Mustela Maternite Anne Bakım Seti

1.500 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL

Ürün Bilgileri

Mustela Maternite Anne Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ceybebe Satıcı Ünvanı: MEHMET CEYLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3842591224000011 Vergi Kimlik Numarası: 2080547642
    Bu ürün Ceybebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mustela maternite çatlak öncesi kremi 150 ml 1 adet Mustela maternite çatlak öncesi yağı 105 ml 1 adet Mustela maternite göğüs ucu kremi 30 ml 1 adet Ambalajı açılan ürünlerin iadesi yapılmamaktadır.
Geri Bildirim Ver

Mustela Maternite Anne Bakım Seti

Mustela Maternite anne bakım seti, emzirme sürecini kolaylaştırmayı amaçlar. Taze annelerin emzirme süreci biraz sancılı olabilir. Bebek uzun süre emdiği için meme uçlarında çatlama, kızarma meydana gelebilir. Bu süreçte meme uçları son derece hassas olur. Bu yüzden ağrı ve sızı da hissedilebilir. Mustela, annelerin daha rahat etmesi için cilde uygulanabilen ürünlerden bir set oluşturur. Bu setin içinde çatlak kremi ve yağı ile göğüs ucu kremi yer alır. Oldukça faydalı olan bu ürünler emzirilen süre boyunca meme uçlarının rahatlamasını sağlar. Bu ürünler sayesinde cilt daha esnek ve yumuşak olur. Mustela Maternite bakım seti;

  • Doğal ürünlerden üretilir.
  • Meme uçlarında oluşan çatlakları en aza indirir.
  • Cildin daha esnek ve parlak olmasını sağlar.

Mustela Maternite Anne Bakım Setinin İçeriği Nasıldır?

Mustela Maternite Anne Bakım Setinin İçeriği Nasıldır?

Mustela Maternite anne bakım seti oldukça temiz içerikli ürünlerden oluşur. %100 doğal kökenli içeriklere sahip göğüs ucu kremiyle kızarıklık, tahriş ve yanma hissi yatıştırılabilir. 30 ml olan bu ürün aynı zamanda göğüs ucunu nemlendirir. Vegan ve kokusuz bir kremdir. Bu sayede bebeği rahatsız etmez. Krem; zeytinyağı, omega 6 ve 9 açısından oldukça zengindir. Setin içinde yer alan bir diğer ürün ise doğal gliserinli 150 ml Mustela Maternite çatlak kremidir. Bu ürün %96 doğal kökenli olup hoş kokusuyla hem anneyi hem de bebeği cezbeder. Cildi nemlendirirken çatlak bakımı da yapar. %100 doğal 105 ml Mustela organik çatlak yağı ise parfüm içermez. İçindeki maracuja yağıyla cildin elastikiyetini güçlendirir. Bu set sayesinde cilt; daha esnek, parlak ve nemli olur.

Mustela Maternite Anne Bakım Seti Nasıl Kullanılmalıdır?

Mustela Maternite Anne Bakım Seti Nasıl Kullanılmalıdır?

Mustela Maternite anne bakım seti üç farklı üründen oluşur. Tek tek sırayla veya farklı zamanlarda bu üç ürün göğüs bölgesine uygulanabilir. Bu ürünler her gün ve sık aralıklarla uygulanırsa etkili sonuçlar sunar. Mustela Maternite anne bakım setinin içinde yer alan göğüs ucu kremi her emzirmeden sonra uygulanabilir. Çatlak yağı ise sabah ve akşam sadece göğüslere değil aynı zamanda göbeğe, kalçaya ve bacaklara da sürülebilir. Bu ürünü uyguladıktan sonra hemen giyinmek mümkündür. Kuru yağ dokusu sayesinde ürün hızla emilir ve kıyafetlere bulaşmaz. Mustela Maternite anne bakım setinin içinde yer alan çatlak kremi hamilelik sürecinde ve sonrasında rahatlıkla kullanılabilir. Krem; her gün sabah akşam göğüslere, bacaklara, kalçaya ve göbeğe masaj yaparak uygulanabilir. Krem hızlı ve kolay bir şekilde vücut tarafından emilir.

Mustela Maternite Anne Bakım Seti Güvenilir mi?

Mustela Maternite anne bakım seti cilt üzerinde rahatlama sağlar. Hamilelik boyunca ve sonrası süreçlerde annelerin yanlarından ayırmamaları gereken bu set oldukça güvenilirdir. Cildi yumuşatıp esneklik kazandıran bu ürünler, hamilelik ve annelik sürecinde yaşanan rahatsızlıkları en aza indirmeyi hedefler. Üç ürün de içerik açısından oldukça temizdir. Vücutta oluşabilecek çatlak, kızarıklık ve yanma gibi durumların önüne geçen bu ürünlerle hamilelik ve emzirme süreçlerini daha sağlıklı, bakımlı bir şekilde atlatmak mümkündür. Bu doğal ürünlerin alerjik reaksiyonlara neden olma ihtimali bir hayli düşüktür. Böylelikle hem anne hem de bebek hamilelik ve emzirme süreçlerinde sorun yaşamaz. Mustela Maternite anne bakım setini avantajlı fiyatlarla Trendyol’dan birkaç tıkla kolayca satın alabilirsiniz. Kullanan kişilerin ürünler hakkındaki görüşlerini Mustela Maternite 36481 anne bakım seti yorumlarını okuyarak öğrenebilirsiniz. Kullanıcılar, faydalarından dolayı bu setten oldukça memnun kaldıklarını belirtmektedir.