House Pratik Kandela Hareket Sensörlü Led Lamba

359 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

House Pratik Kandela Hareket Sensörlü Led Lamba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Biga Home Satıcı Ünvanı: BİRGÜL DERE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2920992600
    Bu ürün Biga Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ HP06 Hareket Sensörlü Led Gece Lambası Şarj Kablosu Metal Plaka Kullanım Kılavuzu NASIL SABİTLEYEBİLİRİM Kutu içerisinden çıkan çift taraflı yapışkan pedli levhayı sabitlemek istediğiniz noktaya yapıştırın. Cihazın arkasında bu levhaya yapışmasını sağlayan mıknatıslar bulunmaktadır. Bu şekilde sabitleyebilirsiniz. TEMEL BİLGİLER VE TEKNİK ÖZELLİKLER Lümen değeri: 23 Lamba led sayısı: 8 Şarj girişi: 3.7V MicroUSB Batarya kapasitesi: 500mah Kullanım süresi: 5 saate kadar Akım gücü: 60ma Algılama mesafesi: 2-3m Ampul Tipi: LED Işık rengi: Sarı Algılama açısı: 150° Aydınlatma şiddeti: 5-151lux Otomatik mod süresi: 20-25S Malzeme: ABS + PC Renk: Beyaz Ürün boyutu: 85x85x21mm Ürün ağırlığı: 45 gr NASIL ŞARJ EDEBİLİRİM Cihaz içerinden çıkan Mikro USB kablosu ile USB girişli adaptör veya bilgisayarınızın USB girişinden şarj edebilirsiniz. Ortalama şarj süresi 1 saattir. Cihaz şarj olurken kırmızı ışık yanar, şarjı dolduğunda kırmızı ışık söner. NASIL KULLANABİLİRİM Cihazın üzerinde mod anahtarı bulunmaktadır. Cihaz 3 moda sahiptir. Bu modalar kapalı/ açık/ otomatiktir. Cihaz otomatik moda alındığında, üzerinde bulunan sensör 150 derecelik bir alan içerisinde 2-3 metreye kadar bir hareket algıladığında yanmaya başlar. Otomatik modun açık kalma süresi hareket algıladıktan sonra 20-25 saniyedir. Açık modunda ise cihaz ortlama 5 saat çalışmaktadır. CİHAZINIZIN KULLANMA ÖMRÜ VE GARANTİ SÜRESİ Aşagıdaki bilgiler sadece Türkiye için geçerlidir. * Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır. * AEEE’ye uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar Tek Ebat
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver