İnkılap Kitabevi Benden Ne Olur

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
186,75 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
186,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
204,86 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İnkılap Kitabevi Benden Ne Olur

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: APERATİF KİTAP YAYIN Satıcı Ünvanı: APERATİF KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071051478800001 Vergi Kimlik Numarası: 0710514788
    Bu ürün APERATİF KİTAP YAYIN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benden Ne Olur Aslı T. Kızmaz / İnkılap Kitabevi Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 184
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,7 x 21,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9789751039583
  • Yazar: Aslı T. Kızmaz
  • "Markaların durmadan inanılmaz büyük işler başarmış kadınların hikâyelerini paylaşmalarını anlamıyorum. Onları kendi hayatıma davet etmek istiyorum. Bir rimelin daha çok satılması için verdiğim emeği görseniz adıma şarkılar yazar beni "işte kadının gücü" isimli reklam filmlerinize konu edersiniz. Ama varsa yoksa beyin cerrahları sporcular bir de şarkıcılar." Aslı T. Kızmaz hayatının bir bölümünü "Benden ne olur?" sorusuyla geçiren gözü kara bir kadının her satırında şaşırtan hikâyesini anlatıyor. Aşk eğlence ve çalışma hayatının her adımını aktaran gelgitlerle bezenmiş bir romanla karşı karşıyasınız. Aslı T. Kızmaz'dan eğlenceli ve muzip ama aynı zamanda ne olacağını asla kestiremeyeceğiniz sürprizli leziz bir roman...

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Aslı T. Kızmaz
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Benden Ne Olur - Aslı T. Kızmaz | İnkılap Kitabevi

Kitaplar, okudukça insanı mutlu eden, başka hayatları, başka bakış açılarını görmenizi sağlayan ürünlerdir. Okumak, günlük sıkıntılardan biraz olsun uzaklaşmayı ve bilgilenmeyi sağlar. Kitap okuyan kişi, yeni şeyler öğrenir, yeni yerler ve hayatlar keşfeder. Bu kitaplardan biri olan Benden Ne Olur isimli kitap, hayatını arayışla geçirmekte olan bir kadını anlatır ve sizin farklı bir hayatı keşfetmenizi sağlar. Benden Ne Olur okuyarak ana karakterle kendinizi özdeşleştirebilir ve kendinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz. Arayışta olan bir kadını okumak sizi de kendinizi aramaya yönlendirebilir. Benden Ne Olur masal gibi, kendini kolaylıkla okutan, kadının tek başına da güçlü olabileceğini anlatan bir eserdir. Hayata atılmaya hazırlanan genç kızlar kadar hayatla boğuşan yetişkin kadınlara da ilham verici ögeler barındırır.

  • Kitap 13.7 x 21.5 cm ölçülerine sahiptir.
  • 186 sayfadan oluşur.
  • İlk basımı İnkilap Kitabevi tarafından 2019 yılında çıkarılmıştır.

Konusu İlginizi Çekecek Bir Roman: Benden Ne Olur

Konusu İlginizi Çekecek Bir Roman: Benden Ne Olur

Benden Ne Olur Aslı T. Kızmaz tarafından yazılmıştır ve akıcı öyküsüyle size kendini kolayca okutabilir. Benden Ne Olur konusu, toplumun kendine uygun gördüğü rolleri kabul etmeyerek, kendi yolunu çizmeye çalışan bir kadının hikayesidir. Kitapta kendisine soru soran ve buna cevap arayan bir kadın bulunur. Soru, kitabın adı olarak karşınıza çıkar. Benden Ne Olur kitabı herkesin doğru kabul ettiği ve çocukluktan sonra öğretilmiş olduğundan dışına çıkılamayan sınırları ortaya koyar. İyi bir eş bulmak, iyi bir iş bulmak gibi çevrenin beklentisi olan birçok şey, roman sayfalarında karşınıza çıkar. Benden Ne Olur hikayesi ile sizi etkisi altına alarak, merak uyandıracak bir romandır. Topluma karşı kendine ondan ne olacağı sorusunu sormaya devam eden kadının aşk, iş, eğlence hayatını okurken, tahmin edemeyeceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Benden Ne Olur Kitap Yorumu

Benden Ne Olur Kitap Yorumu

Kitaplar iç dünyanıza, kelime bilginize, bakış açınıza olumlu katkıda bulunur. Kitabın sayfa sayısı, dilinin akıcılığı, konusu gibi özellikleri okumanızı kolaylaştırabilir. Benden Ne Olur kaç sayfa, kitabın yazarı kim, kitabın çıkarıldığı yayınevi hangisi gibi birçok sorunun cevabını yorumlarda bulabilirsiniz. Benden Ne Olur kitap yorumu, eseri sizden önce okuyan kişilerin fikirlerini ve değerlendirmeleri içerir. Kitabın konusunu, beğenilen sözlerini ve özellikle okuyucuların nerelerde etkilendiklerini öğrenebilir, kitapla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Benden Ne Olur İnkilap Kitabevi tarafından basılı bir roman olarak karşınıza çıkar. Sertab Bal isimli hayalperest ve neşe dolu bir kadının, zaman zaman karamsar bir yapıya bürünerek 35 yaşına kadar yaşadıklarını ve o yaşa nasıl geldiğini aktarır. Öz güven eksikliği yaşayan kadınların kendi kendini motive etmesi ile ilgili tüyolar veren yazar, hikaye içinde farklı örgüsüyle ufkunuzu açacak özel bir hikaye anlatır.

Çağdaş ve Güncel Bir Roman Uygun Fiyatlarla

Çağdaş ve Güncel Bir Roman Uygun Fiyatlarla

Kitap okumayı seven müşteriler için içerik kalitesi kadar fiyatları da önemlidir. Konusu beğenilen kitap incelenir ve sipariş oluşturulur. Benden Ne Olur satın almak istediğiniz kitap ise farklı satıcılar tarafından sunulan fiyatları inceleyebilirsiniz. Kendi bütçenize uygun olması için indirim ve kampanyaları takip edebilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da sevdiklerinize bu kitabı hediye alarak, onları mutlu edebilirsiniz. Kitapların konusu ilgi çektiğinde, kitaba yönelik merak artar ve zaman ayırmak kolaylaşır. Benden Ne Olur romanı da konusuyla ilgi çektiğinden film olması için çalışılmıştır. Kendi kafanızda kurguladığınız karakterlerle filmdeki kişileri karşılaştırarak kaçırdığınız detayları yakalayabilirsiniz. Çağdaş Türk edebiyatında güncel bir eser olan kitabı avantajlı fiyatlarla temin ederek kendi iç dünyanızda farklı bir yolculuğa çıkabilirsiniz.