Nintendo Pokemon Shield Switch Oyun

1.849 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.859 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.995 TL1.839 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL

Ürün Bilgileri

Nintendo Pokemon Shield Switch Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Blackbox Satıcı Ünvanı: İSMAİL EŞİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3002633382000001 Vergi Kimlik Numarası: 3810390718
    Bu ürün Blackbox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grookey, Scorbunny veya Sobble: Maceranıza bir Pokémon Trainer olarak üç yeni partner Pokémon'dan birini seçerek başlayın. Ardından, Efsanevi Pokémon Zacian ve Zamazenta'nın arkasındaki gizemi çözerken Team Yell’in sorunlarına meydan okuyacağınız yeni Galar bölgesinde bir yolculuğa çıkın! Oyuncunun kamerayı özgürce kontrol edebileceği geniş bir arazi alanı olan Wild Area'yı keşfedin. Oyuncuların Dynamax Pokémon olarak bilinen devasa ve süper güçlü Pokémon'a karşı karşıya geleceği yeni çok oyunculu kooperatif Max Raid Battles * 'da yerel veya çevrimiçi diğer üç oyuncu ile takım olun. Bazı Pokémon, Gigantamax'ı yeni bir görünüm ve güçlü G-Max hareketleri elde etmek için bile kullanabilir. Ancak, savaş becerilerinizi geliştirmek yerine şampiyon olmaktan daha fazlası var: şehirdeki mağazaları ziyaret ederken kendi kıyafetlerinizi seçebilir ve yeni bir saç modeli alabilirsiniz, böylece istediğiniz antrenör olabilirsiniz. Yolculuğunuz boyunca, yeni keşfedilen Pokémon'un yanı sıra yeni Galarya formlarında biraz farklı görünecek tanıdık olanlar ile karşılaşacaksınız! Pokémon'unuzu seviyelendirmenin başka bir yolu için, onları tamamlamaları için Poké Jobs'ları atayın. Pokémon'unuzla Pokémon Kampında oynayabilirsiniz, sadece eğlence için! Galar bölgesindeki yeni bir maceraya Pokémon'u yakala, savaş ve ticaret yap Üç yeni ortak Pokémon'dan birini seçin ve daha önce hiç görülmemiş Pokémon ile karşılaşın Efsanevi Pokémon Zacian ve Zamazenta'nın arkasındaki gizemi çöz! Oyuncular kamerayı engin Wild Area'da kontrol edebilir Max Raid Battles'a katılmak için diğer Eğitmenlerle takım olun *! Max Raid Battles * oyununda vahşi Dynamax Pokémon ile savaşın ve onları yakalamaya çalışın!

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü RPG
Geri Bildirim Ver