Hayfene Kinoa - 1 Kg

390,74 TL
(390,74 TL / kg)
Çok Al, Az Öde!
1 x  390,74 TL
%10 indirim
2 x  351,67 TL
703,33 TL
%15 indirim
3 x  332,13 TL
996,39 TL
%20 indirim
4 x  312,59 TL
1.250,37 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Kinoa - 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı Kinoa Diğer İsimleriQuinoa, Kuinoa, İnca Bulguru, İnka Bulguru Menşei Peru İngilizce AdıQuinoa Botanik AdıChenopodium quinoa Kinoa Nedir? Kinoa, Güney Amerika’nın Chenopodium Quinoa bitkisinin tohumlarından elde edilen bir tahıl çeşididir. Kinoanın yoğun olarak yetiştirildiği bölgeler Kolombiya, Arjantin, Peru, Bolivya, Şili ve Ekvador’dur. Kinoanın siyah, beyaz, kırmızı ve karışık çeşitleri bulunur. Kinoanın içeriğinde protein, lif, fosfor, magnezyum, manganez ve vitaminler bulunur. Kinoayı diğer tahıllardan ayıran en önemli özellik yüksek protein oranına sahip olmasıdır. Kinoanın son dönemlerde popüler olmasının sebebi sindiriminin kolay olması ve uzun süre tokluk sağlayabilmesidir. Kinoa Nerelerde Kullanılır? Kinoa, glutensiz bir tahıl olması sebebiyle çölyak hastalarının yemek listesinde sıkça kullanabileceği bir tahıldır. Kinoayı
  • çorbalarda, güveçlerde, dolmalarda, ekmeklerde, takolarda, köftelerde, salatalarda, pilav ve makarna olarak, pizzalarda, kek ve kurabiyelerde, tatlılarda, kahvaltılık yulaf lapasında, sebze yemeklerinde, atıştırmalık barlarda, kısır yapımında, kahvaltı lapasında kullanabilirsiniz. Kinoa Nasıl Kullanılır? Kinoa genellikle bazı işlemlerden geçirilerek tüketilen bir tahıl çeşididir. Nasıl pişirilir merak ediyorsanız
  • tıpkı pilav yapar gibi su veya süt ile pişirilebilir veya suda haşlanabilir. Pişen kinoaların boyutları büyümeye başlar. Kinoayı öğüterek unlu mamullerin yapımında da kullanabilirsiniz. Favori Tariflerimiz ? Kinoalı Kısır, ? Kinoalı Fit Sütlaç, ? Kinoalı Kakaolu Kek. Somonlu Yeşil Salata Malzemeler: ? 100 gr somon, ? 1 avokado, ? 1 adet göbek marul, ? 1 demet maydanoz, ? 1 demet dereotu, ? 1 demet nane, ? 3 yemek kaşığı zeytinyağı, ? 1 su bardağı haşlanmış kinoa, ? 1 yemek kaşığı nar ekşisi, ? 1 adet limon, ? Tuz, ? Karabiber. Yapılışı: ? Somonlar dilimlenir, karabiber ve tuz ile karıştırılır. ? Somonların üzerine limon dilimleri konulup üstü kapatılarak buzdolabında dinlendirilir. ? Marul, dereotu, nane, maydanoz ince ince doğranır. ? Avokadolar küp doğranır ve kinoayla birlikte yeşilliklere eklenir. ? Yağsız tava ocakta ısıtılır ve somonların her tarafı 1 dakika pişirilir. ? Bir kasede limon, zeytinyağı, nar ekşisi ve tuz karıştırılır. ? Somonlar parçalanarak yeşilliklere eklenir. ? Soslarda eklenerek tüm malzemeler karıştırılır. Genel Bilgi Kinoa, anavatanı Güney Amerika olan glutensiz bir tahıl çeşididir. Zengin içerikli bir besin olan kinoanın sağlık için birçok faydası bulunur. Diğer tahıl çeşitlerinden farklı olarak yüksek oranda protein içeren bir tahıldır. Kinoayı özellikle çölyak hastaları sıklıkla kullanılabilirler. Kinoayı çorbalara, güveçlere, dolmalara, ekmeklere, keklere, kurabiyelere, tatlılara, sebze yemeklerine, balık yemeklerine, kahvaltılık lapalara ekleyerek kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver