleyici olması ile sıklıkla tercih edilir. Taze sütten üretilen bu gıda sofralarınızın vazgeçilmezi olabilir. Pek çok tarfite kullanılabilen Gündoğdu dil peynir 1000 g yorumları ile ürün hakkında detaylı bilgi edinebilir, müşteri deneyimlerine ulaşabilirsiniz.

Yüksek Besin Değeri ile Gündoğdu Dil Peynir 1000 g Fiyatı

Yüksek Besin Değeri ile Gündoğdu Dil Peynir 1000 g Fiyatı

Mutfaklarda kendine geniş bir kullanım alanı bulan bu ürün elde edilirken ilk olarak taze süt kaynatılır. Daha sonra soğumaya bırakılan süte peynir mayası eklenir ve dinlendirilir. Bu esnada peynir mayalanmış olur. Dinlendirme sırasında oluşan pıhtıların bıçakla kesilmesiyle oluşan peynir parçaları kalıplara dökülür. Suyunu süzen peynir tuzlandıktan sonra haşlanarak hamur kıvamını alır. Bu kıvamdaki peynir, buzdolabında bekletilir ve kullanıma hazır hale gelmiş olur. Ürünlerin yerleştirildiği paketler ısı yalıtımlı ve termaldir. Maske ve eldiven kullanılarak paketlenen peynirlerin altında özel buz bulunur. Hava kanallı buz ayırıcı sayesinde buzların peynirlere temas etmesi engellenir ve peynirler steril şartlarda muhafaza edilmiş olur. Kahvaltınızda bu ürünü kullanarak lezzetli tostlar hazırlayabilir, mutfakta harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Gündoğdu dil peynir 1000 g fiyatını Trendyol’dan öğrenebilir, bu besleyici ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz.