Herbalife Kilo Kontrol Set 11

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Herbalife Kilo Kontrol Set 11

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 10 GÜNLÜK FİT MARATON LARDA 8 YARIŞMACI 1 KAPTAN İLE KURDUĞUMUZ TAKIMDA SİZLERİ NELER BEKLİYOR? -ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK -ÖĞÜN ÖNERİLERİ -BESLENME EĞİTİMLERİDE -BOL ÖDÜLLÜ -SÜRPRİZLİ -EVDE KİLO VERME YARIŞMASI HAZIRSAN ŞİMDİ ÜRÜNLERİNİN SİPARİŞİNİ ONLİNE OLUŞTUR,10 GÜNDE NELER KAZANACAKSIN BERABER BAKALIM. HERBALİFE SETLER Yeniden başlamak için hazır mısın Yeni yolculuğunuzda size yardımcı olacak birçok avantajlı bilgiyi buradan paylaşıyoruz. Kendinizi biraz gergin yorgun hissediyor olabilirsiniz. Herbalife setler sizin için yeni bir başlangıç için adresi oldu. Tek başına olmanız sizin için belki stresi en yüksek seviyeye getirdi. Aslında bedenimiz bizim için çalışıyor. Sadece stresi azaltmak için birkaç temel bilgiyi paylaşmak istiyoruz. Birlikte biraz stresi azaltmanın kimseye zararı olmaz. Herbalife nasıl kullanılır bu bile sizi geriyordu değil mi? Merak etmeyin şayet kilo aşağı seti ile başlıyor isek 2 öğün herbalife,1 öğün normal yemek. Kilo yukarı seti ile günde üç defa yemek, günde üç defa herbalife ile başlıyoruz . Koruma yapmak için günde 2 defa yemek,1 kez herbalife bu kadar basit. Gelelim asıl meseleye biz herbalife zayıflatır mı sorularından önce kendinizi rahat ettirmeniz istiyoruz. Doğrusunu söylemek gerekirse kilo verme, kilo almak ya da kilosunu korumak isteyen insanlar için stres ne kadar geçerli ise siz de yeni başlıyorsunuz. Sizin için de geçerli bir stres kavramı var. Bu stresi dışarıdan ve içeriden tetikleyen ne varsa onları birlikte gözden geçirelim istiyoruz. Beslenme ile kendine odaklan Günümüzde insanların odaklanma, dikkat problemleri hat safhaya yükselmiş durumda. Bu biraz da bizim yediğimiz içtiğimiz gıdalar ile alakalı bir durum olsa gerek. Metabolizmanın kalbi bağırsaklardır. Bağışıklık sistemi büyük karmaşa getiren gıdaları pek haz etmez. Haliyle bu durum stresi yükseltir. Sabahları yataktan yorgun bir şekilde uyanmak insanın bütün gününü mahvetmesine yetecek kadar bir stres kaynağı oluşturuyor. Akşam yediklerimiz sabahları ve gün boyunca vücudumuzda gezmeye devam eder. Gelişmelerin dışında kalmak kendine odaklanmak gerekiyor. Dışarıda bir hayat var bu sizin yansımanız. Stres aynı zamanda daha fazla yemek ve içinde bulunduğu gerginliği azaltmak için yemek krizlerine doğru insanı götürür. Doğru gıdalar ile yola çıkmak gün boyu enerjimizi yükseltmek ve odak noktanızı bulmak için size yardımcı olabilir. Strese karşı verdiğimiz tepkiler bütünüyle beslenmeniz ile yakından ilişkilidir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Karışık
  • Form Karışık
  • Paket İçeriği 1+
  • Set İçerik Adeti Çoklu
Geri Bildirim Ver