IKEA Enudden Askı Kapı Arkası Askılık Elbise Askısı

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
400 TL'ye %6 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Enudden Askı Kapı Arkası Askılık Elbise Askısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NG Dijital Mağazacılık Satıcı Ünvanı: NEBAHAT GÜLSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2418144901400001 Vergi Kimlik Numarası: 4210189071
    Bu ürün NG Dijital Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İkea ENUDDEN Kapı Arkası Askılık Malzeme Metal parçalar/ Topuz: Çelik, Epoksi/polyester tozu kaplama Plastik parçalar: EVA plastik Ebatlar Genişlik: 35 cm Yükseklik: 13 cm Çizilme önleyici kaplama kapağın korunmasını sağlar. Kullanım alanını artırmak için kapının üst kenarına asılabilir.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Parça Sayısı 11-20
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ikea Enudden Askı Kapı Arkası Askılık Elbise Askısı

Ev, ofis veya başka mekanlarda hayatı kolaylaştıracak pratik aksesuarlara ihtiyaç duyulur. Ikea kapı arkası askılık hayatı kolaylaştıran aksesuarlardan bir tanesidir. Kullanışlı ve pratik olan kapı arkası askılık oldukça fazla beğeni toplar. Kapı arkası askılığı tasarımı sayesinde ister kapıya isterseniz de duvara monte edebilirsiniz. Kullanım biçimine göre karar verip kolayca uygulayabilirsiniz. Kullanışlı bir yardımcı olması ve şık görüntüsüyle istediğiniz mekanda kolaylıkla kullanabileceğiniz bu ürün sizi her anlamda mutlu eder. Ürünün tasarımında kullanılan demir materyal uzun süreli bir kullanım sağlar. Modelin fazla büyük olmayan yapısı istediğiniz yere monte etmeden de yerleştirmenizi sağlar. Modelin sahip olduğu çizilme önleyici kaplama özellik sayesinde kullanım alanının korunmasını sağlar. Aynı zamanda ürün 35 cm genişliğe sahip olduğu için küçük alanlarda da kullanabilirsiniz.

  • İşlevsel tasarım
  • Pratik kullanım
  • Dayanıklı materyal

Ikea Enudden Kapı Arkası Askılık Özellikleri

Ikea Enudden Kapı Arkası Askılık Özellikleri

Rahat bir kullanım özelliği sunan ürün, aynı zamanda pratiktir. Ev ve iş yeri dekorasyonlarında pratik ürünler her zaman ön plana çıkar. Ikea Enudden kapı arkası askılık çeşitli monteleme özellikleri sayesinde kullanışlıdır. Ürün, duvara monte edilecek şekilde tasarlanır. Aynı zamanda monteleme işlemi yapmak istemeyenler için kapı üzerine asılabilecek şekilde bir yapısı vardır. Ürün boyutları her mekanda kullanılabilecek şekildedir. Kapı askısı 35 cm genişliğe ve 13 cm yüksekliğe sahiptir. Bu ölçülerdeki ürün büyük olmayan boyutlarıyla istediğiniz alanda kolaylıkla kullanılabilir. Ürün tasarımında bulunan çelik ve epoksi topuzlar eşyaların veya asmak istediğiniz kıyafetin kolayca asılmasını sağlar. Modelin tasarımında kullanılan topuzlar astığınız eşyaların kaymasını engelleyerek sizi her anlamda memnun eder. Şık tasarımı istediğiniz yüzeyde kullanımını kolaylaştırır. Kullanılan alanı düzenlemeye yarayan bir üründür.

Pratik Ikea Enudden Kapı Askısı Avantajları

Pratik Ikea Enudden Kapı Askısı Avantajları

Evde ve işyerinde hızlıca asmak istediğiniz pantolon, gömlek veya havlu gibi birçok kıyafetiniz ya da aksesuarınız olabilir. Ikea Enudden sayesinde pratik bir şekilde kıyafetlerinizi katlamak veya yer değiştirmek zorunda kalmadan asabilirsiniz. Aynı zamanda banyo veya tuvalet kullanımlarında ürün sayesinde havlularınızı kolayca asabilirsiniz. Ürün pratik bir yaşam kolaylığı sunar. Ikea Enudden kapı askısı kapı arkasına asılabilme özelliği sayesinde duvarlarınızda yer kaplamadan kolayca kullanılabilir. Kapıya veya duvara zarar vermeyecek şekilde tasarlanan model, metal olduğundan uzun ömürlü kullanım sunar. Ürün kullanım kolaylığı ve pratiklik sunmasının yanında aynı zamanda şık bir tasarıma sahiptir. Ürünün kullanışlı tasarımı evinizin veya ofisinizin düzenine oldukça fazla yardımcı olur. Kullanışlı olmasının yanında şık bir görünüme sahip olan ürün, ofisinizde veya evinizde konforlu kullanım için uygundur.

Hayatınızı Kolaylaştıran Ikea Enudden Kapı Askısı Fiyatı

Hayatınızı Kolaylaştıran Ikea Enudden Kapı Askısı Fiyatı

Ikea Enudden kapı askısı fiyatı performansıyla ve kullanım kolaylığı ile karşılaştırıldığında oldukça başarılıdır. Ürün fiyatı pratik tasarımı ve kaliteli materyalleri göz önünde bulundurularak sizin için avantajlı olacak şekilde belirlenir. Ürün her alanda yer kaplamadan monte edilme ve yerleştirme özelliğine sahiptir. Kapı arkasına asılabilen tasarımı sayesinde kullanıma hazır halde bulunur. Ikea Enudden kapı askısı yorumları incelendiğinde ürünün pratik kullanımı olduğu kadar estetik tasarımı ile ilgili paylaşımlar da görebilirsiniz. Şık tasarıma sahip bu ürün iç ve dış olmak üzere istediğiniz mekanda kullanılabilir. Modelin monte edilme ve kapı arkasına takılma özelliği size konforlu bir kullanım sağlar. Ürünün çizilme önleyici kaplaması sizi her anlamda mutlu eder. Ikea kapı askısı şık görüntüsü ile öne çıkar. Kapı askısına ihtiyaç duyduğunuzda Trendyol üzerinden avantajlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.