İnkılap Kitabevi Dahi Diktatör

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
152,45 TL
Kurumsal Fatura
123,65 TL
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,82 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İnkılap Kitabevi Dahi Diktatör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İhtiyaç Odası Satıcı Ünvanı: CEM ALİ KOCAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5671122443
    Bu ürün İhtiyaç Odası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Atatürk hâlâ önemli mi bizim için? Çok önemli. Peki, akil bizim için önemli mi, aklimizi kullanmak zorunda miyiz? Buna verilecek cevaptan, Atatürk ün bugün bizimle ilgili olup olmadigi, onun adini hatirlayip hatirlamamiz, onun yaptiklarindan ders alip almamamiz gerektigi ortaya çikacaktir. Atatürk bize aklin neler yapabilecegini göstermistir. Bunun mümkün oldugunu göstermis
  • ama, Ben böyle diyorum, böyle yapin, dememistir. Bilakis, Ben hiçbir sey söylemiyorum, sadece aklinizi rehber edinin, demistir. Yaptigi bütün inkilâplarin gayesi de aklin rehberliginde Türkiye Cumhuriyeti halkini tamamen çaga uygun, bütün mana ve biçimiyle uygar bir toplum haline dönüstürmektir. Atatürk bir diktatör mü, degil mi? Son yillarda yazilmis en iddiali Atatürk kitabi olmaya aday bu eserde bu ve daha birçok sorunun cevabini bulacaksiniz. Ürün Adı: Dahi Diktatör Ürün Kodu: 9789751038678 Basım Yılı: 2018.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: A.M. Celal Şengör Sipariş verilen ürünler en geç 2-3 gün içerisinde kargoya verilir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Tarihi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İnkılap Kitabevi Dahi Diktatör

Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye’de cumhuriyetin kurucusu, Türk bir asker ve devlet adamıdır. Celal Şengör ise Türk akademisyen ve jeologdur. Celal Şengör, İnkılap Kitabevi Dahi Diktatör kitabını yazarak Atatürk’ü ve ülke için yaptıklarını kendi cümleleri ile anlatır. Akıcı bir şekilde ilerleyen kitap okuyucuları her anlamda memnun eder. Atatürk ile ilgili bilgi sahibi olmak, ülke içinde yaşanan olayları gerçek bir dille okumak için bu kitabı tercih edebilirsiniz. Tarihe ilgisi olan okuyucular bu kitabı sıklıkla tercih eder. Türkiye ve çevresinde gelişen tarihi olaylarla ilgili bilgi verir. Celal Şengör’ün kullandığı üslup ve dikkat çekici cümleler kitabı keyifle okumanızı sağlar. Hem Atatürk ile ilgili gerçek bilgilere ulaşmak hem de kitap okuyarak kaliteli vakit geçirmek için bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Tarihi, gerçek konular
  • Mustafa Kemal Atatürk biyografisi

Gurur Veren Hikayesi ile Celal Şengör Kitabı

Gurur Veren Hikayesi ile Celal Şengör Kitabı

Mustafa Kemal Atatürk, yaptıkları ile tüm dünyada adından söz ettiren başarılı bir Türk asker ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusudur. Atatürk’ün cumhuriyeti nasıl kurduğu ve kazandığı savaşlar pek çok kişi tarafından merak edilir. Söylediği her söz ülke çapında pek çok insana yön veren Atatürk, her yaştan kişiye örnek olmayı başarır. Hala büyük bir saygı ve minnetle anılan Mustafa Kemal, hayatı boyunca ülkesi için savaşarak büyük başarılara imza atar. Yazar Celal Şengör yazdığı kitapta, her ayrıntısı ile Atatürk’ün hayat hikayesini ve ülke için yaptıklarını anlatır. Dahi Diktatör kitabı sayesinde Mustafa Kemal Atatürk’ün meclisi açarken ya da cumhuriyeti kurarken ne gibi engeller aştığını okuyabilirsiniz. Kısa hayatına birçok başarı sığdıran Atatürk ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Tarihin akışını bu hikaye sayesinde kronolojik bir şekilde takip edebilirsiniz.

İnkılap Kitabevi Dahi Diktatör Yorumları

İnkılap Kitabevi Dahi Diktatör Yorumları

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu merak ediyor olabilirsiniz. Ülke içinde yaşanan olayların o yıllarda nasıl seyrettiğini araştırmak ve okumak isteyebilirsiniz. Celal Şengör Dahi Diktatör kitabında cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kuruluş sırasında yaşadığı olayları akıcı bir dil ile anlatarak tarih severleri o günlere götürür. Atatürk’ün ülkeyi kurtarmak için uyguladığı stratejilerden ve yaptığı planlardan bahseder. Teknolojinin çok az olduğu o yıllarda, imkansızlıklar içinde yeniden doğan bu ülkeyi anlatır. Kazanılan savaşlar ve verilen mücadeleler için nelerden vazgeçildiğini bu kitapta okuyabilirsiniz. Mustafa Kemal Atatürk’ün ileri görüşlülüğü, her şeyden önce ülkesini düşünen davranışları güzel sonuçlar doğurur ve Türkiye Cumhuriyeti kurulur. Bu kitap sayesinde, o günlerde yaşanan zorluklardan haberdar olabilirsiniz. Atatürk’ün akılcı ve adaletli stratejilerini öğrenebilirsiniz. Ülkenin bu hale gelmeden önce ne gibi zorluklardan geçtiğini okuyabilir, arkadaşlarınıza tavsiye edebilirsiniz.

İnkılap Kitabevi Dahi Diktatör Fiyatı

İnkılap Kitabevi Dahi Diktatör Fiyatı

İnkılap Kitabevi Dahi Diktatör fiyatı belirlenirken ürünün sürükleyici içeriği ve kaliteli sayfa yapısı göz önüne alınır. 136 sayfadan oluşan bu kitap, Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti ile ilgili gerçek bilgileri okuyucularla buluşturur. Yalın bir dil kullanılarak yazılan bu ürün; Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Savaşı gibi ülke için önemli bir yere sahip olan savaşlardan bahseder. Atatürk’ün bu savaşlar sırasında sergilediği üstün başarı anlatılır. Mustafa Kemal Atatürk’ün zor şartlarda dahi uygulayabildiği köklü değişimleri öğrenmek için bu kitabı tercih edebilirsiniz. Savaşlar ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için okuyabilirsiniz. Celal Şengör’ün sade anlatımı sayesinde keyifli bir şekilde tarihi öğrenebilirsiniz. Tüm dünyanın saygı gösterdiği Mustafa Kemal Atatürk’ü bu ürün sayesinde yakından tanıyabilirsiniz. İnkılap Kitabevi Dahi Diktatör yorumları ve okuyucu önerileri için Trendyol’da incelemeler yapabilir, uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.