4
Oyuncu Mouseları kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

logitech G G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Siyah

675 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
689,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
686,25 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech G G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Speentech Satıcı Ünvanı: ERAY TANRISEVEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8210362257
    Bu ürün Speentech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chrome OS, Mac ve Windows platformlarının desteklediği oyuncu mouseları arasında bulunan modelin, konnektör türü USB-A’ dır. Mouse raporlama hızı 1000 Hz’ dir.
  • Mouse tipi standart olan Logitech G G203 optik mouse algılayıcı tipindendir. Uzunluğu 117 mm olan model 62 mm genişliğe sahiptir.
  • Azami hassasiyeti 8000 DPI olan kablolu oyuncu mouse ayarlanabilir 5 adet DPI kademesine sahiptir. Yüksekliği 38 mm olan model ağırlığı 85 gramdır.
  • Aydınlatması bulunan Logitech G G203 Lightsync RGB aydınlatma tipine sahiptir.
  • 6 adet tuşu olan Logitech G G203 Lightsync oyuncu mouse tuşlarını programlama özelliği bulunur. Mouse, dahili ayar hafızasına ve kaydırmaz yüzeyli tekerleğe sahiptir.
  • Makro destekli optik oyuncu mouse hem sağ hem de sol el ile uyumludur. Kablosunun uzunluğu 210 cm olarak belirlenir.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 5000 - 10000 Dpi
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 4
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Optik
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Batarya Tipi Şarjlı
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

Logitech G203 Lightsync Oyuncu Mouse Kablolu Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bilgisayar oyunları birçok kişinin vakit geçirmek için tercih ettiği bir aktivitedir. Logitech G G203 Lightsync kablolu oyuncu mouse siyah G203 6 adet programlanabilir düğmeye sahiptir. USB bağlantısı sayesinde kısa sürede cihaza bağlayarak kullanabilirsiniz. Ürün metal yaylı tuş gerginliğine sahip olduğu için defalarca tıklama yapabilirsiniz, bu cihaza herhangi bir zarar vermez. Logitech marka G203 Lightsync siyah rengi ile size sunulur. Oyun içi komutlar vermek, sistem kontrollerini sağlamak, tuş bağ ayarı yapmak için HUB yazılımını kullanır. Böylece macerayı istediğiniz gibi basitleştirip oynamaya devam edebilirsiniz. Ürün canlı renkleri ve üstün performansı ile 1. sınıf oyun keyfi yaşamanıza fırsat verir. Yüksek performans sergileyen Logitech G203 Lightsync kablolu oyuncu mouse ile oyun kontrolü tam olarak sizde olur.

  • Yaylı tuş gerginliği ve HUB yazılımı
  • USB bağlantısı
  • 6 adet programlanabilir düğme

Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Özellikleri

Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Özellikleri

Logitech G G203 Lightsync kablolu fare 32 bit ARM mikroişlemci ile hizmet verir. Optik mouse tipi olan bu ürün USB bağlantısına sahiptir. Klasik 6 tuşlu bir tasarımı olduğu için rahat ve güvenli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Soldaki ve sağdaki 1. düğmeler hassas tuş aktivasyonu yaparak tutarlı bir kullanım keyfi sunar. Logitech G G203 Lightsync kablolu oyuncu mouse siyah optimize edilen tuş gerginliği ile üstün performans sergileyerek işlev gösterir. Keyifle kullanmanız için ergonomik bir şekilde dizayn edilir. Fonksiyonel özelliklerinin yanında fare elinize sığabilen ideal bir boyuttadır. Ürünün RGB aydınlatması sayesinde keyifle kullanabilirsiniz. Dinlediğiniz seslere göre ışıklar da değişir, böylece eğlenceli bir ortam oluşur. Dilerseniz değişen ışıkları önceden programlananlar arasından seçebilir, dilerseniz kendi ışıklandırma sisteminizi istediğiniz gibi oluşturabilirsiniz.

Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Kullananlar

Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Kullananlar

Logitech G G203 Lightsync kablolu oyuncu mouse siyah kullananlar yüksek başarılı tuş gerginliğine sahip bu ürünle beraber düğmelere istedikleri kadar basabilir. RBG aydınlatmaya sahip olan bu ürün 6 adet düğmesi ile son derece başarılıdır. Dilediğiniz kontrolleri bu düğmeler ile yaparak verimli bir kullanım keyfi yaşayabilirsiniz. Hızınızı bu mouse ile artırarak başarı üstün sağlayabilirsiniz. Ürün hızlı yanıt süresi ile sizlere zevkli etkinlik deneyimi sunar. USB bağlantıya sahip olması ise cihazın diğer bir avantajıdır. Bu sayede kolayca bağlantı kurulur. Ürünün ergonomik bir tasarıma sahip olması uzun süreli kullanımlarda dahi elinizde herhangi bir rahatsızlık oluşmasına izin vermez. Ağrı hissetmeden oyuna devam edebilirsiniz. Logitech G G203 Lightsync kablolu oyuncu mouse siyah yorumları sayesinde müşteri deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Profesyonel oyun deneyimlerinizi bu üstün performanslı ve dayanıklı fare ile taçlandırabilirsiniz.

Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları

Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları

Logitech G G203 Lightsync kablolu oyuncu mouse siyah fiyatları ürünün performansı ve işlevselliği gibi faktörlerden etkilenir. Boyutu ve ergonomik tasarımıyla kullanım sırasında elinize tam olarak oturur ve konfor sağlar. Dayanıklı olan ürün uzun kullanım ömrüne sahiptir. RGB aydınlatması sayesinde keyifli vakit geçirmenize olanak tanır. Logitech G203 Lightsync kablolu oyuncu mouse siyah rengi ve 6 tuşlu tasarımı oldukça estetiktir. Yanıt verme süresi hızlı olduğundan performansınızı ve hızınızı artırır. Logitech G G203 Lightsync oyuncu mouse 8000 DPI hassasiyete sahip olması sayesinde hareketlerinizi anında algılar. Yoğun kullanım sırasında tıkanmalara karşı dayanıklılık gösterir. Ergonomik dizaynı dolayısıyla elinizde ve bileğinizde ağrı yapmaz. Her iki elle de kullanılabilir olduğundan kolaylık sağlar. Kablo uzunluğu 210 cm’dir, bu sayede hareketlerinizi kısıtlamaz ve rahatça oyuna devam edebilirsiniz. Yoğun kullanıma dayanıklı ürünü Trendyol'dan temin edebilirsiniz.