NUİTAMORE ''big Size'' Bodysuit.

Beden: 2XL
2XL
3XL
4XL

Ürün Bilgileri

NUİTAMORE ''big Size'' Bodysuit.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nuitamore Satıcı Ünvanı: HÜSNİYE GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3628634947200001 Vergi Kimlik Numarası: 4140846330
    Bu ürün nuitamore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nuyitamore ''Big Size'' Bodysuit. (Kırmızı-Siyah) 2XL Beden Açıklaması: Büyük beden rahatlığını ve zarafetini bir araya getiren 2XL boyutundaki dantel ve tül kumaşlı gecelik, şıklığıyla öne çıkıyor. Vücut hatlarını kusursuzca kavrayan dantel detayları, zarif ve çarpıcı bir görünüm sunarken, tül kumaşın hafifliği geceliği adeta havadar bir hale getirir. Rahat kesim ve geniş ölçüleri, mükemmel uyum sağlayarak gece boyunca rahat bir deneyim sunar. Bedeninizin ve tasarımınızdaki inceliklerle, kendinizi özel hissetmenizi sağlar. 3XL Beden Açıklaması: Büyük gövde şıklığını en üst düzeyde taşıyan 3XL boyutunda dantel ve tül kumaşlı gecelik, kendinizi zarif ve rahat hissetmenizi sağlar. Dantel detayları, feminen ve çekici bir dokunuş eklerken, tül kumaşın hafifliği gece boyunca rahatlamanızı tavsiye ederiz. Geniş kesim ve bir araya getirilmiş malzemelerle, vücut şapkalarını kusursuzca sarar ve rahat bir uyum sunar. Her anlık konforlu ve çarpıcı bir görünüm sunarak geceye özel bir dokunuş katar. 4XL Beden Açıklaması: Büyük gövde zarafetini vurgulayan 4XL boyutunda dantel ve tül kumaşlı gecelik, benzersiz bir deneyim sunar. Dantel detayları, geceliğe yayılma bir hava katarak çekiciliğinizi ön plana çıkarır. Tül kumaşın hafifliğiyle gece boyunca gevşemenizi genişletirken, geniş kesim vücudunuzu saran zarif bir dokunuş sunar. Şıklık ve rahatlamanın mükemmel bir birleşimi olan bu gecelik, rahat bir gece geçirmenizi sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Renk Siyah
  • Yaş Tüm Yaş Grupları
Geri Bildirim Ver