mixon Süper Toprak Katkısı - 500 Gr

169 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  169 TL
%5 indirim
2 x  160,55 TL
321,10 TL
%10 indirim
3 x  152,10 TL
456,30 TL
%15 indirim
4 x  143,65 TL
574,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

mixon Süper Toprak Katkısı - 500 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Botanix Satıcı Ünvanı: HÜLYA ESER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3790198195
    Bu ürün Botanix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MiXON - Süper Toprak Katkısı - 500 GR MiXON, Tüm toprak çeşitlerinde kullanılabilen, süper bir zenginleştirici ve katkıdır. %100 Doğaldır, mineralize yapısı Kalsium , Potasyum , Azot vb. bileşenlerini doğal olarak barındırır. Temiz ve sterildir. Yıkama gerektirmez. Dikim esnasında yada sonrasında üstten eklenerek kullanılabilir. Mineral bakımından zayıflamış toprakları zenginleştirir. Toprağın/Torfun zararlı oluşturmasını engeller. Bitkiniz için kullandığınız besinlerin bitki tarafından emilme yeteneğini %75 arttırır. Bu sayede bitkiniz en verimli şekilde beslenir. Süper gözenekli yapısı sayesinde , içeriğinde bulunan Özel besinlerin bitkinin ihtiyacı doğrultusunda gerektiği kadar tüketilmesini sağlar. Köksüz orkidelerde köklendirmeyi hızlandırır,içeriğindeki besin sayesinde dallanma ve tomurcuklanmayı teşvik eder. Orkide türleri, Kaktüs, Sukulent, Menekşe, Kalanchoe, Barış Çiçeği vb. Tüm Süs/Saksı bitkilerinde kullanıma uygundur. 750-1000 ML hacmindeki saksılarda 1 Yemek Kaşığı Toprağa karıştırılarak kullanılabilir. MiXON'u tüm toprak ve torf çeşitleri ile karıştırarak da kullanabilirsiniz. (Cocopeat, Bahçe Torfu, Kaktüs-Sukulent için özel karışım torflar, çam kabuğu ve karışımları vb.) Not : Özellikle mevcut orkidenizde yeni dikim yapmadan kullanmak isterseniz saksı üzerinden verilir. Çam Kabukları ve köklerin arasından saksı içerisine girmesi sağlanır.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık / Hacim 2,5 L
Geri Bildirim Ver