HiPet Köpek Kuru Şampuan

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HiPet Köpek Kuru Şampuan

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Günlük evcil hayvan banyonuz bir korku mu? Artık değil! Suya girmeyi sevmeyen köpek ve kediler için özel olarak üretilmiş kuru şampuanımız sayesinde sizde sevimli dostunuzun tüylerini hızlı ve sorunsuz şekilde temizleyebilecek, kürklerinde harika bir koku ve parlaklık sağlayabileceksiniz. HiPet Kuru Şampuan, içeriğinde bulunan cadı fındığı ve hindistan cevizi yağı gibi organik yağlar sayesinde tüy dökülmesini azaltarak hem sizi hem de patili dostunuzu mutlu edecek. HiPet olarak biz sevimli dostlarınızın mutluluğu ve sağlığı için en iyi pet ürünlerini üretmeye gayret ediyoruz. HiPet Köpek Kuru Şampuan nasıl kullanılır, evcil hayvan bakımı nasıl yapılır? Kuru şampuan köpüğünüzü elinize sıkın. Temizlemek istediğiniz bölgeye masaj hareketleriyle uygulayın. HiPet Kedi Kuru Şampuan nasıl kullanılır, evcil hayvan bakımı nasıl yapılır? Kuru şampuan köpüğünüzü elinize sıkın. Temizlemek istediğiniz bölgeye masaj hareketleriyle uygulayın. HiPet Evcil Hayvan Kuru Şampuan nasıl kullanılır, evcil hayvan bakımı nasıl yapılır? Kuru şampuan köpüğünüzü elinize sıkın. Temizlemek istediğiniz bölgeye masaj hareketleriyle uygulayın.
Geri Bildirim Ver

HiPet TYC00405254792 Kuru Köpek Şampuan

Hipet köpek kuru şampuan, suya girmeyi sevmeyen evcil dostlarınız için uygundur. Ürün, dostlarınızın deri sağlığını koruduğu için sıklıkla tercih edilir. Köpekler için özel olarak üretilen şampuanı talimatlara uygun bir şekilde kullanabilirsiniz. Özellikle suya girmekten hoşlanmayan evcil hayvanların ilk tercihi olan şampuan, sağlıklı bir deriye sahip olmalarını sağlar. İdeal boyuta sahip olan şampuan doğal içerikli olduğu için dostlarınızın cildinde hasara yol açmadan kullanılabilir. Bununla birlikte istediğiniz yerde evcil dostlarınızı rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Kullanışlı yapısı sayesinde sizin ve köpeğinizin rahat etmesini sağlayacak bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Hipet köpek kuru şampuanı köpeklerin vücut sağlığını koruduğu için de sıklıkla tercih edilir. Ürünün diğer özellikleri ise şunlardır;

  • Boyut: 150 ml
  • Bitkisel ürünlerden elde edilir.
  • Ürün, dermatolojik olarak test edilmiştir.

Hipet Köpek Kuru Şampuanın İçeriği Nasıldır?

Hipet Köpek Kuru Şampuanın İçeriği Nasıldır?

Hipet köpek 150 ml kuru şampuanı, doğal içeriğe sahip olduğu için evcil dostlarınızın güvenle kullanmasına yardımcı olur. Ürünün içinde köpeklerin tüylerinin sağlığına iyi gelecekler bileşenler bulunur. Şampuanın içinde bulunan cadı fındığı yağı, tüylerin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Bu sayede suya ihtiyaç kalmadan kuru şampuan sayesinde köpeğinizi temizleyebilirsiniz. Şampuanın içinde bulunan hindistan cevizi yağı, tüyleri nemlendirerek parlak bir görünüm kazanmalarını sağlar. Bahsi geçen içerik sayesinde de köpeğinizin tüyleri kuru ve yıpranmış bir şekilde görünmez. Hipet köpek kuru şampuanının içinde bulunan aloe vera ise tüylerin besleyip dökülmelerini engellediği için hem köpeğinizin sağlığı hem de ev temizliği adına önemli bir içeriktir. Bununla birlikte kuru şampuanın içinde lavanta yağı da mevcuttur. Lavanta yağı ise köpeğinizin tüylerinde temiz bir koku oluşmasına olanak tanır.

Hipet 150 Ml Köpek Şampuan Nasıl Kullanılır?

Hipet köpek parabensiz kuru şampuan, ilk kullanımdan itibaren temiz ve bakımlı görünmelerine imkân tanır. Ürünün kaliteli ve kullanışlı yapısı sayesinde hayvanlarınızın bakım ihtiyacını kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Son derece rahat bir kullanıma sahip olan ürün, suya ihtiyaç duymaz. Sevimli dostlarınızın deri ve tüylerini derinlemesine temizlemek için tercih edebileceğiniz şampuandan öncelikle bir miktar sıkarak başlayabilirsiniz. Su olmadan köpüren ürünü elinizle evcil dostunuza uygulayabilirsiniz. İçinde paraben bulunmayan şampuanı kullanırken köpeğinizin gözüne gelmemesine dikkat etmelisiniz. Şampuanı, köpeğin başından kuyruğuna doğru tüm tüylerin üzerine masaj yaparak uygulamanız gerekiyor. Uygulama işlemi bittikten sonra kuru bir kağıt havlu ya da bez yardımıyla kalan şampuanı alabilirsiniz. Evcil hayvanların sağlığı üzerinde faydalı olan Hipet köpek kuru şampuanı ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda tekrar kullanabilirsiniz.

Hipet Parabensiz Köpek Kuru Şampuan Avantajları Nelerdir?

Hipet köpek kuru şampuan pek çok avantaja sahiptir. Ürün, suya girmeyi sevmeyen evcil hayvanların tüylerinin temizlenmesine, parlamasına ve güzel kokmasına imkân tanır. Ayrıca şampuan, köpeklerin tüylerinde parlaklık da sağlar. Ürünü kullandığınız andan itibaren köpeklerin tüy dökme sorununun önüne de geçebilirsiniz. Bahsi geçen kuru şampuan, köpeklerin tüy sağlığını için tüm desteği sağlar. Birbirinden yararlı olanaklar sunan Hipet köpek kuru şampuan fiyatı da son derece uygundur. Bu sayede kuru şampuan evcil hayvan besleyen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürünü sizden önce kullanmış kişilerin deneyimlerinden faydalanmak için Hipet köpek kuru şampuan yorumlarına göz atabilirsiniz. Evcil dostlarınızın deri ve tüy sağlığı üzerinde etkili olan bu ürünü kullanmak için platform üzerinden Hipet köpek kuru şampuanı siparişini kısa birkaç işlemle sipariş edebilirsiniz.