Mitr Öd Agacı Tütsü 20 Gr (india)

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mitr Öd Agacı Tütsü 20 Gr (india)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mitr Satıcı Ünvanı: İHSAN TEKECAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1566590271200001 Vergi Kimlik Numarası: 8340742856
    Bu ürün Mitr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Güçlü koku özellikleri ile öne çıkan Mitr Öd Ağacı Tütsü 20 gr (india) ile enfes kokulara sahip olabilirsiniz! • Fiyat 20 gram için geçerlidir, bazen gramaja göre tek bir çubuk da 20 gram gelebilmektedir. • 15 cm uzunluğunda olup Hindistan’dan ithal edilmiştir. Şifalı özellikleri çok eski zamanlardan beri bilinen öd ağacının harika kokularını deneyimleyerek güçlü bir sakinleşme elde etmek istiyorsanız Mitr Öd Ağacı Tütsü 20 gr (india) ihtiyacınızı karşılayacaktır. Tatlı ve yumuşak koku özellikleri ile güçlü bir sakinleşme elde edersiniz. Ağaç tütsü çeşitleri arasında öne çıkan bu özel tütsüyü kullanmak için uç kısmını alev alıncaya kadar yakıp ardından söndürmeniz yeterlidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Mitr Öd Ağacı Tütsü 20 g (India)

Yaşam alanlarının havasını ve enerjisini değiştiren kokular, birçok kişi tarafından sevilerek kullanılır. Hoş kokularıyla rahatlatan ağaç tütsüleri, belirli ağaçların gövde ve dallarından imal edilir. Mitr 20 g Öd Ağacı tütsü (India) büyüleyen kokusu ve şifalı olduğuna inanılan özellikleriyle tercih edilir. Doğu Asya’da yetişen ve süs bitkisi olarak tercih edilen Öd Ağacı, 15 cm uzunluğun bir bitkidir. Hindistan’dan ithal edilen ürünün ve faydaları ile ön plana çıkan bitkinin sakinleştirici etkisi vardır. Stresten uzak kalmak istiyorsanız evinizde veya çalışma ortamınızda kullanabilirsiniz. Taze ve hoşa giden bu yumuşak kokuyu, kötü kokuları bastırmak için de değerlendirebilirsiniz. Ev, işyeri ve ihtiyaç duyulan tüm yaşam alanlarında güzel ve ferah bir koku elde etmek için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Doğal ürün
  • Orijinal kalite
  • Mis koku

Orijinal Kalitesiyle Mitr Öd Tütsüsü (India) Özellikleri

Orijinal Kalitesiyle Mitr Öd Tütsüsü (India) Özellikleri

Ağaç tütsü çeşitlerinden biri olan, güçlü çakra ve duygu dengeleyicisi olarak kullanılan bu doğal ürünün kullanım şekli gayet kolaydır. Bir tütsülük ya da metal kap içerisine uç kısmını yakıp alev alıncaya kadar beklenen ve ardından söndürülen ürünü koyabilirsiniz. Dumandan yayılan yumuşak ve tatlı koku aracılığıyla güçlü bir sakinleşme, rahatlama duygusu elde edebilirsiniz. Öd ağacı tütsü faydaları ile adından sıkça bahsettiren bir üründür. Yakıldığı ortamda ferahlatıcı etki yaratır ve hoş kokusu ile dikkat çeker. Yatıştırıcı özellikte olması nedeniyle spor ya da meditasyon yaparken zihnin gevşemesi için tercih edilen Öd ağacı, ruhsal açıdan da rahatlama sağlayabilir. Tütsünün kullanım alanları geniş olduğu için sık tercih edilir. Özellikle mistik ritüeller sırasında ortama huzur veren bir ambiyans yaratır. Siz de bu ürünü inceleyerek avantajlı özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

Sakinleştiren Etkisiyle Mitr 20 g Öd Tütsüsü (India) Avantajları

Sakinleştiren Etkisiyle Mitr 20 g Öd Tütsüsü (India) Avantajları

Güçlü bir sakinleştirici olarak bilinen Öd Ağacı tütsüsü yorgunluğa da iyi gelebilir. Ürünün çok sevilen ılık, dingin ve odunsu kokusu duygusal ve fiziksel olarak rahatlama sağlar. Bu ürünü yaşam alanlarınızın havasını değiştirmek için kullanabilir, sakinleştiren ve rahatlatan özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Dumanından yayılan eşsiz kokusuyla yaşattığı dinginlik size günün yorgunluğunu unutturur. Mitr tütsü yaşam alanlarında varlığı hissedilen enerji dengesizliğini düzeltmek amacıyla da kullanılabilir. Enerji akışını düzenleyip ortama huzur ve sakinlik veren bu eşsiz koku aracılığıyla keyifli bir meditasyon deneyimi yaşayabilirsiniz. Tütsüden çıkan dumanın direkt olarak koklanması tavsiye edilmez. Yanma sırasında yoğun dumanı absorbe etmek için camı da açabilirsiniz. Yandıktan sonra odaya yayılan koku yeteri kadar etkilidir. Huzur veren rayihası ile beğenilen tütsüye sahip olarak enerji seviyenizi yükseltebilir veya yakınlarınıza hediye ederek değerlendirebilirsiniz.

Yumuşak ve Tatlı Kokan Mitr Öd Tütsüsü 20 g (India) Fiyatı

Yumuşak ve Tatlı Kokan Mitr Öd Tütsüsü 20 g (India) Fiyatı

Öd Ağacının çeşitli özellikleri geniş bir müşteri kitlesi tarafından sevilir ve tercih edilir. Faydalarına ek olarak Mitr 20 g Öd Ağacı tütsü (India) fiyatı ile de avantajlı bir üründür. Favori kokular arasında yer alan bu ürünün kullanım alanları da oldukça geniştir. Evde, işyerinde, meditasyon, yoga, spor sırasında kullanımı yaygın olan, sakinleştiren, güzel koku yayan ve huzur veren bu tütsünün diğer bir özelliği de kişinin benliğini fark etmesine yardımcı olmaktır. Öd Ağacının sevilen kokusu, kızgınlık, mutsuzluk, stres, endişe gibi olumsuz durumlardan hızlı bir şekilde kurtulmanızı sağlar. Ayrıca ürünün tercih edilmesinde Mitr 20 g Öd Ağacı tütsü (India) yorumları da göz önüne alınır. Siz de yaydığı güzel koku ve enerjiyle tercih sebebi olan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.