Milkshake Silver Shine Conditioner 250 ml

484,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
483,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
680 TL640 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Milkshake Silver Shine Conditioner 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lite Kozmetik Satıcı Ünvanı: EMİRHAN ŞANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7990706658
    Bu ürün Lite Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Milk_Shake Silver Shine Saç Kremi 250ml Milk_Shake Silver Shine Saç Kremi, özellikle sarı, platin veya gri tonlarda saça sahip olanlar için tasarlanmıştır. Bu özel formül, saçın istenmeyen sararma ve matlaşma sorunlarını gidermeye yardımcı olurken, saçın parlaklığını ve canlılığını artırır. İçeriğindeki mor pigmentler, sarı tonları nötralize eder ve saçın daha soğuk ve istenilen tonlarda görünmesini sağlar. Ayrıca saçı derinlemesine nemlendirir, yumuşatır ve kolayca taranabilir hale getirir. Kullanım Şampuanla saçınızı yıkayın ve iyice durulayın.
  • Su fazlasını hafifçe saçınızdan alın, ancak saçınızı tamamen kurulamayın.
  • Milk_Shake Silver Shine Saç Kremi'ni avuç içlerinize alın ve saçın uzunluğuna ve yoğunluğuna göre uygun miktarda kullanın.
  • Saç kremini saç tellerine eşit bir şekilde dağıtarak saça uygulayın, özellikle sarı veya gri tonların yoğun olduğu bölgelere odaklanın.
  • Saçı nazikçe masaj yaparak uygulayın ve 3 ila 5 dakika boyunca bekletin.
  • Ardından bol suyla durulayın ve saçınızı kurutun ve istediğiniz gibi şekillendirin.
  • Milk_Shake Silver Shine Saç Kremi, istenmeyen sarı tonları gidererek saçınıza soğuk ve parlak bir görünüm kazandırır. Düzenli kullanımı, sarı ve platin saç tonlarını korumaya yardımcı olurken saçın nem dengesini sağlar ve yumuşaklık kazandırır. İçerik Aqua (Water),Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylheptyl Caprylate, Behentrimonium Chloride, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Polyglyceryl-3 PCA, Dimethicone, Ethylhexyl Cocoate, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Lactic Acid, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Acid Violet 43, Parfum (Fragrance),Citric Acid, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver